Pagina 72 van 74  [ 3657 berichten ]
  Bericht 
Walker
Master
 
112... RWS bel ik al niet meer, want je komt gewoon bij een callcenter terecht. "Ik zet de melding door naar een collega", meer komt daar niet uit.
  Bericht 
357kurt
Master
l.f.
  Bericht 
bert65
Master
357kurt schreef:
Kun je daar 112 voor bellen?

Jazeker! Het betreft een gevaarlijke situatie en voor gevaar kan je gewoon 112 bellen.
  Bericht 
Jack.Ryan
Master
357kurt schreef:
Het zou mooi zijn als er een algemeen nummer was dat je kan bellen.. 114 ofzo.. om dat te melden. Ik heb dat ooit gedaan bij RWS, was een kwartier bezig om iemand te bereiken..


Twitter: @RWSverkeersinfo
  Bericht 
Pen
Master
Als ik aan het rijden ben dan gaat een tweetje versturen zo lastig.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
overheid en burgers afhankelijk laten maken van Elon, wat een gekte
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
De Telegraaf schreef:
Meisje (14) vier dagen na ongeval in Beverwijk overleden

Het 14-jarige meisje dat vorige week donderdag op haar fiets werd aangereden door een auto op de Plesmanweg in Beverwijk is maandag aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie.

Het meisje uit Beverwijk werd met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een paar dagen later is ze komen te overlijden.

De bestuurder van de auto, een 31-jarige man uit de gemeente Laarbeek (provincie Noord-Brabant), werd aangehouden. Hij is inmiddels heengezonden. Zijn betrokkenheid bij het verkeersongeval wordt nog onderzocht door de politie.

Het Jac. P. Thijsse College, de school van het slachtoffer, deelde het droevige nieuws met de ouders en leerlingen via een e-mail: „Onze gedachten zijn bij de familie in deze buitengewoon moeilijke tijd.”
  Bericht 
BLikent
Master
AD schreef:
Vrouw overleden na te water raken met auto bij Wilhelminadorp

De vrouw die dinsdag aan het einde van de middag met haar auto te water raakte bij Wilhelminadorp, is overleden. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.

Luc Oggel 05-03-24, 18:00 Laatste update: 09:09

De brandweer had het slachtoffer in eerste instantie nog gered uit de te water geraakte auto aan de Westhavendijk bij Wilhelminadorp. De auto was al gezonken.

De alarmcentrale kreeg omstreeks 17.00 uur de zorgwekkende melding binnen dat mogelijk een voertuig in het water zou liggen. Direct werden meerdere ambulances, een traumahelikopter, een duikploeg en andere eenheden van de brandweer op pad gestuurd.

Ter plaatse bleek dat er daadwerkelijk een voertuig te water was geraakt. Toen de hulpdiensten aankwamen, bleek het voertuig al gezonken te zijn. Brandweerduikers wisten twintig minuten na de melding de automobiliste aan wal te brengen. Ze werd vervolgens gereanimeerd en met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Daar is ze helaas overleden, zo meldt de politie. Momenteel wordt nog onderzocht hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De Westhavendijk en de Oosthavendijk waren langdurig afgesloten voor de berging van het voertuig en onderzoek.

Er gebeuren vaker dodelijke ongelukken langs het kanaal. In 2019 kwam een vrouw om het leven toen zij met haar auto het kanaal in reed. Dat was aan de Westhavendijk. De Goese politiek drong toen aan op maatregelen, in de vorm van bijvoorbeeld een vangrail. Ook in 2008 viel een dodelijk slachtoffer te betreuren nadat de auto waarin hij reed te water raakte.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
De Limburger schreef:
Roermondenaar (56) overleden na ongeval op afrit A73 bij Belfeld

De bestuurder van de auto die dinsdagavond op de afrit van de A73 bij Belfeld op zijn kant terecht kwam, is overleden.

Het gaat om een 56-jarige man uit Roermond, meldt de politie woensdag.

Bij het eenzijdige ongeval raakten de drie inzittenden gewond. Zij werden per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar de bestuurder later overleed. Hoe het met de overige gewonden gaat is niet bekend.

Ook de oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk. De politie doet nog verder onderzoek.

  Bericht 
Walker
Master
 
Ernstig ongeval op Arnhemseweg in Renswoude, traumaheli gealarmeerd en weg afgesloten

Op de Arnhemseweg in Renswoude heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden, waarbij mogelijk één of meerdere personen gewond zijn geraakt. Een traumahelikopter is opgeroepen.


Het ongeval gebeurde ongeveer kwart voor zeven 's ochtends. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Er zouden een fietser en een bestelbus betrokken zijn bij het ongeluk. Brandweer, politie, een traumahelikopter en meerdere ambulances rukten uit.

De N224 is momenteel volledig afgesloten voor verkeer.


Politie Utrecht
@POL_Utrecht
Rond 06:45u vanochtend heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden, op de #Arnhemseweg in #Renswoude tussen een fietser en auto. De 22-jarige fietser uit Veenendaal heeft dit ongeluk helaas niet overleefd. Weg is afgezet ivm politieonderzoek.

8:19 a.m. · 7 mrt. 2024
·
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Afbeelding
Een 22-jarige man is omgekomen door een verkeersongeval in Renswoude.

Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1128402 ... medium=RSS
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Hebben die lui geen perskaart meer ofzo, ik vind die konten ook niets
  Bericht 
Pineut207
Die hard
 
  Bericht 
Dave
Webspecialist
dat geval heeft een eigen onderwerp gekregen; verkeersongevallen/dode-door-botsing-tussen-auto-en-vrachtwagen-in-wilbertoord-t100005.html

verder doen we hier eigenlijk niet aan linkspammen, linkspammen is niet het doel van een forum
  Bericht 
18vti
Master
357kurt schreef:
Vorige week een aluminium ladder op de linker rijkstrook na het aquaduct A7 Sneek richting Joure.


Wat is het Duitse nummer hiervoor?
Ik kwam gisterochtend in de dikke MIST op de A57 een mooie vrachtwagen spanband tegen waar ik bij toeval net langsheen reed...pfff... :x

Verder on topic: 2 doden op mijn bijna dagelijkse route afgelopen zaterdag in Duitsland op de L468
https://www.nrz.de/staedte/emmerich-ree ... -L468.html
  Bericht 
Dave
Webspecialist
18vti schreef:
Wat is het Duitse nummer hiervoor?


einseinszwei

al is dit niet het onderwerp om offtopic te gaan
  Bericht 
Walker
Master
 
Automobilist overleden bij frontale botsing met boom naast N319 in Ruurlo

met videoEen automobilist is op zaterdagochtend op de Groenloseweg (N319) tussen Ruurlo en Groenlo om het leven gekomen. De auto raakte door nog onbekende reden van de weg, en botste frontaal op een boom. Hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder een traumahelikopter.

Het medisch team in de helikopter hoefde echter niet meer ter plaatse te komen, want de bestuurder bleek bij aankomst van de hulpdiensten al te zijn overleden. Vanwege het ongeluk is de Groenloseweg volledig afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Dit zal tot ongeveer 14.00 uur duren.

De N319 staat bekend als een gevaarlijke weg, juist vanwege de bomen. Het merendeel staat vlak naast de weg, tegen het asfalt aan. De provincie, die verantwoordelijk is voor de weg, had eerder plannen om ruim 300 bomen langs de N319 te snoeien.

Met name omdat uit onderzoek is gebleken dat het aantal ernstige ongevallen aanzienlijk afneemt wanneer een 80 kilometerweg een zogenaamde obstakelvrije zone heeft van minimaal 4,5 meter.

Niet gekapt na protest

Toch werd er niet gekapt. Mede omdat er flink actie gevoerd werd. Zo startte burgerinitiatief ‘Stop bomenkap N-wegen Gelderland’ een petitie en was er ook onenigheid in de Berkellandse politiek. Die gemeente moest de kapvergunning namelijk verlenen.

De bomenlaan langs de N319 staat te boek als historisch. De weg is ergens in de 19e eeuw ontstaan als verbindingsweg en handelsroute tussen Ruurlo en Groenlo. Langs deze route stond de bomenrij al.

Inmiddels is het groen wel onder druk komen te staan. Onder meer omdat de N319 verbreed is, daarnaast liggen er dusdanig veel kabels en leidingen in de berm dat er volgens de provincie op sommige plekken nauwelijks sprake is van een beleefbare bomenlaan.

Om het kappen van de ruim 300 bomen op te vangen, was de provincie voornemens minimaal 430 bomen terug te plaatsen. Deze zouden dan wat verder van de weg af komen te staan.
  Bericht 
Walker
Master
 
Fietser (37) overleden na botsing met auto in Nijmegen: ‘Bestuurder reed na ongeluk door’

Jenneke en Dirk aan de Paul Krugerstraat in Nijmegen zaten in de nacht van vrijdag op zaterdag rechtop in bed. Ze hoorden een hele harde klap. Een automobilist en een fietser waren met elkaar in botsing gekomen. De fietser, een 37-jarige man uit Nijmegen, overleefde de aanrijding niet.

Het stel is er zaterdagochtend van aan het bijkomen. Toen het ongeluk op de kruising Paul Krugerstraat en de Dennenstraat gebeurde, was het even voor 2.00 uur.

Dirk rende gelijk naar buiten. Tegenover zijn huis lag het slachtoffer, op de weg. Hij trof er ook getuigen van het ongeluk en andere mensen die te hulp schoten. ,,Hij had geen ademhaling meer en geen polsslag”, vertelt Dirk. Ze belden 112 en probeerden het slachtoffer te reanimeren. Ze draaiden hem op zijn rug, zagen een plas bloed. De politie en de ambulance waren er snel bij, die namen het over.


Jenneke: ,,Ik ben teruggegaan naar de slaapkamer en heb een kaarsje opgestoken.” Al snel bleek dat het slachtoffer de aanrijding niet had overleefd.

Toen Dirk naar buiten ging, was de automobilist al weg. ,,Die was nog even blijven staan, maar is toen doorgereden.” Het kenteken lag eraf, zagen de omstanders. Meer dan dat het een kleine auto was, wisten Dirk en Jenneke niet. Ook niet of het een man of een vrouw was die achter het stuur zat.

De auto reed van de Rosa Limastraat rechtdoor de Paul Krugerstraat in, vertelden getuigen. De fietser reed op de Dennenstraat en wilde rechtdoor, de kant van de Graafseweg op. ,,Eén van beiden moet door rood licht hebben gereden”, vermoedt Jenneke. Op het kruispunt kwamen ze in botsing met elkaar. Het slachtoffer lag ongeveer 20 meter verder op de Paul Krugerstraat, waar Jenneke en Dirk wonen.

Kinderzitje van de fiets

De twee gingen weer naar binnen toen de brandweer de plaats van het ongeluk afzette. Er mocht niemand meer bij. Tegen het hekje langs de weg zagen ze een kinderzitje liggen. Dat kwam van de fiets van het slachtoffer.

Een politiewoordvoerder bevestigt dat de auto in eerste instantie inderdaad is doorgereden. Op een later moment werd duidelijk om welke auto en personen het ging. Inmiddels zijn er twee mannen (28 en 52 jaar) uit Nijmegen aangehouden als verdachten.

Voor Jenneke en Dirk was het een nacht met weinig slaap.


Die laatste zin... Hoe tenenkrommend!

Voor het slachtoffer was het de eeuwige slaap.
  Bericht 
bert65
Master
Walker schreef:
Voor het slachtoffer was het de eeuwige slaap.


... en als er inderdaad een kind een ouder kwijt is, liggen ze daar pas echt wakker. Wat een trieste boel :(
  Bericht 
Walker
Master
 
Dode bij frontale botsing tegen boom in Aalten

Een automobilist is zondagochtend op de Romienendiek in Aalten frontaal tegen een boom gereden en overleden. De oorzaak is nog onbekend.

Het ongeluk gebeurde rond 9.15 uur, ter hoogte van de Nonhofweg. Hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder een traumahelikopter. Maar tevergeefs, want het slachtoffer was al overleden.

Het is niet bekend of er meer slachtoffers zijn gevallen. De politie doet onderzoek. De weg is tot ongeveer 13.00 uur afgesloten.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
RTL Nieuws schreef:
Motorrijder omgekomen na botsing met andere motor in Barneveld

Door een ernstig ongeluk in Barneveld tussen twee motoren is vanmiddag een motorrijder om het leven gekomen. Het gaat om een 32-jarige man uit Bunschoten. Dat meldt de politie op X.

De twee motoren zouden met elkaar in botsing zijn gekomen op de Grote Bosweg in de Gelderse plaats. De andere motorrijder, een 24-jarige man uit Amersfoort, raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie doet onderzoek.

  Bericht 
Walker
Master
 
Nou, dat is een redelijke uithoek van het industrie-terrein en geen doorgaande weg. Wel perfect om op zondagmiddag snelle rondjes te rijden. Totdat het mis gaat.


  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Twee doden bij aanrijding tussen twee auto’s, derde persoon gewond

Bij een botsing tussen twee auto’s op de Meilandsedijk in Azewijn zijn zondagmiddag twee personen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond en is door ambulancepersoneel behandeld.

Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend. Het ongeval gebeurde rond vier uur in de middag op de N816, een 80 kilometerweg. Een van de twee betrokken auto’s wilde de weg op draaien en zag daarbij vermoedelijk de andere auto over het hoofd.

De hulpdiensten zijn massaal aanwezig op de plek van het ongeval. De plek van het ongeval is afgeschermd. De weg is volledig afgesloten voor verkeer.



Video bij de bron.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
112Vandaag schreef:
Burgemeester: dodelijk motorongeluk Barneveld waarschijnlijk gevolg van illegale straatrace

Een fataal motorongeluk op de Grote Bosweg in Barneveld wordt hoogstwaarschijnlijk toegeschreven aan een illegale straatrace, zo meldt de gemeente Barneveld op basis van politieonderzoek. De Grote Bosweg, gelegen op het bedrijventerrein Harselaar, staat bekend als een favoriete route voor motorrijders die in het weekend graag hun snelheid willen testen, aangezien het er dan opvallend rustig is.

Het noodlottige incident deed zich voor afgelopen zondagmiddag op het bedrijventerrein Harselaar in Barneveld. Twee motorrijders raakten ernstig gewond bij een heftige botsing. Een 32-jarige man uit Bunschoten kwam om het leven, terwijl een 24-jarige inwoner van Amersfoort zwaargewond raakte. De plaats van het ongeval werd overspoeld door meerdere ambulances, politieauto’s, brandweerwagens en een traumahelikopter.

De omvang van de ravage wijst op een immense snelheid en impact van de botsing. Een hek zo’n vijftien meter van de plek van de botsing is aanzienlijk beschadigd, en op de weg is een lang remspoor zichtbaar. Bloemen zijn bij het hek neergelegd ter nagedachtenis aan het slachtoffer.

De Grote Bosweg, waar een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur geldt, bevindt zich in het landelijke gebied van de gemeente Barneveld, tussen Voorthuizen en Kootwijkerbroek. Het is een populaire plek onder motorrijders uit de omgeving om in het weekend te rijden vanwege het relatief nieuwe en goed onderhouden wegdek, en de rust die er buiten de werkuren heerst.

Een lokale getuige die op het bedrijventerrein werkt, bevestigt dat het gebied regelmatig wordt bezocht door motorrijders die komen om te racen en stunts uit te voeren. “Het gevaarlijke is dat ze hier twee kanten op gaan, dus ze komen elkaar in beide richtingen tegen”, voegt de getuige toe.

Het recente ongeval, gebeurde in een flauwe bocht aan het einde van een kaarsrechte weg van ongeveer 800 meter, zonder obstakels. Burgemeester Jacco van der Tak verklaarde: “Dit tragische incident lijkt, volgens het lopende politieonderzoek, rechtstreeks verband te houden met illegale straatraces.”

De Grote Bosweg staat al langer bekend als een locatie voor illegale straatraces, en hoewel er in het verleden tijdelijke maatregelen zijn genomen, zoals het plaatsen van verkeersdrempels, zijn er het afgelopen jaar geen concrete meldingen geweest van dergelijke activiteiten. De gemeente zal echter opnieuw de kwestie bespreken met de politie, boa’s, verkeersdeskundigen, ondernemers, en indien nodig, met omliggende gemeenten, om te bekijken of er extra maatregelen nodig zijn om illegale straatraces te voorkomen.

Naast de Grote Bosweg ligt een braakliggend terrein dat ook populair is bij jongeren met crossvoertuigen. In juli 2021 verloor een 14-jarige jongen hier zijn leven bij een ernstig buggy-ongeluk. Een maand later vond er opnieuw een incident plaats toen twee mannen aan het stunten waren en met elkaar in botsing kwamen. Vorig jaar februari was er ook een scooterongeluk op de Grote Bosweg, waarbij twee mensen gewond raakten. De gemeente heeft vorig jaar al maatregelen genomen om illegaal crossen op braakliggende terreinen tegen te gaan, zoals het verpachten van het land aan een boer.


De weg leent zich daarvoor.
  Bericht 
BLikent
Master
Vrouw (45) uit Sappemeer overleden na ongeluk op N33 bij Meeden

Afbeelding
Ernstig ongeluk op N33 bij Meeden. Foto: Noordelijk Persbureau

Hulpverlening mocht niet meer baten. De vrouw overleed ter plekke als gevolg van het ongeval. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.

Twee auto’s kwamen op de N33 met elkaar in botsing. Hulpdiensten zijn op grote schaal uitgerukt, inclusief traumahelikopter. De politie zoekt getuigen van het ongeval. Wie iets heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Code:
”Voor de persoon die ernstig gewond raakte, mocht hulpverlening niet meer baten. Deze persoon is ter plaatse overleden als gevolg van het ongeval. Het gaat om een 45-jarige vrouw uit Sappemeer. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.
— Politie Groningen (@POL_Groningen) March 16, 2024
  Bericht 
Dave
Webspecialist

Youtube video


Bijlagen :


  Bericht 
Dave
Webspecialist
Ik ga voor mini klapt vol achterop blauw autootje, beiden doen een op zn minst 180'je ... Maar... Overlijdt de mevrouw aan de hand van dit ongeval of is er wat anders aan de hand geweest wat het achterop klappen heeft veroorzaakt :x

de locatie is 2x2



  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Motorrijder komt om het leven na botsing, automobilist zwaargewond

Een 29-jarige motorrijder uit Breda is in de nacht van zaterdag op zondag overleden in het ziekenhuis nadat hij 's middags op de Bredaseweg in Rijsbergen botste met een auto. De bestuurder van de wagen, een 33-jarige man uit Rijsbergen, raakte zwaargewond.

De 29-jarige motorrijder reed over de Bredaseweg in de richting van Breda. De 33-jarige automobilist reed vanaf de parallelweg de hoofdrijbaan op, meldt de politie. De motorrijder botste in de linkerkant van de personenauto.

Er werden twee traumahelikopters en twee ambulances opgeroepen. De motorrijder werd op straat nog gereanimeerd. Hij werd met een ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Daar overleed hij vannacht. De automobilist werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.



Video bij de bron.
  Bericht 
BLikent
Master
L1 Nieuws schreef:
Fietser overleden bij ongeval met vrachtwagen in Sittard


Er landde een traumahelikopter © Orange Media

Bij een ongeval met een vrachtwagen is maandagochtend in Sittard een fietser om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde om iets voor 7:30 uur op de kruising van de Nusterweg met de Doctor Nolenslaan.

Traumahelikopter
De hulpdiensten rukten massaal uit om hulp te verlenen. Er landde ook een traumahelikopter voor medische assistentie. De hulp mocht niet meer baten; het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen.

Zie ook De Telegraaf
  Bericht 
Walker
Master
 
De Stentor schreef:
Man (70) uit Raalte overlijdt na val van zijn fiets

Een 70-jarige man uit Raalte is zondagavond overleden nadat hij van zijn fiets was gevallen op de Wolthaarsdijk Westzijde in Raalte.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse toen er een alarmering binnenkwam van een vermoedelijk ongeval. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Het bleek te gaan om een onfortuinlijke val.

De man was aanspreekbaar toen de agenten en het ambulancepersoneel zich over hem ontfermden. Dat bracht hem met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De traumahelikopter keerde terug naar de basis.

In het ziekenhuis is de man overleden. De politie heeft geen aanwijzingen dat iemand anders betrokken is geweest bij het ongeval.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Politie schreef:
Man overleden na eenzijdig ongeval A12

Op zondag 17 maart is na een eenzijdig ongeval op de A12 de bestuurder overleden. Het gaat om een 75-jarige man uit Zoetermeer.

Rond 14.10 uur kwam er een melding binnen van een ongeval op de verbindingsweg tussen de A12 vanuit Zoetermeer en de A4. Door nog onbekende oorzaak kwam de personenauto over de vangrail en ondersteboven in het water terecht. Vermoedelijk is de bestuurder van het voertuig vlak voor het ongeval onwel geworden. De 75-jarige man werd samen met zijn 67-jarige bijrijdster met behulp van omstanders en de hulpdiensten uit het voertuig gehaald. Beiden werden vervoerd naar het ziekenhuis, uiteindelijk is de man daar overleden.

Opsporing Team Verkeer doet onderzoek naar de exacte toedracht.


Bron: https://www.ad.nl/den-haag/ernstig-onge ... ~afe76a66/
  Bericht 
dvdouden
Master
ondersteboven in het water
Brrrrr :x
  Bericht 
bruintje beer
Master
Over de vangrail zelfs :|
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Polies schreef:
Vermoedelijk is de bestuurder van het voertuig vlak voor het ongeval onwel geworden.


zou best eens kunnen, las je altijd wel eens
  Bericht 
basjuh1981
Master
dvdouden schreef:
Brrrrr :x


Het water is nog koud.
  Bericht 
Jack.Ryan
Master
Telegraaf schreef:
Dode en gewonde door ernstig ongeluk bij Alkmaar

ALKMAAR - Door een ernstig ongeluk bij Alkmaar is maandag een persoon om het leven gekomen, meldt de politie. Een tweede persoon liep letsel op en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een persoon meegenomen naar het bureau.

Het ongeluk vond maandagmiddag plaats op de N9. Een bestelbus en een auto kwamen met elkaar in botsing. Een van de inzittenden van de auto zou daarbij om het leven zijn gekomen.

De weg tussen Den Helder en Alkmaar werd na het ongeluk in beide richtingen afgesloten. De politie waarschuwde weggebruikers om rekening te houden met vertraging.

De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk kon gebeuren.

Afbeelding
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
PZC schreef:
Motorrijder (21) overlijdt na botsing tegen boom in Sluis

Bij een ongeval in Sluis is maandagavond rond 20.15 uur een Belgische motorrijder omgekomen.

Het slachtoffer was met een andere motorrijder op pad. Het tweetal reed op de Hogeweg in de richting van Aardenburg, toen de andere motorrijder merkte dat het slachtoffer niet meer achter hem reed. De 21-jarige bleek ten val te zijn gekomen. Hij raakte daarbij ernstig gewond.

Een omstander verleende direct eerste hulp en heeft het slachtoffer gereanimeerd totdat politie- en ambulancepersoneel ter plaatse was en de reanimatie kon overnemen. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en is de motorrijder overleden. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.



Video bij de bron.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Politie schreef:
Fietser gezocht na ongeval met dodelijke afloop

Den Haag - De politie komt graag in contact met een jonge fietser die op donderdagmiddag 7 maart op de kruising van de Laan van Meerdervoort en Frambozenstraat betrokken was bij een ongeval met een bromfietser. De 87-jarige man op de bromfiets is een week na de botsing overleden aan de gevolgen van het verkeersongeval.

Het ongeval vond rond 15.50 uur plaats toen de fietser op het fietspad reed en de bromfietser hem wilde inhalen ter hoogte van de kruising Laan van Meerdervoort en Frambozenstraat. Hierbij kwamen de twee met elkaar in aanraking en vielen beide personen op de grond. De fietser is na enige tijd weggefietst. Er zijn van deze fietser geen gegevens bekend en daarom willen wij graag met hem in contact komen om hem te horen als betrokkene.

Signalement fietser
De jongen met wie wij in contact willen komen is 14 à 16 jaar oud, heeft een witte huidskleur en droeg een witte jas.

Als jij de fietser bent die bij dit ongeval betrokken was of je weet wie deze fietser is, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Getuigen gezocht
De politie komt ook graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van dit verkeersongeval. Was u getuige of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Politie schreef:
Update: Getuigen gezocht na dodelijk verkeersongeval A16

Update: Maandag 18 maart is de 52-jarige bestuurster van de motor overleden. Op maandag 11 maart vond een dodelijk verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes, een personenauto en een motorrijder betrokken waren. De laatste, een 52-jarige vrouw uit Delft, raakte hierbij zwaargewond. Om de toedracht in kaart te brengen, spreekt de politie graag met getuigen.



Op de rechterrijstrook, in de richting van Rotterdam-Zuid, ging het ter hoogte van Kralingseplein om 06:45 uur mis. De motorrijder werd gestabiliseerd en met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Zij is maandag 18 maart aan haar verwondingen overleden. De andere betrokkenen werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

U kunt ons helpen
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval en daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord voor, tijdens of na het verkeersongeval? Of heeft u beelden van een dashcam? Laat het ons dan weten via onderstaande contactmogelijkheden.

Lees ook: https://www.rijnmond.nl/nieuws/1791121/ ... -weer-open
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Omroep West schreef:
Fietser overleden na aanrijding met auto

Een van de slachtoffers van een verkeersongeluk op de Lotsweg in Den Hoorn is overleden. Het gaat om een vrouw die op een tandem zat. De twee fietsers kwamen eind februari in botsing met een auto.

De aanrijding gebeurde op een zondagmiddag rond 15.00 uur. In eerste instantie werd gemeld dat het om een aanrijding met een motor ging, maar later bleek het toch om een ongeluk met een auto te gaan.

De andere berijder van de tandem raakte bij het ongeluk gewond.

  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Jongen (17) overleden bij ernstig scooterongeluk in Hoofddorp

Twee personen uit Hoofddorp zijn in de nacht van donderdag op vrijdag met een scooter te water geraakt langs de Hoofdweg in Hoofddorp. Hierbij kwam een 17-jarige jongen, die de scooter bestuurde, om het leven. Een 19-jarige passagier raakte zwaargewond.

Dit bevestigt een woordvoerder van de politie.

De oorzaak van het ongeval, dat om 01.35 uur plaatsvond, is nog onbekend. Wel lijkt het er volgens de woordvoerder op dat er niemand anders bij betrokken was.

Meerdere hulpdiensten snelden naar de locatie om hulp te bieden. Langs het water werd de 19-jarige passagier gewond aangetroffen. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. Later bleek dat de 17-jarige bestuurder en de scooter in het water lagen.

Het team Forensische Opsporing Verkeer is een uitgebreid onderzoek gestart. De scooter is uit het water getakeld. Gedurende het onderzoek is de Hoofdweg tijdelijk gedeeltelijk afgesloten.

  Bericht 
JeffreyM
Master
Dode door botsing op A15, snelweg dicht

ELST - Bij een botsing op de snelweg A15 bij Elst is zaterdag een persoon om leven gekomen. Ook raakten meerdere mensen gewond door het ongeluk, meldt een fotocorrespondent. De snelweg is de komende uren nog dicht.
Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur ter hoogte van knooppunt Ressen. Het ging vermoedelijk mis toen een auto in botsing kwam met verkeer dat langzaam reed voor de afslag richting Nijmegen. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse, waaronder een traumahelikopter.
Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Ochten, aldus de politie. Die meldt ook dat bij de botsing meerdere auto's betrokken waren.
Rijkswaterstaat meldt dat de snelweg tot zeker 16.00 uur dicht is. Verkeer richting Nijmegen en Bemmel krijgt het advies om te rijden via de A50, A12 en A325.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
  Bericht 
Walker
Master
 
RTL Nieuws schreef:
Persoon overleden door tramongeluk Den Haag


Bij een ernstig tramongeluk in Den Haag is gisteravond een persoon om het leven gekomen. De politie meldt dat het vermoedelijk om een aanrijding gaat.

Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur op het plein voor het Vredespaleis. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

Op beelden is te zien dat langs de zijde van de tram zwarte hekken zijn geplaatst.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Rijnmond schreef:
Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel, politie zoekt getuigen

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag een ongeluk had gehad met zijn scootmobiel. Dat meldt de politie. De man reed voor het ongeluk door Rotterdam-Lombardijen en Zuidwijk. Na het ongeluk reed hij naar huis, waar hij onwel werd. De man overleed woensdag in het ziekenhuis.

De man was met zijn scootmobiel vertrokken vanaf de Molièreweg en in ieder geval over de Slinge, Oldenhage en Langenhorst gereden. Tussen 12:30 uur en 13:30 uur belde hij naar huis dat hij een ongeval had gehad. Hij vertelde dat er bij het ongeluk ook een fietser betrokken was. De man werd door omstanders weer op zijn scootmobiel geholpen, waarna hij zelf naar huis is gereden.

Waar het ongeluk precies gebeurde, is niet bekend. Het is ook nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie is op zoek naar omstanders en mensen die de man geholpen hebben.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Politie schreef:
Slachtoffer verkeersongeval Sint Maarten overleden

De fietser, die maandag 25 maart 2024 betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval aan de Groenveldsdijk in Sint Maarten, is woensdag 27 maart aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 40-jarig man uit de gemeente Dijk en Waard. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval.

De politie kreeg maandag 25 maart 2024 rond 17.20 uur melding van een ernstige aanrijding tussen een fietser en een auto. De 40-jarige man werd met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hier is hij helaas een paar dagen later komen te overlijden.

De bestuurder van de auto, een 48-jarige man uit de gemeente Schagen, werd volgens procedure aangehouden. Hij is inmiddels heengezonden. Zijn betrokkenheid bij het verkeersongeval wordt onderzocht door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie. Aan de familie van het slachtoffer is een familierechercheur toegewezen.

Slachtofferhulp
Het meemaken van een verkeersongeval is zeer ingrijpend. Daarom kunt u als getuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact. U kunt ook contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844. Hier kunt u ook uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Slachtoffer verkeersongeval Sint Maarten overleden

De fietser, die maandag 25 maart 2024 betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval aan de Groenveldsdijk in Sint Maarten, is woensdag 27 maart aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 40-jarig man uit de gemeente Dijk en Waard. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval.

De politie kreeg maandag 25 maart 2024 rond 17.20 uur melding van een ernstige aanrijding tussen een fietser en een auto. De 40-jarige man werd met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hier is hij helaas een paar dagen later komen te overlijden.

De bestuurder van de auto, een 48-jarige man uit de gemeente Schagen, werd volgens procedure aangehouden. Hij is inmiddels heengezonden. Zijn betrokkenheid bij het verkeersongeval wordt onderzocht door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie. Aan de familie van het slachtoffer is een familierechercheur toegewezen.
  Bericht 
Walker
Master
 
Dat is 2x hetzelfde bericht... "Blik op nieuws" plempt gewoon de politie-berichten op internet.
  Bericht 
Walker
Master
 
De Stentor schreef:
Motorrijder (29) overleden door nachtelijk ongeluk op N343 bij Hardenberg

Met videoBij een ernstig ongeluk bij Hardenberg is in de nacht van donderdag op vrijdag een man van 29 uit De Krim om het leven gekomen. Zijn motor raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een vangrail. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Het ongeluk gebeurde op de Twenteweg (N343). Er waren meerdere hulpdiensten aanwezig en de weg was deels afgesloten.

Er was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die heeft de motorrijder niet kunnen redden. De man is ter plaatse overleden. De Verkeersongevallenanalyse heeft op de plek van het ongeval onderzoek gedaan.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Rijnmond schreef:
Dode bij ongeluk tussen auto en vrachtwagen, snelweg weer open



Op de A29 is zaterdagochtend vroeg bij Barendrecht een automobilist om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. De personenauto is door nog onbekende oorzaak achterop de vrachtwagen gereden.

De hulpdiensten rukten massaal uit, maar hulp voor de bestuurder van de auto kwam te laat. De vrachtwagenchauffeur is voor zover bekend ongedeerd gebleven.

De A29 richting Rotterdam was tussen Oud-Beijerland en Barendrecht lange tijd afgesloten. De Kiltunnel bij Dordrecht was tolvrij gedurende het onderzoek naar de aanrijding. Bestuurders konden op deze manier via de tunnel omrijden.

Rond 11:00 uur ging de A29 weer open.


 Pagina 72 van 74  [ 3657 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy