Pagina 33 van 61  [ 3003 berichten ]
  Bericht 
Fpsdoug
Master
Kwibus schreef:
Demonstreren prima, maar relschoppend kuttuig moeten ze de harses inslaan.

Mee eens.

Stenengooiers, plunderaars. Bah. Direct afschieten (ongeacht kleur, voor ik ruzie heb).
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Kwibus schreef:
relschoppend kuttuig moeten ze de harses inslaan.

LAW & ORDER! Aldus Kwibus. Keigrappige ontwikkeling.

Kwibus schreef:
Voetbaltuig enzo.

Ahja we geven het een stempel en de nukubu kan weer los op de internetz en kringverjaardagen
  Bericht 
Kwibus
Master
Topreaguursel bij Dumpertfilpmje over schoonvegen in Den Haag: Burgermeester verbiedt demonstratie, politie deelt tikken uit omdat je toch gaat demonstreren. Niet zo zeuren.

:lol:
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Kwibus schreef:
verbiedt demonstratie,

hoe staat het met je leesvermogen?

Citaat:
Remkes gaf zondag aan het einde van de ochtend alsnog toestemming voor een korte demonstratie tot 13.30 uur,
  Bericht 
snovvdog
Master
Het feit dat er met dubbele standaarden wordt gemeten is zorgelijk. In 020 BLM © Groenlinks 2020 ook geen 1,5 meter en waar blijft die besmettingspiek nou ?
  Bericht 
Ducantoni
Master
snovvdog schreef:
waar blijft die besmettingspiek nou ?

Er zijn metingen in het afvalwater gedaan en daar kwamen wel hogere cijfers aan het licht, wat betreft besmettingen.
Wordt er informatie achtergehouden door bepaalde instanties?
  Bericht 
KanarieVW
Master
Alle MSM weer groots hoor met de koppen. “Hooligans rellen in Den Haag”. Ik heb alleen nog maar beelden kunnen vinden van weerloze bejaarden die weg geknuppeld worden. Vandaag was echt een lesje framing en propaganda door de MSM van een orde die ik nog niet vaak gezien heb. Dit gaat een vervolg krijgen. And it’s gonna be big.....!
  Bericht 
snovvdog
Master
Ik heb wel wat relbeelden gezien, welgeteld 10 seconden totaal aan fragmenten die bij elkaar geknipt waren.

Maar idem...
  Bericht 
WNS2.0D
Master
Wordt aardig geframed. Eerste berichten van mensen die erbij waren zeiden dat het vreedzaam was tot de politie nerveus begon te doen.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
WNS2.0D schreef:
Eerste berichten van mensen die erbij waren zeiden dat het vreedzaam was tot de politie nerveus begon te doen.
De politie werd nerveus omdat er niets escaleerde en dat was natuurlijk niet de bedoeling. De VVDkliek eiste beelden van stenen gooiende hooligans en de haagse politie moest leveren. Erg lastig als mensen vreedzaam gaan zitten picknicken. Dan maar wat olie op het vuur goien.
  Bericht 
lorat
Master
Dikke Dakduif schreef:
De VVDkliek eiste beelden van stenen gooiende hooligans en de haagse politie moest leveren.

En die "hooligans" waren ingehuurde figuranten?

Nee joh. Er gebeurde weinig op het Malieveld. Dan maar naar het station om de trein uit 020 op te wachten. Vindt de politie niet erg, hebben ze ook een aanleiding om te knokken.
  Bericht 
Kwibus
Master
Er staan anders op Dumpert toch wat filmpjes van mensen die ik niet als "vreedzame demonstranten" zou willen betitelen, zoals deze bijvoorbeeld

Dave schreef:
hoe staat het met je leesvermogen?
Uitstekend. Het meppen begon namelijk pas na 13:30 voor zover ik kan zien. Dus toen die "kleine demonstratie" al weer zonder vergunning zat.
  Bericht 
Fpsdoug
Master
Ik hoorde vanmorgen op het nieuws dat er 400 mensen zijn opgepakt. Die stonden vast niet vrolijk met een spandoek te zwaaien.
  Bericht 
cocodee
Master
Wat een LüL deze ME'er, als ie dat bij een BCM demo had geflikt, was het land allang afgebroken geweest, maar dat durft die lutser natuurlijk niet. :boos:


Youtube video


  Bericht 
Dave
Webspecialist
zonnebril harses rijdt naar achter, wordt teruggeduwd. Prima actie. Dat ie vervolgens met een fiets gaat slingeren is wat debiel.

---
Meisje met bloemen werd met rust gelaten, je gaat weer een beetje de extreme kant op, op een doordeweekse dag. Het kan zijn dat je weer een glitch ervaart als het zo doorgaat.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
cocodee schreef:
Wat een LüL deze ME'er,
Dat bedoel ik dus met provoceren. Er moesten rellen komen om mensen die netjes willen demonstreren tegen grondwet schendingen, als hooligans te kunnen framen.
  Bericht 
Fopspee(n)
Master
Wel grappig om te zien hoe de Marokkaanse cultuur is geintegreerd binnen de politie: In groepsverband durven ze wel....alleen zijn het laffe mietjes en weten ze niet hoe snel ze hun buddies erbij moeten roepen......wat kan je anders verwachten van dergelijk ruggengraatloos volk? Liever orders van het corrupte politieke tuig opvolgen dan opkomen voor de burger en zijn grondrechten
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
Fopspee(n) schreef:
Wel grappig om te zien hoe de Marokkaanse cultuur is geintegreerd binnen de politie: In groepsverband durven ze wel....alleen zijn het laffe mietjes en weten ze niet hoe snel ze hun buddies erbij moeten roepen......
Volgens mij is dat de standaard werkwijze om te zorgen dat je niet gewond raakt tijdens je werk. Ik heb daar eerlijk gezegd wel begrip voor.

Ik heb wat minder begrip voor het slaafs opvolgen van bevelen om bij BLM zo onzichtbaar mogelijk te zijn en bij voorkeur te deescaleren terwijl gisteren de instructies precies anderom waren. Als politie organisatie kun je daarbij best je kont tegen de krib gooien.
  Bericht 
Fopspee(n)
Master
Wat er nu gaande is heeft al een voorbereiding van vele jaren achter de rug, natuurlijk hebben de figuren die politiek aan de touwtjes trekken er wel voor gezorgd dat de leiding van de sterke arm gelijkgezinde landverraders zijn. We kampen natuurlijk al jaren met een ziek beleid als het om handhaving van de wet gaat. Alles om t leven van de burger te verzieken, daders beschermen en slachtoffers op grove wijze te na komen. Waar het mij om gaat is de laffe mentaliteit. Heb een aantal kennisen die er bij zijn geweest, een daarvan zit met veel ongeloof nog te sidderen op de bank thuis. Er zijn echt oudere mensen met geweld aangepakt, er waren gezinnen met kinderen bij, verslagen van agenten in burger die de boel aan het ophitsen waren. Het is om kotsmisselijk van te worden. En dan in sommige media gaan lopen huilen dat ze ook maar opdrachten krijgen en het eigenlijk niet willen....rot op met dat laffe gedrag. Bij de protesten in 2008 in Turijn was de politie het overheidsbeleid in Italie zat en ze deden hin koppels af en ging mee demonstreren, dat was voor velen daar een boodschap dat de politiek te ver was gegaan....zouden ze hier ook eens moeten doen..Misschien dat Rutte&Co. zich dan eens gaan realiseren op.welk glad ijs ze zich begeven
  Bericht 
cocodee
Master
Fopspee(n) schreef:
Het is om kotsmisselijk van te worden.

Jazeker, al begrijpt niet iedereen dat. :roll:

Citaat:
BRIEFJE VAN JAN – Aan Ferd Frapperhaus
De politie is actief op zoek naar bedreigingen tegen zwarte mensen en moedigt ze aan om vooral aangifte te doen
Meneer Grapperhaus,

Wij moeten het hebben over de politie.

Voor er dooien vallen.

En dan doel ik niet op het gedrag van de M.E., die gisteren afdoende bewees dat excessief politiegeweld in Nederland nooit racistisch getint is.

Althans, niet met de zwarte medemens als doelwit.

Het afgelopen jaar zagen we uiterst hoffelijk gedrag van de politie bij demonstraties. De klimaatwappies van Extinction Rebellion mochten een hele dag een doorgaande verkeersroute in Amsterdam bezetten voor ze netjes werden opgetild door vier politieagenten en zonder proces verbaal in een gratis taxi werden gezet. En bij de acties van Black Lives Matter, waarbij nota bene een te gewelddadige Amerikaanse collega van uw politiemensen zonder enig bewijs voor racist wordt uitgemaakt, gedroegen ze zich voornamelijk als een stel klaar-overs bij de eerste de beste basisschool.

Wanneer kwam de lange lat wél tevoorschijn?

Voor een stelletje blanke bejaarden die op het Malieveld met een bosje bloemen voor hun ‘vrijheid van knuffelen’ demonstreerden.

Case closed.

Alle demonstraties tegen excessief politiegeweld in Nederland tegen zwarten zijn in één klap, nou ja, in één middagje meppen, overbodig geworden.

Maar ik wilde het over iets veel gevaarlijkers hebben.

Beleidsmatige discriminatie door de politie.
Weet u nog dat Jerry Afriyie zaterdag een nogal ongeloofwaardige dreigbrief aan zijn adres publiceerde?

En dat de politie er als de kippen bij was om zijn aangifte op te nemen en deze zaak uiterst serieus te nemen?

En weet u nog dat mensen aangifte wilden doen tegen de rapper Akwasi die als Zwarte Piet geschminkte mensen in hun gezicht beloofde te gaan trappen?

En dat de politie ze vertelt dat ze vooral géén aangifte moeten doen?

Dat is geen toeval, dat is van bovenaf opgelegd beleid.

Sterker: de politie is in Nederland actief op zoek naar bedreigingen tegen zwarte mensen en moedigt ze aan om vooral aangifte te doen.

Ik kan dat bewijzen.

Dankzij de Groningse Monique de Vries. Monique is getrouwd met Osato Uwagboe, een man die verwend is met veel meer pigment dan u en ik. Zij vond het verhaal van Jerry Afriyie dermate ongeloofwaardig, dan ze voor de grap ook een ‘dreigbrief’ in elkaar knutselde.

Deze:

Binnen no time kreeg ze van de politie via Twitter een Direct Message.

Deze:
Hoe pro-actief!

Nog voor iemand zélf overweegt om aangifte te doen, hangt de politie al aan de lijn om te kijken wat ze voor de man van Monique de Vries (@bozerneger op Twitter) kan doen.

Binnen 28 minuten!

Laat ik het netjes zeggen: zoiets zal Telegraaf-journalist Wierd Duk of een Friese ondernemer als Jenny Douwes niet overkomen als er weer eens een Antifa- of BLM-type ‘weet waar hun huis woont’.

Het is dus politiebeleid, úw beleid, dat de politie er bovenop zit als bedreigingen richting kleurlingen worden geuit en dat de politie op de handen gaat zitten als bedreigingen richtingen blanken worden geuit.

Een botte schande, meneer Grapperhaus.

Wat me trouwens minstens zoveel zorgen baart, is het niveau van de politie.

Als je niet doorhebt dat een dreigbrief aan @bozerneger van een wásmachine een grap is, heb je niet bepaald vooraan gestaan toen het zelfstandig denkvermogen werd uitgedeeld.

Dan ben je gewoon een ongelooflijke sukkel.

Wel handig trouwens voor u om sukkels in dienst te hebben. Die voeren namelijk elke opdracht van hogerhand blind uit, hoezeer die ook indruist tegen de principes van de rechtsstaat.

“Beuk blanke bejaarden!”

“Jawohl, Chef!”

Groet,

JanD

https://tpo.nl/2020/06/22/briefje-van-j ... apperhaus/
  Bericht 
Forza!
Master
 
nep dreigbrieven :nono:
  Bericht 
Dion
Tour de France kenner '18
Dave schreef:
zonnebril harses rijdt naar achter, wordt teruggeduwd. Prima actie. Dat ie vervolgens met een fiets gaat slingeren is wat debiel.


Dat dus, hij had nog wel een rammel mogen hebben toen ie met zn fietsie ging zwaaien.

[~WNS2.0D] weer een voordeel van een elektrische fiets, die had die lutser niet van de grond gekregen.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
hmm vrouw met hondje moet wel weggespoeld worden natuurlijk

HvdBerg
@Jebon03884819 Jun 21, 2020
WTF #Malieveld21juni #Malieveld



helden.
  Bericht 
Kwibus
Master
Ik ben blij dat de politie eindelijk eens begint op te treden in dit land. Ik mag lijden dat dit doorzet en dat de politie gewoon weer eens wat respect krijgt. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Ook gisteren in Den Haag. Als je wordt gesommeerd om de omgeving te verlaten, dan doe je dat. Direct. Klaar. Loop je ook geen risico op klappen of waterstralen. Wat mij betreft, vooral doorgaan :honger:

En zonnebril fietsmeneer, die heel bewust met z'n fiets achteruit kwam, hadden ze wat mij betreft het ziekenhuis in mogen meppen nadat-ie met de fiets gooide. Lul de behanger.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
Forza! schreef:
nep dreigbrieven :nono:
En dus? Ze heeft toch geen valse aangifte gedaan?
  Bericht 
snovvdog
Master
Kwibus schreef:
Wie niet luisteren wil, moet maar voelen.

Mogen we dat omdraaien, de hermandad ff allemaal laten voelen, hopen dat er zo veel mogelijk NSB-ers in het ziekenhuis belanden.

Ik ben het met Dave eens, het is hoog tijd dat er wat meer gereld wordt, ze denken dat ze alles mogen dat zooitje in Den Haag. 1,5 meter onzin mag zo snel mogelijk worden afgeschaft, linksom of rechtsom.

Het volk moet bepalen wat er gebeurt in een land en niet de politieke elite en mensen die overduidelijk aan paranoïde wanen lijden. Zo lang de demonstranten niks sloopten had de politie helemaal niks te zeggen mogen hebben. Maar schijnbaar vinden steeds meer mensen dat het demonstratierecht niet zou mogen bestaan. Het zou juist andersom moeten, de noodverordeningen moeten zo snel mogelijk onwettig worden verklaard.
  Bericht 
Story
Master
 
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker


Actuele cijfers COVID-19: 22 juni 2020

Positief geteste personen 49.658 (+69)
Ziekenhuisopnames 11.851 (+2)
Overleden personen 6.090 (+0)
  Bericht 
Joël D.
Master
0 doden. Het is gelukt!
  Bericht 
basjuh1981
Master
Topic kan dicht.
  Bericht 
Dion
Tour de France kenner '18
Jeuj!! 0!!
  Bericht 
shootme
Master
Kwibus schreef:
Als je wordt gesommeerd om de omgeving te verlaten, dan doe je dat. Direct. Klaar. Loop je ook geen risico op klappen of waterstralen. Wat mij betreft, vooral doorgaan

wel consequent zijn alsjeblieft. Niet lief doen bij links kuthippies en klimaatprotesten niets doen en bij BLM op de knieen gaan om de lullen van die negers te zuigen, maar als wij, blanke nederlanders meer vrijheid willen wel hard neerknuppelen? hoe is dat recht?
  Bericht 
Fopspee(n)
Master
Kwibus schreef:
Ik ben blij dat de politie eindelijk eens begint op te treden in dit land. Ik mag lijden dat dit doorzet en dat de politie gewoon weer eens wat respect krijgt. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Ook gisteren in Den Haag. Als je wordt gesommeerd om de omgeving te verlaten, dan doe je dat. Direct. Klaar. Loop je ook geen risico op klappen of waterstralen. Wat mij betreft, vooral doorgaan :honger:

En zonnebril fietsmeneer, die heel bewust met z'n fiets achteruit kwam, hadden ze wat mij betreft het ziekenhuis in mogen meppen nadat-ie met de fiets gooide. Lul de behanger.

Dat klopt....maar dan wel tegen de mensen die het verdienen....voor de rest kan ik uit je relaas enkel maar opmaken dat het me ten zeerste spijt dat jij niet als 1e het slachtoffer geworden bent van Covid. Het virus had de mensheid daarmee een grote dienst bewezen. Blijf alsjeblieft tot die tijd in je simplistische grot en bevredig jezelf op je perverse voorstelling van de wereld....
  Bericht 
snovvdog
Master
Dat is nou ook weer niet nodig :lol: . Kwibus gelooft in autoriteit, orde en mogelijk grotendeels nog wat de overheid zegt, doe je niks meer aan, zeker op zijn leeftijd en hij mag het allemaal zo gewoon vinden :lol: .

Uiteindelijk zijn het Rutte en consorten die deze situatie hebben veroorzaakt. Het is te hopen dat de nieuwe 1,5m wet nooit door de toetsen (a.d.h.v. de grondwet) van de kamers komt en anders moeten we het in het Europees recht zoeken... Maar zoiets komt toch nooit door de toetsen met onze grondwetten?

shootme schreef:
wel consequent zijn alsjeblieft. Niet lief doen bij links kuthippies en klimaatprotesten niets doen en bij BLM op de knieen gaan om de lullen van die negers te zuigen, maar als wij, blanke nederlanders meer vrijheid willen wel hard neerknuppelen? hoe is dat recht?

Het ene is politiek correct, het andere is een afrekening op het beleid van de overheid. Vervolgens gaat de lange arm van onze roverheid de belangen verdedigen, logisch toch.

Laat er lekker zo veel mogelijk uit de hand lopen als kan, zo veel mogelijk beelden verzameld worden van wantoestanden bij de overheid/politie zodat op den duur de zittende elite wordt afgestraft. :thumb: Er is geen vrijheid van meningsuiting, vereniging en demonstratierecht, die is er alleen maar als het enigszins overeenkomt met de agenda's van dat corrupte zooitje.
  Bericht 
Suggestief
Master
basjuh1981 schreef:
Topic kan dicht.

:lol: :lol: :lol:
  Bericht 
Suggestief
Master
Trumpus schreef:
relschoppend kuttuig moeten ze de harses inslaan


Dave schreef:
LAW & ORDER! Aldus Kwibus. Keigrappige ontwikkeling


Avatar past steeds beter :lol: :lol:
  Bericht 
Speedy J
Master
Gooi eerst die grote smoel van Fopspeen maar dicht. Mafkees.
  Bericht 
WNS2.0D
Master
Joël D. schreef:
0 doden. Het is gelukt!

Die demonstratie gisteren had effect! We kunnen weer normaal doen.
  Bericht 
Ducantoni
Master
shootme schreef:
Kwibus schreef: Als je wordt gesommeerd om de omgeving te verlaten, dan doe je dat. Direct. Klaar. Loop je ook geen risico op klappen of waterstralen. Wat mij betreft, vooral doorgaan
wel consequent zijn alsjeblieft. Niet lief doen bij links kuthippies en klimaatprotesten niets doen en bij BLM op de knieen gaan om de lullen van die negers te zuigen, maar als wij, blanke nederlanders meer vrijheid willen wel hard neerknuppelen? hoe is dat recht?

Als er Molukkers op het Malieveld demonstreren, dan wordt er een uitzondering gemaakt. De jaren '70 zitten nog vers in het geheugen, blijkbaar.
Maar als die vermeende hooligans toch zo graag willen "demonstreren" laten ze dat dan bij de volgende BLM doen. Dat trekt de zaak weer wat gelijk.
Maar goed, zelfs bij 0 coronadoden zijn "we" ongetwijfeld nog bang dat er te veel mensen op afkomen.
  Bericht 
Story
Master
 
Joël D. schreef:
0 doden. Het is gelukt!

al drie dagen op rij hoor.
Gaat wel weer over.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
Fopspee(n) schreef:
voor de rest kan ik uit je relaas enkel maar opmaken dat het me ten zeerste spijt dat jij niet als 1e het slachtoffer geworden bent van Covid. Het virus had de mensheid daarmee een grote dienst bewezen.
Nou, nou, nou..

basjuh1981 schreef:
Topic kan dicht.
:slotje: :lol:
Morgen zal de correctie wel komen maar de trend is duidelijk.
  Bericht 
Fpsdoug
Master
Hoppaaaaaaa!

Middelbare scholen na de zomer weer helemaal open - https://nos.nl/l/2338142
  Bericht 
lorat
Master
Fpsdoug schreef:
Hoppaaaaaaa!

Middelbare scholen na de zomer weer helemaal open - https://nos.nl/l/2338142

Heb ik toch niks aan? Ik wil weer naar kantoor! :lol:
  Bericht 
Forza!
Master
 
lorat schreef:
Ik wil weer naar kantoor!


Blijf nog ff thuis.. lekker rustig nu. :P
  Bericht 
Kwibus
Master
Fopspee(n) schreef:
voor de rest kan ik uit je relaas enkel maar opmaken dat het me ten zeerste spijt dat jij niet als 1e het slachtoffer geworden bent van Covid.
Toe maar zeg. :fp:

shootme schreef:
wel consequent zijn alsjeblieft. Niet lief doen bij links kuthippies en klimaatprotesten niets doen en bij BLM op de knieen gaan om de lullen van die negers te zuigen, maar als wij, blanke nederlanders meer vrijheid willen wel hard neerknuppelen? hoe is dat recht?
Waar heb ik gezegd dat alleen hooligans mogen worden geknuppeld? Wat mij betreft knuppelen ze alles neer. Het is namelijk heel simpel, als je doet wat de politie zegt, word je niet neergeknuppeld. Interesseert me niet of je BLM, kuthippie, anti-vaccer, anti-1.5-meter, Molukker of wat dan ook bent. Ja, je mag demonstreren. Nee, je mag niet rellen. Grote bek naar de politie mag ook. Maar dan niet zeiken dat je een knal terugkrijgt als je gewaarschuwd bent.

snovvdog schreef:
Kwibus gelooft in autoriteit, orde en mogelijk grotendeels nog wat de overheid zegt, doe je niks meer aan, zeker op zijn leeftijd en hij mag het allemaal zo gewoon vinden
Nee, ik geloof niet per definitie in autoriteit en slik ook niet alles van de overheid voor zoete koek. Maar ik begin een steeds grotere tyfushekel te krijgen aan al dat volk dat maar denkt dat ze hun gang kunnen gaan. Politie zuigen en treiteren en jennen en als ze dan een - volkomen terechte knal - krijgen, huilie huilie doen en facebook/dumpert/twitter/insta en weet ik wat allemaal beklag doen over racisme hier en k@nker daar etc.

Wat mij betreft krijgen we hier ook een Guardia Civil. Eerst meppen, dan vragen stellen. Je keek wel uit in Spanje vroeger.

Gekke is, ik heb in Spanje noch Nederland, nog nooit problemen of ruzie met de politie gehad. Niet dat ik in alle gevallen respect voor ze had, maar als de ME me sommeert om weg te lopen, ga ik niet in discussie. Moet ieder voor zich weten natuurlijk, maar dan daarna niet zeiken dat je een tik krijgt. Mafklappers.

Dave schreef:
LAW & ORDER! Aldus Kwibus. Keigrappige ontwikkeling
Er zit een verschil tussen rellende hooligans en vreedzame onschuldige betogers uit elkaar meppen. Met dat eerste heb ik geen moeite, met dat tweede wel. Zeker als je dat doet voor een fotomomentje :loco:
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Net zag ik het 18:00 uur nieuws op de staatsomroep. Daar wisten ze te vertellen dat in april 2020 17% minder geconsumeerd was in vergelijking met 2019. Het minst werd uitgegeven aan de kapper en de horeca. :loco: :loco: :fp: :fp: Hoe kom je op zo stom nieuwsbericht. Eind maart 2020 moesten de kappers en horeca verplicht hun deuren sluiten.
  Bericht 
Story
Master
 
Mooi. Kan dat uitgespaarde geld aan nuttige dingen worden besteed.
  Bericht 
Kwibus
Master
Joël D. schreef:
0 doden. Het is gelukt!
Dankzij de maatregelen, niet ondanks. Klein saillant detail dat velen inmiddels over het hoofd beginnen te zien. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik het eens ben met alle huidige maatregelen.
Feitelijk schreef:
Mooi. Kan dat uitgespaarde geld aan nuttige dingen worden besteed.
Hebben ze al gedaan. Vooral aan interieur en tuin. Stond ook in dat artikel. Teun was niet volledig in het citeren.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Speedy J schreef:
Gooi eerst die grote smoel van Fopspeen maar dicht. Mafkees.

Het wachten was op de eerste die ging happen, het ligt er deze keer wel erg dik bovenop dat het alleen daarom te doen is. Soms handig om een discussie gaande te houden, totdat het op een punt komt dat het te irritant wordt.
  Bericht 
bert65
Master
Net zag ik het 18:00 uur nieuws op de staatsomroep. Daar wisten ze te vertellen dat in april 2020 17% minder geconsumeerd was in vergelijking met 2019. Het minst werd uitgegeven aan de kapper en de horeca. :loco: :loco: :fp: :fp: Hoe kom je op zo stom nieuwsbericht. Eind maart 2020 moesten de kappers en horeca verplicht hun deuren sluiten.
Ik zag het ook en lag krom van het lachen
 Pagina 33 van 61  [ 3003 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


Leden gezien in dit onderwerp:

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy