Pagina 86 van 87  [ 4341 berichten ]
  Bericht 
basjuh1981
Master
:lol:
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Een lange blckbox.. juridisch zeer interessant.


Youtube video
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
Mr.Cabdriver schreef:
Een lange blckbox..
Is er een samenvatting? Deze is echt lang.
  Bericht 
basjuh1981
Master
Je hoeft het niet in een keer te kijken ;)
  Bericht 
R
Master
Doe 'm anders in de auto. Is best goed.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
https://vigilantfox.news/p/cdc-hit-by-new-bombshell-warning?r=1dkiy2&utm_campaign=post&utm_medium=web
Citaat:
Seventy-five years. That’s how long Pfizer and the FDA tried to hide the Pfizer documents from public view — long after just about everyone affected is dead. It wasn’t until renowned attorney Aaron Siri led a FOIA case against the FDA that a federal judge ordered the documents to be released in 108 days, the same amount of time it took the FDA to approve the COVID-19 injections.

Now, the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), a taxpayer-funded federal agency responsible for gathering and disseminating public health information, has chosen to follow Pfizer’s example by withholding pertinent information from public view.

Just recently, the health agency published a 148-page report on myocarditis after COVID-19 injection. However, it seems that there is something very damning that they’re trying to hide because every single word is redacted.

https://www.documentcloud.org/documents/24463984-cdc-moving-foia

“148 pages. The entire thing is redacted. What good does a study do if there’s nothing there?” asked registered nurse and Republican member of the Arizona State Senate Janae Shamp during a recent coronavirus committee hearing.

World-renowned cardiologist Dr. Peter McCullough responded by declaring that we’re witnessing an “active cover-up” of a “colossal consumer product safety debacle.”

“Pfizer recorded 1223 deaths with their product within 90 days of release. People were calling Pfizer in desperation, watching their family members die after taking the vaccine.”

Robert Kennedy Jr. Weighs In
Attorney and independent presidential candidate Robert Kennedy Jr. sounded off on the CDC Tuesday, blasting the health agency’s decision to withhold its 148-page myocarditis report from the public.

He said,



  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
MRNA-Campagne is de grootste misdaad tegen de mensheid uit de geschiedenis


NAOMI WOLF ONDERZOEKT MET 3500 MEDISCHE EN WETENSCHAPPELIJKE EXPERTS DE PFIZERDOCUMENTEN.

De bekende ‘linkse’ Amerikaanse schrijfster en feministe Naomi Wolf, oud-adviseur van president Clinton, werd in progressieve kringen gecanceld nadat zij waarschuwde dat de covid-maatregelen Amerika in een totalitaire staat zouden veranderen. Ze liet zich niet ontmoedigen en mobiliseerde enkele duizenden wetenschappers om honderdduizenden pagina’s aan onderzoeksresultaten van vaccinfabrikant Pfizer te onderzoeken. Ze komt tot de schokkende conclusie dat het mRNA-vaccin van Pfizer gericht lijkt te zijn tegen de menselijke voortplanting. “Pfizer heeft deze injecties ontworpen om de menselijke reproductie te vernietigen.”

Naomi Wolf was lange tijd een boegbeeld van ‘progressief’ Amerika. Ze werd beroemd in 1990 met haar boek The beauty myth, waarin zij de onrealistische schoonheidsidealen voor vrouwen aan de kaak stelde. Ze schreef daarna nog vele boeken en werkte onder meer als adviseur van de Democratische president Bill Clinton en vicepresident Al Gore. Toen de Amerikaanse regering begin 2020 draconische coronamaatregelen invoerde, reageerde Wolf geschrokken. “Toen in maart 2020 de gouverneur van de staat New York Broadway stillegde en kort daarop samenkomsten van meer dan zes personen verbood, kregen mijn man en ik het gevoel plotseling in een communistische staat te leven. We vluchtten de stad New York uit en leefden drie jaar lang upstate in de bossen met een grote groep mensen die alle covid-maatregelen aan de laars lapte – en niet ziek werd.”

Het samenleven met de groep “vrijheidsstrijders” hield haar ook “mentaal gezond”, vertelt ze. “Ik weet niet wat er gebeurd zou zijn als mijn man en ik in de stad New York in isolatie waren gebombardeerd met propaganda. We hadden in New York, in Plato’s grot, wat de media ons voorhielden niet aan de werkelijkheid kunnen spiegelen. Een ander voordeel dat ik had, was dat ik ooit een boek schreef, The end of America, waarvoor ik onderzoek deed naar hoe democratieën in het verleden ten prooi vielen aan tirannie en totalitarisme. In mijn boek schrijf ik over de tien stappen naar fascisme, waarvan de invoering van noodwetten doorgaans de laatste stap is, een stap waarin de rechtsstaat wordt opgeschort. Ik denk dat het schrijven van dat boek me heeft voorbereid op wat ons tijdens de covid-periode overkwam.”

Terwijl Wolf in de bossen verblijft, en een groot deel van de Amerikaanse bevolking voor de keuze staat zich te laten vaccineren of te worden ontslagen, spant een groep wetenschappers en medische onderzoekers onder de naam Public health and medical professionals for transparency een rechtszaak aan tegen de gezondheidsautoriteit FDA om af te dwingen dat de FDA de zogenaamde Pfizerdocumenten vrijgeeft. Het betreft alle gegevens die door het bedrijf zijn gerapporteerd naar aanleiding van de onderzoeken naar de veiligheid en effectiviteit van het vaccin. Hoewel de FDA zegt transparantie na te streven om steun te verwerven voor de covid-vaccinatiecampagne, wil de organisatie slechts 500 pagina’s van de Pfizerdocumenten per maand vrijgeven, wat betekent dat het 75 jaar duurt voordat alle gegevens openbaar zijn. De rechter beslist echter dat de FDA vanaf dat moment 55.000 pagina’s per maand moet gaan publiceren.

Het is rond die tijd dat de conservatieve commentator Steve Bannon Wolf uitnodigt voor zijn War Room podcast, een van de grootste podcasts in Amerika. Ondanks de verschillen in politieke opinie accepteert, de inmiddels op vele manieren gecancelde, Wolf Bannons uitnodiging. Tijdens de podcast concluderen de twee dat het aannemelijk is dat de inhoud van de Pfizerdocumenten verloren zal gaan door het volume ervan en door het technische taalgebruik. Bannon spoort Wolf aan een oproep te doen aan experts die kunnen helpen de Pfizerdocumenten te lezen en te vertalen in lekentermen. Wolf volgt zijn advies op. Het resultaat is nu dat inmiddels 3500 medische en wetenschappelijke experts zich verdeeld over zes teams elke maand door 55.000 pagina’s heen worstelen. Tot nu toe produceerden de teams tachtig rapporten over wat ze ontdekten. Wolf: “Dit is de beste journalistiek van de eeuw en de teams hebben de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis onthuld”.

Waarop baseert ze die uitspraak? “Een deel van de documenten gaat over de bijwerkingen van de vaccins die tussen november 2020 en februari 2021 bij Pfizer zijn gemeld”, legt Wolf uit. “De meest gemelde bijwerking is blijvende gewrichtspijn. Op nummer twee staat blijvende spierpijn. Maar wat onvoorstelbaar is, is dat Pfizer al in februari 2021 wist dat covid op de derde plaatst staat van meest gemelde bijwerkingen. Al een maand na het uitrollen van de vaccins was het Pfizer duidelijk, volgens hun eigen documenten, dat er iets mis is met de geclaimde efficiëntie van de vaccins en al in mei 2021 was duidelijk dat de vaccins hartschade veroorzaakten bij gezonde, jonge mensen. Er kwamen zoveel meldingen van bijwerkingen binnen bij Pfizer dat honderden mensen moesten worden ingehuurd om die meldingen te verwerken.”

“Wat mensen moeten begrijpen”, zegt Wolf, “is dat de bijwerkingen die in de Pfizerdocumenten worden gemeld, door officiële instanties zoals de Amerikaanse CDC of de Europese EMA worden genegeerd. Maar de schaal waarop bij Pfizer bijvoorbeeld neurologische bijwerkingen zoals Parkinson, dementie, Alzheimer en beroertes zijn gemeld, is enorm. Bloedproblemen, myocarditis, pericarditis, guillain-barrésyndroom, aangezichtsverlamming van Bell, lever- en nierschade, er komt geen einde aan de lijst.”

“Overheden en zogenaamde deskundigen hielden ons voor dat de lipide nanodeeltjes en de zogenaamde spikeproteïnes in onze schouder zouden blijven. Dat was een leugen en Pfizer wist dat. Die deeltjes verspreiden zich door ons lichaam en doen overal schade.” Dat is echter nog niet het ergste, zegt Wolf. “Natuurlijk lijdt onze generatie onder de vaccinatieschade, maar zorgwekkender is dat de nadruk in de Pfizerdocumenten op het vernietigen van menselijke voortplanting ligt. Pfizer ontwierp deze injecties om menselijke voortplanting te vernietigen.”

Dat is een ernstige beschuldiging. Kan zij dit hard maken? “Het gaat hier om een luchtwegziekte, toch?” zegt zij. “Maar er staat niets in de Pfizerdocumenten wat met longen te maken heeft. Alles draait om voortplanting. Pfizer onderzocht niet de longen van de ratten waarop de vaccins werden getest, maar de voortplantingsorganen. De placenta van gevaccineerde vrouwen raakt beschadigd door de vaccins en Pfizer weet dat vanaf dag één. Ongeboren kinderen van het vrouwelijke en het mannelijke geslacht worden door de vaccins getroffen en ook dat weet Pfizer vanaf dag één. En het is allemaal niet toevallig. Pfizer, in zijn eigen documenten, houdt grafieken bij waarin de schade die de vaccins veroorzaken, is ingetekend op een manier die ik alleen, en het spijt me dat ik dat doe, als Mengele-wetenschap kan omschrijven. They have studied it, and they kept going.”

Wolf bevestigt dat de mRNA-vaccinatiecampagne al lang had moeten worden stopgezet. “Vanzelfsprekend. De vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep stopte na vijftig doden. We hebben het nu over 1225 gemelde doden in de eerste drie maanden na de uitrol van de vaccins. Zodra je opmerkt dat vruchtbaarheid gevaar loopt, dan stop je met het vaccin dat die vruchtbaarheid in gevaar brengt. Uit een speciaal rapport van april 2021, dat deel uitmaakt van de Pfizerdocumenten, blijkt dat baby’s ziek worden van de lipide nanodeeltjes in moedermelk. Er is in dat rapport een grafiek opgenomen waaruit is af te lezen hoeveel baby’s met welke ziekteverschijnselen kampten, and they kept going. Dat rapport is naar het Witte Huis gestuurd. Drie dagen later, op 23 april 2021, tijdens een persconferentie, riep de directeur van het CDC, Rochelle Walensky, zwangere vrouwen op zich te laten vaccineren. Twee secties in de Pfizerdocumenten gaan over het verlies van baby’s bij gevaccineerde aanstaande moeders. Eén van die secties heeft het over een percentage van onderbroken zwangerschappen dat boven de 80 procent ligt.”

Wolf lijkt elk detail van de Pfizerdocumenten uit haar hoofd te kennen en somt op hoe Pfizer niet alleen vreemd omging met de meldingen van bijwerkingen van de vaccins maar ook knoeide met cijfers om de efficiëntie van de vaccins op 95 procent te houden. “Uit de Pfizerdocumenten is op te maken dat de vaccins vanaf de eerste dag een negatieve efficiëntie hadden, wat betekent dat iemand die gevaccineerd is tegen covid een grotere kans loopt ermee besmet te raken, wat dan weer overeenstemt met de resultaten van onafhankelijke studies die later zijn uitgevoerd.”

Op de vraag waartoe het bestuderen van de Pfizerdocumenten tot nu toe heeft geleid, reageert Wolf in eerste instantie gelaten: “Het is duidelijk dat deze criminelen nog niet voor het gerecht zijn gedaagd voor misdaden tegen de mensheid”, maar na die eerste reactie oogt ze weer strijdlustig en zegt ze: “We hebben een boek gepubliceerd met al onze rapportages. Het was een bestseller waarmee we veel informatie naar buiten hebben kunnen brengen en die we nu aan dokters en verplegers sturen. Pfizers productiecijfers zijn meer dan 80 procent gedaald en de waarde van Pfizeraandelen daalt met de dag. Er zijn nu op basis van wat wij aan het licht hebben gebracht hoorzittingen in het congres, er lopen verschillende rechtszaken van mensen die door de vaccins zijn verwond, er loopt een onderzoek naar Pfizer, Walensky heeft het veld geruimd nadat wij aantoonden dat de vaccins baby’s doden en, belangrijker, er zijn geen rijen voor de volgende booster in Amerika. Daarnaast hebben veel staten in Amerika de vaccinatiemandaten afgeschaft op een manier die het niet makkelijk maakt ze weer in te voeren.”

De vraag is wat de bedoeling is achter de vaccinatiecampagne, als hij zo schadelijk is. Wolf ziet een Chinese connectie. Zij wijst erop dat Biontech, het Duitse bedrijf dat het mRNA-vaccin ontwikkelde, ook samenwerkt met Fosun Pharma, dat in handen is van de top van de Chinese Communistische Partij. “Ik weet niet hoe ik dit anders moet verwoorden, maar China wil Europa en Amerika verwoesten en voor het jaar 2041, als de Chinese communistische partij honderd jaar bestaat, wil China de wereldwijde hegemoon zijn. Wie zich het Pfizervaccin laat toedienen, laat zich iets toedienen dat is samengesteld, vervaardigd en gedistribueerd door China, de existentiële tegenstander van het Westen. Zes vaccinaties per persoon, dat is het doel. Wie zesmaal is gevaccineerd, is uitgeschakeld.”

Wie moet volgens Wolf dan als onze vijand worden gezien? De globalisten? China? Wolf houdt haar vorig jaar gepubliceerde boek The bodies of others, omhoog en zegt: “In dit boek ga ik in op wie hierachter zit. En ja, het is een globalistische coup die wordt gepleegd. De WEF, de WHO, de Bill and Melinda Gates Foundation, noem ze maar op. Ze gebruiken China, en China op zijn beurt maakt gebruik van de mogelijkheid die wordt geboden. Maar vergeet niet dat bijvoorbeeld de WHO zo goed als Chinees is. De globalisten hebben er geen probleem mee dat China ’s werelds hegemoon is, zolang China naar hun pijpen danst.”

De laatste vraag aan Wolf is of Amerika dan toch sneller wakker wordt dan Europa? “Ik schat”, antwoordt Wolf, “dat de helft van Amerika wakker is en ik denk dat dat meer is dan in Europa. Het eerste, tweede en vierde amendement van onze constitutie beschermen ons en we kunnen de naleving ervan via de gerechtelijke macht afdwingen. In Europa is dat lastiger, omdat jullie opgescheept zitten met de EU. In Amerika is minder censuur dan in Europa omdat wij die censuur via de gerechtelijke macht kunnen stopzetten terwijl die censuur in Europa door de gerechtelijke macht juist wordt bekrachtigd. Voor jullie is propaganda niet meer van werkelijkheid te onderscheiden en als Europese landen zich niet losmaken van de EU en weer natiestaten worden, dan houd ik mijn hart vast.”

https://www.dakl.nl/dailyclout-pfizer-reports

https://www.dakl.nl/boek-pfizer-report-analysis
  Bericht 
18vti
Master
Door al dit mRNA gestuntel gaan mensen ook twijfelen aan het NL vaccinatie plan....terwijl dat gewoon ouderwetste vaccins zijn.
In Frankrijk ga je de bak in als je zegt dat mRNA zooi gif is en geen vaccin, zo goed gaat het met onze vrijheid.

Leven de verbannenen pro-mRNA luitjes nog?

Het woord kanker en plotse dood (hart falen) vandaag al weer een paar keer gehoord, schijnt vaker voor te komen.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
18vti schreef:
Leven de verbannenen pro-mRNA luitjes nog?


voor zover ik kan zien wel, ook binnen mn eigen familie. Ergens gelukkig maar dat is het verraderlijke aan het hele gebeuren, groot percentage heeft geen bijwerkingen genoten of denkt dat niet genoten te hebben. De oversterfte heeft meer onderzoek nodig maar voorlopig wordt dat nog steeds onder het vloerkleed geschoven.

De ergste groep zijn diegenen met vaccinatieschade. Die nog wel leven maar geen leven meer hebben omdat het lichaam permanent verziekt is. Dat kost ook het meeste geld, een dooie kost geen geld, cru gezegd.
  Bericht 
Dashcam Drenthe
Master
18vti schreef:
oor al dit mRNA gestuntel gaan mensen ook twijfelen aan het NL vaccinatie plan


Klopt, betrap ik mijzelf ook op.
De uitnodiging voor de HPV ook niet op in gegaan..
  Bericht 
basjuh1981
Master
De uitnodiging voor de HPV ook niet op in gegaan..


Die is ook niet nodig.
  Bericht 
lorat
Master
Dave schreef:
Dat kost ook het meeste geld, een dooie kost geen geld, cru gezegd.

Dat ligt eraan. Een dooie bejaarde misschien niet. Levert zelfs geld op. Maar dat zijn er maar een paar miljoen.
De meeste prikspuiten zijn naar 14 miljoen 70-minners gegaan, die over het algemeen nog wel een tijdje kunnen werken en geld in het laatje kunnen brengen. Wanneer die omvallen kost het je geld.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Ik had het over vaccinatieschade in dezelfde alinea, die mensen vallen uit de werkomgeving en moeten daar bovenop óók nog verzorgd worden met eindeloze kostbare revalidatietrajecten. Dubbele klap dus.

Dat allemaal omdat er geprikpooiert moest worden met volkomen ongeteste rotzooi door een hondsbange bevolking.
  Bericht 
zadkine
Master
18vti schreef:
terwijl dat gewoon ouderwetste vaccins zijn.


Daar zou ik maar niet al te zeker van zijn.

Ze zijn al bezig de jaarlijkse griepprik in een mRNA prik te veranderen.
Anderen zullen ook gaan volgen.

De dktp is in 2005 veranderd waardoor de beveiliging tegen de ziektes van die prik drastisch is afgenomen..
Schijnt nu ook een prik te zijn met slechts kleine delen van virus mantels ipv nagenoeg de complete mantel ,et 3000 aanknopings punten. Oftewel....nu kan het virus ook tegen de gangbare dktp prik muteren....
Vroeger nauwelijks omdat dan een compleet nieuwe virusmantel nodig zou zijn.

Opgegeven reden....aantal bijwerkingen verminderen.

Volgende issue...De prikken worden aan steeds jongere zuigelingen al gegeven.
Dat is helemaal waanzin.
Het immuunstelsel van te jonge kinderen werkt nog helemaal niet waardoor zo'n prik ook niet kan werken.
Hoe leer je in godsnaam afweerstoffen tegen een virus aanmaken als je immuunstelsel nog niet werkt?

(Moeder natuur had hier iets voor....antistoffen via moedermelk verschaffen aan zuigelingen....maar dat is tegen het zere been van de voedings industrie die daarmee dan de baby voedsel verkoop zou zien kelderen....alleen nog voor kinderen van wie moeder om andere medische reden geen melk kan geven.)
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
zadkine schreef:
Ze zijn al bezig de jaarlijkse griepprik in een mRNA prik te veranderen.
Die sla ik ondertussen ook al een tijdje over :dag:
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Yale.edu schreef:
Novel cancer vaccine offers new hope for dogs — and those who love them
A Yale researcher developed a vaccine that can slow or halt certain cancers in dogs. And it could be used to treat humans in the future.

During a sunny morning on Florida’s Gulf Coast last month, an 11-year-old golden retriever named Hunter bounded through a pine grove. Snatching his favorite toy, a well-chewed tennis ball attached to a short rope, he rolled through the tall grass, with an energy that seemed inexhaustible. A passerby might not have even noticed that this playful golden has only three legs.

For Deana Hudgins, the dog’s owner, it seems almost unthinkable that two years ago Hunter was diagnosed with osteosarcoma, a form of bone cancer that kills upwards of 65% of the dogs it afflicts within 12 months, in his left front leg.

For many years Hunter worked alongside his owner as a search-and-rescue dog, helping find victims of building collapses and other disasters. He no longer performs those duties, but does still help Hudgins train other dogs. The energetic golden can also run, fetch, and catch as well as ever.

And two years since his initial diagnosis, Hunter has no signs of cancer. The dog’s life-saving treatment incorporated typical approaches, including amputation of the left leg and chemotherapy. But Hunter also received a novel therapy — a cancer vaccine developed by Yale’s Mark Mamula.

The treatment, a form of immunotherapy that is currently under review by the U.S. Department of Agriculture (USDA), which regulates animal treatments, has been subject to multiple clinical trials over the past eight years. And the results are promising; for hundreds of dogs, including Hunter, the vaccine has proved effective.

Mamula, a professor of medicine (rheumatology) at Yale School of Medicine, believes the vaccine offers a badly needed weapon in the fight against canine cancer.

“Dogs, just like humans, get cancer spontaneously; they grow and metastasize and mutate, just like human cancers do,” said Mamula. “My own dog died of an inoperable cancer about 11 years ago. Dogs just like humans suffer greatly from their cancers.

“If we can provide some benefit, some relief — a pain-free life — that is the best outcome that we could ever have.”

Even as recently as a decade ago, Mamula didn’t anticipate that he would one day develop a cancer vaccine for dogs. A rheumatology researcher, he studies autoimmune diseases like lupus and Type 1 diabetes and how the body gives rise to them.

But that work eventually led him to cancer research as well.

Autoimmune diseases, Mamula says, are characterized by the immune system attacking the body’s own tissues; in the case of Type 1 diabetes, the immune system targets cells in the pancreas.

Then several years ago, using what they knew about autoimmunity, Mamula and his research team developed a potential cancer treatment that they say initiates a targeted immune response against tumors.

“In many ways tumors are like the targets of autoimmune diseases,” he said. “Cancer cells are your own tissue and are attacked by the immune system. The difference is we want the immune system to attack a tumor.”

It was a chance meeting with a veterinary oncologist soon thereafter that made Mamula think that this novel treatment might work well in dogs.

Targeting tumors

There are about 90 million dogs, living in 65 million households, in the United States alone. Around one in four dogs will get cancer. Among dogs 10 years or older, that ratio jumps to around one in two.

Yet the therapies used to treat these cancers remain fairly antiquated, Mamula says.

“There have been very few new canine cancer treatments developed in decades — it’s a field that is begging for improvement,” he said.

In 2015, Mamula met a veterinary oncologist named Gerry Post. During his 35-year career Post has treated cancer in snakes, turtles, and zoo animals. But most of his patients are dogs and cats.

Through conversations with Post, Mamula realized that it wouldn’t be difficult to make the leap from human to dog cancers. Together they would launch an early-phase study into Mamula’s dog cancer vaccine.

“Dog and human cancers are quite similar in a number of ways,” said Post, chief medical officer of One Health Company, a canine cancer treatment group, and an adjunct professor of comparative medicine at Yale School of Medicine. “Whether it’s how the cancers appear under the microscope, how the cancers behave, respond to chemotherapy, develop resistance, and metastasize.”

Even the types of cancers that afflict dogs and humans are similar. Like humans, dogs can get melanoma, breast cancer, colon cancer, and osteosarcoma, among others.

When it comes to curing these diseases, these similarities bring an important benefit: understanding cancer in one species will help scientists understand cancer in the other. And treatments that work well for one may actually work well for both.

Several types of cancers in both humans and dogs have been found to overexpress proteins known as epidermal growth factor receptor (EGFR) and human epidermal growth factor receptor 2 (HER2). These include colorectal cancer, breast cancer, and osteosarcoma. One type of treatment currently given to human patients with these cancers involves monoclonal antibodies, proteins that can bind to and affect the function of EGFR and/or HER2. However, patients can develop a resistance to them and their effects wane over time.

For their treatment, Mamula and his team wanted to take a different approach.

Monoclonal antibody treatments are produced from one immune cell and bind to one part of the EGFR/HER2 molecules, but Mamula and his team wanted to induce a polyclonal response.

Doing so, he says, would create antibodies from multiple immune cells, rather than just one, which could bind to multiple parts of the EGFR/HER2 molecules instead of a single area. This would, in theory, reduce the likelihood of developing resistance.

The research team, led by Hester Doyle and Renelle Gee, who are both members of Mamula’s Yale lab, with assistance from the New Haven-based biotechnology company L2 Diagnostics, LLC, tested many different candidates in order to find just the right compound. They eventually found one.

After first testing it in mice, and finding promising results, they initiated their first clinical trial in dogs in 2016.

‘I was willing to try whatever I could’

Deana Hudgins knew there was something special about Hunter before she brought him home as an 8-week-old puppy, back in 2012, and began training him to be her next search-and-rescue partner.

The smallest of 18 puppies from two litters, Hunter wasn’t the obvious choice when she began looking for a partner.

“He was the runt,” said Hudgins, who has been training search-and-rescue dogs since 2001 and now runs her own company, the Center for Forensic Training and Education, which provides canine training in Ohio and Florida. “But in his case, it made him a little scrappy. He was small but very confident and very brave.

“When all of the other puppies were sleeping at the end of the day, he was still running around, climbing all of the toys, retrieving things. We need confident puppies, and that’s what he possessed.”

By the time he was a year old, Hunter began aiding searches at sites across the United States, working with local law enforcement and the Federal Emergency Management Agency (FEMA), following natural disasters. His first search, in 2014, was at the site of a mudslide in Oso, Washington that killed 43 people. In his final FEMA search, he helped search for victims of the devastating condominium collapse in the Miami suburb of Surfside, Florida, in June 2021. Hunter was involved in hundreds of searches in the years between.

In 2022, Hunter was still very active — and had just earned another service certification — when Hudgins noticed that he seemed uncharacteristically sore following a five-day training class.

“I’ve always been very proactive with my dogs because I spend every day with them, and so I notice very little things,” she said. “And he’s not a dog to limp.”

A veterinarian assumed that Hunter had strained something, suggesting anti-inflammatories, but Hudgins insisted on an x-ray. The test revealed the osteosarcoma in Hunter’s leg.

After doing a lot of research, and consulting with different veterinary groups about what steps to take, Hudgins decided that amputation offered the best chance for Hunter’s survival, along with chemotherapy.

But during that research, Hudgins had also come across Mamula’s vaccine trial. So she reached out to a colleague, James Hatch, a former Navy SEAL who trained dogs in the military and whose nonprofit supports service dogs. Hudgins knew that Hatch also happened to be at Yale, where he is a student in the Eli Whitney Students Program.

“I was willing to try whatever I could to keep [Hunter] around as long as possible,” said Hudgins. “We ask a lot of our working dogs. They work in environments that are very dangerous and often deadly. And my promise to all of them is I will do whatever I have to do to give them the best, healthiest, longest life possible. Dogs don’t survive this disease so there was no downside to me for trying the vaccine.”

Hatch connected her with Mamula, and soon Hunter was part of the clinical trial. He received his first vaccine dose ahead of his amputation surgery, his second before initiating chemotherapy, and a booster last summer.

Twenty-two months since his cancer diagnosis, Hunter is now considered a long-term osteosarcoma survivor and Hudgins says he’s thriving.

“He adjusted very well to his front limb amputation,” she said. “He continues to run around the yard. He swims in the pool. He comes with me to training and chases the other dogs around the yard.”

During a recent morning in Florida, Hunter drifted toward a nearby pond while playing outside. Hudgins, knowing the potential risks of straying too close to a pond in Florida (“There are alligators everywhere.”), quickly called him back. Hunter immediately returned to her.

“From a very young age, Hunter wanted to learn the rules of the game,” she said. “He was eager to go to work every day. I am very, very lucky to have been able to be his partner for 10 years. Hunter is one of those once-in-a-lifetime dogs.”

‘A whole new toolbox’

Hunter’s positive response to the treatment is one many other dogs have experienced as well.

To date, more than 300 dogs have been treated with the vaccine during a series of clinical trials, which are still ongoing at 10 sites in the U.S. and Canada. The findings, which have been published in a peer-reviewed study, have shown that the treatment creates antibodies that are able to home in on and bind to tumors, and then interfere with the signaling pathways responsible for tumor growth.

According to the research team, the vaccine increases the 12-month survival rates of dogs with certain cancers from about 35% to 60%. For many of the dogs, the treatment also shrinks tumors.

While future studies will determine if the vaccine can reduce the incidence of cancer in healthy dogs, the treatment for now remains a therapeutic treatment option after a cancer diagnosis has been made.

Witnessing the happiness that successful therapies provide to families with dogs is incredibly rewarding.

But even this represents something more than just “a new tool” in the fight against canine cancer, Post says. It’s a whole new toolbox.

“And in veterinary oncology, our toolbox is much smaller than that of human oncology,” he said. “This vaccine is truly revolutionary. I couldn’t be more excited to be a veterinary oncologist.”

Mamula has created a company, called TheraJan, which aims to eventually produce the vaccine. Last year, the company (whose name is inspired, in part, by the late Yale immunologist Charles Janeway, who was Mamula’s mentor) won a Faculty Innovation Award from Yale Ventures, a university initiative that supports innovation and entrepreneurship on campus and beyond.

While launching clinical tests of the vaccine’s effectiveness in humans may be a logical future step, for now Mamula is focused on getting USDA approval of the vaccine for dogs and distributed for wider use.

No matter where it goes, it’s a project close to his heart.

Mamula on a beach in Madison, CT with his golden retrievers Tripp and Sherman.
Mamula on a beach in Madison, Connecticut, with his golden retrievers, Tripp, left, and Sherman. (Photo by Allie Barton)
“I get many emails from grateful dog owners who had been told that their pets had weeks or months to live but who are now two or three years past their cancer diagnosis,” he said. “It’s a program that’s not only valuable to me as a dog lover. Witnessing the happiness that successful therapies provide to families with dogs is incredibly rewarding.”

And once the vaccine becomes available for public use, he says, for working dogs like Hunter it will always be free of charge.


Gaan we antibody behandelingen nu ook al vaccin noemen?

Dan spuit ik me iedere twee weken ook met 'een vaccin' in.

Dat is dus geen vaccin.
  Bericht 
18vti
Master
Dave schreef:
Gaan we antibody behandelingen nu ook al vaccin noemen?


Immunotherapie heet dat vooralsnog, tenminste in mijn kringen.

zadkine schreef:
Daar zou ik maar niet al te zeker van zijn.

Ze zijn al bezig de jaarlijkse griepprik in een mRNA prik te veranderen.
Anderen zullen ook gaan volgen.


Wat is de drive om dit te doen? Vast goedkoper en "veiliger" maar het is @#$@#$$% NIET een vaccin.
Ik werk nu ook weer in deze business en wij maken geen mRNA troep zover ik het kan weten.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Ze zijn er al lang mee bezig. Filmpje en linkjes achter de klik.

https://open.substack.com/pub/petermcculloughmd/p/why-was-mrna-the-government-vaccine?r=1dkiy2&utm_campaign=post&utm_medium=web
Citaat:
Why was mRNA the Government Vaccine of Choice for COVID-19?
Massive Public-Private Investment Over Decades was Destined for Deployment

PETER A. MCCULLOUGH, MD, MPH
MAR 28, 2024

John Solomon on Real America’s Voice Just the News asked me why was mRNA chosen over traditional vaccines for the COVID-19 pandemic? My answer goes back many years to the US Department of Defense Biomedical Advanced Research and Development Authority (DARPA) ADEPT PROTECT P3 program which stated in 2012 the US will use mRNA vaccines to end pandemics in 60 days.

Former president Trump and the White House Task Force should have done their homework with a phone calls to DARPA and a few clicks on the internet and told America that mRNA was the plan for many years. It was not developed during the few months of Operation Warp Speed.

mRNA has a scientific “seduction” that lathers up molecular biologists unlike any other product I have ever witnessed with 9,613 patents licensed to giants in biotech and the US government. The National Institutes of Health Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) and DARPA have had a torrid love affair with mRNA for decades. Note how both agencies end with the designation “Authority.” The speed from sequencing a novel virus to production of a mRNA vaccine is breathtaking. However, seduction leads to blunder and that is exactly what happened with the Pfizer/BioNTech and Moderna mRNA vaccine programs.

Appreciate that I am able to give this interview in the middle of clinic with no notes because several years have gone by since 2020 OWS and I have done my research. It is shame that Trump and his advisors, with all the resources they had, could not work at the same level of investigative alacrity and disclosure to the American public. Take a listen to this rapid fire segment and feel free to click back on the links to see how we covered this topic on Courageous Discourse.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
https://gezondverstand.eu/2024/03/28/naomi-wolf-en-karel-van-wolferen-interview/
Citaat:
Naomi Wolf en Karel van Wolferen | Interview
“U heeft de communityrichtlijnen geschonden en heeft daarom een week upload verbod”

Het gesprek tussen Naomi Wolf en Karel van Wolferen stond sinds gisteravond verborgen op Youtube om in de ochtend live te gaan, maar in de tussentijd had Youtube al verwezen naar minuut 45, waarin Naomi de link legt tussen de onderzoeksresultaten van Pfizer en de verminderde vruchtbaarheid van vrouwen.

Hoe ziet Naomi Wolf de uitrol van Agenda 2030 vanuit haar Amerikaanse perspectief? Hoe verloopt haar onderzoek naar de Pfizer files? En nog veel meer!

Ze zijn dus uitgeweken naar Rumble:

https://rumble.com/v4mfn5h-gesprek-tussen-naomi-wolf-en-karel-van-wolferen.html

Ik kijk Karel's voordrachten nooit, maar dit interview leek me nav Naomi's boekvertaling (over de Pfizer papers) wel interessant. En dat was het.
Haar website is hier, in onze baken van vrijheid, inmiddels geblokt.

Karel wilde haar geruststellen over China, maar dat ging er niet in, ze wil bewijzen zien dat China in deze niet de boosdoener is :lol:
Maar ze is dan ook een van het geloof gevallen dem die nog op Biden stemde. Ze geeft wel toe dat het de GOP is die de integriteit van het stemproces wil herstellen.
  Bericht 
no justice
Master
Willem Engel verlaat Nederland....

https://www.ad.nl/binnenland/coronastri ... ~afeb0eae/
  Bericht 
Raymond
Master


Bijlagen :


  Bericht 
Bambi killer
Master
Wat een onzin zeg dat er zo'n virus uit een lab is ontsnapt. Fake news en fake virus het is gewoon de griep geherdefineerd
  Bericht 
Dave
Webspecialist
no justice schreef:
Willem Engel verlaat Nederland


was al bekend, blckbx interview bekeken. Portugal wordt het, ja, waarom ook niet.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Baas :honger:


Youtube video



Youtube video
  Bericht 
basjuh1981
Master
Mr.Cabdriver schreef:
Minister krijgt spiekbriefje


Was ze maar nieuwslezeres gebleven...
  Bericht 
basjuh1981
Master
Dave schreef:
Portugal wordt het, ja, waarom ook niet.


Logisch. Daar is het bier het goedkoopst.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master

Youtube video


Citaat:
A Stunning message from Professor Masayasu Inoue, Professor Emeritus of Osaka City University Medical School warning of 'a dangerous, new governmental development' was delivered from Japan at a World Council for Health conference by Professor Masayasu Inoue, Professor Emeritus of Osaka City University Medical School who specialises in Molecular Pathology and Medicine.
He warns that "There is high risk that Japan made vaccines will be exported under the guise for false trust. If Japan were to become a vaccine perpetrator, it would leave irreparable harm to future generations. Therefore, the actions of Japanese government MUST BE STOPPED by international collaborations."
See More - https://expose-news.com/2024/04/11/a-message-from-japan-to-the-world-by-professor-masayasu-inoue/
Also at https://rumble.com/v4ovvb5-stunning-message-for-the-world-from-japan-professor-masayasu-inoue..html
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Beetje luchtig :glaasje:


Youtube video
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
BNR schreef:
Staat wil dat Ferrari-dealer Kroymans covidmiljoenen terugbetaalt

De dochteronderneming Lasaulec van Ferrari-dealer en Quote 500-lid Frits Kroymans maakte tijdens de coronacrisis miljoenen winst op de verkoop van doktersjassen. Nu vordert de staat dat geld terug. ‘Ze vinden dat er onwenselijk veel winst is gemaakt op de verkoop’, zegt FD-journalist Bart Mos.

Onlangs ontving technische groothandel Lasaulec een sommatiebrief met die boodschap van landsadvocaat Pels Rijcken.

Sywert van Lienden
Het bedrijf maakte 36 miljoen euro winst op de verkoop van beschermende isolatiejassen aan de overheid. Dat is een winstmarge van bijna dertig procent, zegt Mos. De transactie maakte onderdeel uit van het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH), waar ook de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden onderdeel van uitmaakte. Het consortium — met daarin de overheid en diverse marktpartijen — werd in alle snelheid opgezet aan het begin van de coronacrisis om de inkoop van beschermmiddelen te coördineren.

En juist daarom is Kroymans het niet er niet mee eens dat hij de winst moet terugbetalen. Volgens de Ferrari-dealer heeft Lasaulec niets fout gedaan. De afspraak was dat Lasaulec operatiejassen zou aanleveren voor 6,11 euro. Dat hebben ze gedaan, alleen hebben ze destijds niet vermeld dat de inkoop van de jassen voor nog geen vier euro per stuk ging. 'Daardoor maakten ze echt gigantische marge.'

Bierviltje
'Onder de deal ligt geen dik contract', gaat Mos verder. 'Normaal gesproken is dat wel het geval. Nu is het min of meer op de achterkant van een bierviltje gedaan.' Er was enige haast mee gemoeid om het land zo snel mogelijk te voorzien van beschermende middelen tegen het virus.

In het jaar dat het bedrijf die winst maakte, zei huisaccountant EY dat het de jaarrekening niet zou goedkeuren. 'Ze hadden we weinig controle-informatie over de deal met LCH', zegt Mos. Sindsdien wordt de jaarrekening gecontroleerd door BDO, een andere accountant.



Het LCH had kennelijk geen verstand van zaken doen. Stelletje amateurs. :honger: :honger:
  Bericht 
R
Master
Praten we hier over 17.000.000 isolatiedoktersjassen?
  Bericht 
Dave
Webspecialist
BNR schreef:
6,11 euro. Dat hebben ze gedaan, alleen hebben ze destijds niet vermeld dat de inkoop van de jassen voor nog geen vier euro per stuk ging. 'Daardoor maakten ze echt gigantische marge.'


:huh: dit staat dan bij BNR?

30% marge is niets. Mn voormalige garage doet 100% marge.

Moet je eens kijken naar de marges bij de Belastingdienst. Box 3 is nu 36% ;(

BNR schreef:
dochteronderneming Lasaulec van Ferrari-dealer en Quote 500-lid Frits Kroymans


dit is ook lekker afschilderen overigens
  Bericht 
zadkine
Master
R schreef:
Praten we hier over 17.000.000 isolatiedoktersjassen?


Zou kunnen. Iets met weggooi spul vanwege besmettings gevaar (volgens de overheid).
Bij elk bezoekje bij een patient verdacht van covid een volgende jas aan dus.
  Bericht 
Raymond
Master
Dave schreef:
:huh: dit staat dan bij BNR?

30% marge is niets.

Dat dus. Ik snap dit probleem ook niet.

Dave schreef:
dit is ook lekker afschilderen overigens

Ja daar zal het wel om gaan. Iemand heeft vast de schurft aan die Croymans, laten we hem er even fijn bij naaien.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Afleiding.
  Bericht 
18vti
Master
Nou nou....weer terminaal kanker geval erbij bij jonge bekende van mij, uiteraard volledig geboosterd omdat ze niet bovenmatig slim was zoals 90% van NL....gvd wat een %€#%% zooi.

mRNA prik = kanker booster! Fact!

500% verhoging kanker gevallen sinds introductie mRNA prik in mijn database groep.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Maar AfD is de radicaal fascistische club..


Youtube video


Ik kan dat maar niet vergeven.. de goedgetrouwe nagelaten.

Beste mensen die het aangaat; laat eens je D-dimeer meten.
Die calamaris is helaas niet alleen post-mortem..

https://philipmcmillan.substack.com/p/update-on-embalmers-clots-in-the

https://philipmcmillan.substack.com/p/are-the-embalmers-clots-occurring

https://americasvoice.news/video/eP0rHfgL8NcID7O/?related=playlist
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Telegram schreef:



'Dit is voortschrijdend inzicht' (https://www.blckbx.tv/livestreams/blckb ... 2024-04-22)

Aldus huisarts Felix van der Wissel, van het Artsen Collectief, over een nieuwe peer-reviewed publicatie in het Australian Journal of General Practice. Hieruit blijkt dat mRNA-vaccinatie negatieve effecten kan hebben op het immuunsysteem, wat kan leiden tot het ontwikkelen van Long COVID.


achja
  Bericht 
Dave
Webspecialist
AJGP schreef:
Multiple studies have shown an increased risk of myocarditis after vaccination with mRNA encoding SARS-CoV-2 spike protein. mRNA vaccines can result in spike protein expression in muscle tissue, the lymphatic system, cardiomyocytes and other cells after entry into the circulation. Recipients of two or more injections of the mRNA vaccines display a class switch to IgG4 antibodies. Abnormally high levels of IgG4 might cause autoimmune diseases, promote cancer growth, autoimmune myocarditis and other IgG 4-related diseases (IgG4-RD) in susceptible individuals.

There are clear implications for vaccine boosting where these and similar observations relating to COVID-19 vaccination and the incidence of long COVID-like symptoms are substantiated, adding further to public health officials’ concerns. Understanding the persistence of viral mRNA and viral protein and their cellular pathological effects after vaccination with and without infection is clearly required. Because COVID-19 vaccines were approved without long-term safety data and might cause immune dysfunction, it is perhaps premature to assume that past SARS-CoV-2 infection is the sole common factor in long COVID.


uit de archieven;
Sander schreef:
Ben je soms bang voor een prikje? :D


deze overigens ook

Kwibus schreef:
Ja, fantastische eerste testresultaten, en nu? Zullen we even afwachten wat het op grote schaal doet, op langere termijn en of het ook blijvende bescherming biedt? Want elke 6 maanden de hele wereldbevolking een prikje geven is natuurlijk niet realistisch.


ik verzin ze niet heh
  Bericht 
Raymond
Master
Dit valt wel een beetje onder de noemer achteraf gelijk krijgen he. We zijn 3 jaar verder.
  Bericht 
basjuh1981
Master
Er zijn genoeg mensen die daarvoor gewaarschuwd hebben.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Raymond schreef:
achteraf gelijk krijgen he. We zijn 3 jaar verder.


Hoeft voor mij niet perse maar inderdaad drie jaar verder. Ik geloof dat de termijn eigenlijk tien jaar is voor een normale uitrol? Waarom zou dat toch zijn.
  Bericht 
Christafari
Master
Raymond schreef:
Dit valt wel een beetje onder de noemer achteraf gelijk krijgen he. We zijn 3 jaar verder.


Ja, laat 'ons' er lekker van genieten. Ik heb fucking 2 jaar lang moeten strijden tegen mensen die vooraf hun gelijk claimden. Ik heb een manager gehad die zei dat als hij een QR-scanner bij de deur kon zetten hij dat meteen zou doen, en dan grijnzend vragen hoe ik dat op ga lossen. Vrienden die door hun ouders aangemoedigd werden om geen ongevaccineerden meer over de vloer te laten komen, en zo kan ik nog heel veel voorbeelden noemen van hoe we toen behandeld werden. Ik heb zo'n klotetijd achter de rug dat ik het recht heb om achteraf dat gelijk te claimen.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Christafari schreef:
Ik heb zo'n klotetijd achter de rug dat ik het recht heb om achteraf dat gelijk te claimen.

Ik weet nu hoe Hitler zijn volk zo ver kreeg.
Klinkt dramatisch? Dat is het ook.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Er liepen een hoop Mengele'tjes rond. Nog steeds zie ik ze overal opduiken.

Grappige is dat ik nu om de twee week zelf een prikje zet waar ik niet bang voor ben. Nouja grappig is het niet. Wel noodzaak.
  Bericht 
Raymond
Master
basjuh1981 schreef:
Er zijn genoeg mensen die daarvoor gewaarschuwd hebben.

Op basis van weinig. Die krijgen nu achteraf gelijk en beginnen te jubelen. Vind ik net zo ongepast als op voorhand roepen dat er niks aan de hand is en spuiten maar.
Dave schreef:
Ik geloof dat de termijn eigenlijk tien jaar is voor een normale uitrol? Waarom zou dat toch zijn.

Daar ga ik in mee. En daarvoor mogen ze ook opgeknoopt worden van mij. Dit was spelen met mensenlevens uit dommigheid en meeloperigheid.
Christafari schreef:
Ik heb zo'n klotetijd achter de rug

Iedereen. En door.
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
Dave schreef:
Grappige is dat ik nu om de twee week zelf een prikje zet waar ik niet bang voor ben. Nouja grappig is het niet. Wel noodzaak


Ik elke 4 weken. Side step: krijg jij je spuit en naalden wel vergoed of moet je dat ook zelf betalen?
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Raymond schreef:
Op basis van weinig.

Nee, dat was niet weinig.
Raymond schreef:
En door.

Juist. Totdat de schuldigen onschadelijk zijn. En dat zijn ze nog lang niet.
Raymond schreef:
Die krijgen nu achteraf gelijk en beginnen te jubelen.

Ik jubel niet, ik houd mijn hart vast. Vandaar mijn D-dimeerwaarschuwing.
Want hoe erg long-covid ook is, het is peanuts vergeleken met de calamarisproppen en kanker.
Over de mevrouw die de Nobelprijs onlangs ontving:



https://open.substack.com/pub/philipmcmillan/p/could-the-covid-vaccine-cause-cancer?r=1dkiy2&utm_campaign=post&utm_medium=web
  Bericht 
Dave
Webspecialist
djee schreef:
Side step: krijg jij je spuit en naalden wel vergoed of moet je dat ook zelf betalen?


Voorlopig is het nog altijd voorschieten. Ik ben onder andere met de fabrikant in conclaaf of we een rechtszaak op kunnen zetten tegen de zorgverzekeringoplichting. Maar ik fax ook nog met de DAS rechtsbijstand, wat dat betreft zit ik nog met meerdere pijlen.

weet je welke spuiten bij voorbaat ongeacht het resultaat wel vergoed werden voor een geheim gebleven prijs? Juist.
  Bericht 
Christafari
Master
Raymond schreef:
Op basis van weinig. Die krijgen nu achteraf gelijk en beginnen te jubelen.


Nee, dat vind ik echt onzin. Op basis van weinig is er heel veel geclaimd over die rotzooi.
 Pagina 86 van 87  [ 4341 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Leden gezien in dit onderwerp:

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy