Pagina 85 van 87  [ 4341 berichten ]
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
https://www.medischcontact.nl/actueel/laatste-nieuws/nieuwsartikel/ctg-hugo-de-jonge-bemoeide-zich-met-beleid-inspectie-ten-aanzien-van-huisarts-rob-elens
Citaat:
CTG: ‘Hugo de Jonge bemoeide zich met beleid inspectie ten aanzien van huisarts Rob Elens’

De toenmalige minister van VWS, Hugo de Jonge, heeft zich actief ingelaten met het beleid van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) rondom het handelen van huisarts Rob Elens tijdens de coronapandemie. Dat concludeert het Centraal Tuchtcollege (CTG) in een uitspraak.

Zowel de inspectie als Elens hadden een beroepszaak aangespannen nadat het regionaal tuchtcollege (RTG) Elens een berisping had opgelegd. Het CTG baseert zijn conclusie op documenten die naar boven kwamen na een verzoek in het kader van de Wet open overheid (Woo). Zo zou De Jonge er bij de inspectie op hebben aangedrongen dat deze disciplinerend zou optreden tegen Elens. Ook vroeg hij de inspectie waarom Elens überhaupt nog praktijk mocht voeren, gezien zijn uitlatingen.

Proefproces
Het CTG heeft de indruk dat de inspectie wel erg doortastend is opgetreden tegenover Elens. De wens van de toenmalige minister van VWS tot disciplinering van de huisarts zou daar volgens het CTG aan hebben bijgedragen. De inspectie heeft die indruk tijdens de behandeling van het hoger beroep niet weg kunnen nemen. Het CTG wijst erop dat disciplinering van – in de ogen van de minister – lastige artsen geen doelstelling is van het tuchtrecht. Ook vindt het tuchtcollege het aannemelijk dat het onderzoek door de inspectie en de tuchtprocedure is ingegeven om duidelijkheid te krijgen over artikel 68 van de Geneesmiddelenwet – dat gaat over het offlabel voorschrijven van geneesmiddelen. De tuchtprocedure heeft op dit punt dan ook het karakter van een ‘proefproces’, stelt het CTG.

Mede om deze reden oordeelt het CTG milder over Elens dan het RTG eerder deed en vindt een waarschuwing toereikend. Het college wijst erop dat het handelen van Elens plaatsvond in een uitzonderlijke en onzekere periode, waarin nog veel onduidelijk was en zowel het medische als het juridische pad nog niet geplaveid.

Vrijheid van meningsuiting
Een deel van de klachten van de inspectie over het handelen van Elens, acht het CTG gegrond. Zo had hij het offlabel voorschrijven van ivermectine en hydroxychloroquine achterwege moeten laten, onder meer omdat niet is gebleken dat hij voor elke individuele patiënt overleg had met de apotheker. Ook had hij niet van zijn patiënten mogen verlangen dat zij een informedconsentverklaring tekenden als voorwaarde voor het ontvangen van een coronavaccinatie.

Over uitingen die Elens deed in de (social) media oordeelt het CTG ook milder dan het RTG. Wat het CTG betreft zijn de toon en inhoud van sommige media-uitingen wel voor discussie vatbaar, maar is er weinig aanleiding om de huisarts daarover de maat te nemen. Het ging om een periode waarin sprake was van een uitzonderlijke medische, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en ook bewindslieden en andere gezagsdragers konden met enige regelmaat ‘worden betrapt’ op uitspraken die verder gingen en minder genuanceerd waren dan onder normale omstandigheden gebruikelijk is. Wat het CTG betreft heeft de huisarts zijn, grondwettelijk geborgde, vrijheid van meningsuiting niet op zodanige wijze aangewend dat er sprake is van tuchtrechtelijke verwijtbaarheid.

Machtsmisbruik
Huisarts Elens is blij dat zijn berisping is komen te vervallen en hij daarvoor in de plaats een waarschuwing heeft gekregen, zo licht hij desgevraagd toe. Elens: ‘Het CTG heeft de inspectie behoorlijk aan de tand gevoeld over hoe die tot deze tuchtprocedure is gekomen. Dat heeft geleid tot een tik op de vingers van zowel de inspectie als toenmalig minister Hugo de Jonge. Naar mijn mening is er sprake geweest van machtsmisbruik en dat kan écht niet. Ik ben daar heel boos over. Ik vind dat het CTG daar goede vragen over heeft gesteld. Uiteraard ben ik het niet op alle punten met het CTG eens, bijvoorbeeld waar het gaat om de informedconsentverklaring die ik heb laten tekenen. Het CTG heeft het over een vaccinatie, maar wat mij betreft gaat het over experimentele gentherapie.’

Volgens een IGJ-woordvoerder herkent de IGJ zich niet in het beeld dat het Centraal Tuchtcollege heeft geschetst. ‘We betreuren het dat we er niet in geslaagd zijn dit beeld weg te nemen tijdens de zitting. In crisissituaties is altijd politieke en maatschappelijke druk op een toezichthouder om te handelen. Het is dan aan de toezichthouder om onafhankelijk en eigenstandig te oordelen. Dat hebben we als IGJ ook in deze zaak gedaan. Als toezichthouder hebben we op basis van onze eigen afwegingen geoordeeld dat nader onderzoek passend was, onder meer op basis van signalen en meldingen die we hebben ontvangen.’

  Bericht 
zadkine
Master
Mr.Cabdriver schreef:
Ook had hij niet van zijn patiënten mogen verlangen dat zij een informedconsentverklaring tekenden als voorwaarde voor het ontvangen van een coronavaccinatie.

Ik dacht meteen al : Pardon!!!!
Mr.Cabdriver schreef:
Uiteraard ben ik het niet op alle punten met het CTG eens, bijvoorbeeld waar het gaat om de informedconsentverklaring die ik heb laten tekenen. Het CTG heeft het over een vaccinatie, maar wat mij betreft gaat het over experimentele gentherapie.’


Ehlens dus ook.

Ik voeg hier aan ote dat in eigen regio huisartsen sowieso patiënten voor de vaccinatie hebben laten tekenen...
niet direct omdat elke arts hier dit als gentherapie omschreef (echtgenote wel trouwens) maar omdat bij experimentele medicatie ALTIJD een consent verklaring moet worden getekend.
De vaccinaties waren toen , ook volgens de overheid, in een experimenteel stadium en geen enkele arts die goed bij zijn hoofd is zal claims en tucht uitspraken willen hebben als de medicatie verkeerd valt....dus vraagt die vooraf zo'n verklaring.

Dit werd OOK gevraagd van onder curatele gestelde patiënten (lees : mensen met geestelijke beperkingen) ...die moest dan door de juridisch vastgestelde begeleider getekend worden.
Dat kunnen bv de ouders zijn , maar ook iemand van de gehandicapten zorg.
En ja, dat gaf best wel wat discussies hier en daar.

Ik meen me te herinneren dat ook GGD artsen een papier lieten tekenen....zeker weet ik het niet want daar zijn we nooit voor zo'n behandeling heen gegaan.

Tot slot...
Ik hoop dat Ehlens (of diens advocaat) nu een formele klacht jegens Hugo en medewerkers van de inspectie die naar Hugo luisterden voor machts misbruik. Samen met een aanklacht wegens kneveling. Willens en wetens de positie ten nadele van Ehlens toepassen dus.
  Bericht 
basjuh1981
Master
zadkine schreef:
Ik meen me te herinneren dat ook GGD artsen een papier lieten tekenen..


Dat zullen niet veel artsen geweest zijn.
  Bericht 
zadkine
Master
basjuh1981 schreef:
Dat zullen niet veel artsen geweest zijn.


Niet de prikkers zelf, wel ter plaatse als toezicht houder om direct te kunnen helpen bij een ernstige bijwerking (shock bv)

Indertijd werden ook artsen welke nog bevoegdheid hadden maar (net) gestopt met hun praktijk ook ingehuurd door de GGD bij deze priok campagnes.
  Bericht 
basjuh1981
Master
zadkine schreef:
Niet de prikkers zelf


Die bedoel ik ook niet. Ik weet dat er op zo'n priklocatie een arts is die verantwoordelijk is. Die bedoel ik.
  Bericht 
zadkine
Master
basjuh1981 schreef:
ie bedoel ik ook niet. Ik weet dat er op zo'n priklocatie een arts is die verantwoordelijk is. Die bedoel ik.


Ik doelde op oa

https://www.rijksoverheid.nl/documenten ... evens-rivm

Zie ook aansprakelijkheid artsen...
https://www.advocatenblad.nl/2021/03/16 ... or-vaccin/



Voldoende redenen om grote vraagtekens te zetten bij de opmerkingen van deze uitspraak met betrekking tot die consent verklaringen (uitsluiten arts aansprakelijkheid als je ZELF komt vragen om een prik..en bij corona ben ik er redelijk zeker van dat geen enkele arts je die prik wilde opleggen...dit in tegenstelling tot bv Hugootje...per slot wist elke arts zeer goed dat het experimenteel was. Dit is voldoende aan de orde geweest bij de RIVM online infoirmatie sessies met en voor artsen. Ik kon zien bij die sessies dat er gemiddeld bij die diverse sessies , elke paar weken) meer dan 10000 artsen direct mee luisterden...dit nog los van degenen die die sessies later bekeken omdat ze bv dienst hadden op zo'n tijdstip.
Soms wel handig....ook zonder BIG inschrijving kunnen mee kijken en luisteren omdat een gezinslid die permissie heeft.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
zadkine schreef:
Tot slot...
Ik hoop dat Ehlens (of diens advocaat) nu een formele klacht jegens Hugo en medewerkers van de inspectie die naar Hugo luisterden voor machts misbruik. Samen met een aanklacht wegens kneveling. Willens en wetens de positie ten nadele van Ehlens toepassen dus.

https://www.1limburg.nl/nieuws/2566548/meijelse-huisarts-rob-elens-overweegt-juridische-stappen
Citaat:
Huisarts Rob Elens uit Meijel overweegt juridische stappen tegen de bemoeienis van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) over zijn corona-aanpak. De onaangekondigde inspectieonderzoeken hebben er volgens hem diep ingehakt.
"Ik heb er reputatieschade aan overgehouden en ben hierdoor personeel verloren."

Hugo de Jonge
Maandag werd bekend dat Hugo de Jonge als zorgminister zich 'actief bemoeid' heeft met het beleid van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) jegens de huisarts over diens opstelling aan het begin van de coronacrisis, aldus het Centraal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg.

Compensatie
Elens wil financiële compensatie krijgen voor het bevlekken van zijn reputatie als huisarts en het verliezen van personeel en patiënten. "Ik ben aan het kijken of juristen mij daarbij kunnen helpen. Een paar juristen geeft aan: 'Moet je niet doen: de minister wint toch. Het ministerie heeft veel macht en een onuitputtelijke bron aan geld'. Hopelijk is er iemand die mij kan bijstaan."

Heel agressief
Vooral de onaangekondigde inspectieonderzoeken van het Ministerie van Gezondheid zouden volgens Elens ingrijpend en 'heel agressief' zijn geweest. "Ik weet het nog goed. We zouden net beginnen met de griepvaccinaties. En ze komen binnen en zeggen: 'We willen nu een gesprek’. Dan willen ze praten, documenten hebben. Dan zit de schrik er bij het personeel goed in."

Gaat te ver
Minister De Jonge zou erop aangedrongen hebben 'disciplinerend op te treden' tegen de huisarts, zo vermeldt het Centraal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg. Ook werd in twijfel getrokken of Elens überhaupt nog zijn beroep mocht uitoefenen. Die bemoeienis gaat volgens hem veel te ver. "Dit is nog nooit gebeurd, dat de minister instrueert om tuchtrechtelijke maatregelen te nemen." Vooral omdat de wet volgens Elens van twee kanten te interpreteren is. "Je moet overleggen met de patiënt. Maar er staat niet hoe."

Experimenteel
De inspectie verweet de dokter dat hij middelen tegen corona voorschreef die alleen voor andere ziekten zijn goedgekeurd. Ook nam de organisatie hem kwalijk dat hij patiënten verklaringen liet tekenen voor een coronaprik. Dat is ook wel zo, aldus het college, maar in plaats van de eerdere berisping krijgt de man nu toch alleen maar een waarschuwing, een mildere straf.

Ondanks de mildere straf betreurt Elens het beeld dat het Centraal Tuchtcollege schetst van hem.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Het moet niet gekker worden..

https://open.substack.com/pub/lumennews14/p/pope-francis-appoints-mrna-technology?r=1dkiy2&utm_campaign=post&utm_medium=web
Citaat:
Pope Francis Appoints mRNA Technology Developer Katalin Karikó to Vatican’s Pontifical Academy for Life
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
They knew..

https://open.substack.com/pub/behindthefdacurtain/p/report-94-pfizer-secretly-studied?r=1dkiy2&utm_campaign=post&utm_medium=web
Citaat:
Report 94: Pfizer Secretly Studied a Heart Damage Marker, Troponin I, in Five- to 15-Year-Olds, Following mRNA COVID Vaccination in 2021.

https://open.substack.com/pub/vigilantfox/p/largest-vaccine-study-ever-reveals?r=1dkiy2&utm_campaign=post&utm_medium=web
Citaat:
Largest Vaccine Study Ever Reveals What the “Conspiracy Theorists” Have Said All Along


Maar de techniek staat gelukkig niet stil:

https://open.substack.com/pub/vigilantfox/p/warning-self-spreading-vaccines-are?r=1dkiy2&utm_campaign=post&utm_medium=web
Citaat:
Investigative reporter Jefferey Jaxen brought to light an alarming reality on The Highwire Thursday: the ability to “vaccinate” the entire world without injecting large amounts of the population is upon us.

What we’re referring to is self-spreading vaccines, a technology that was almost ready to be deployed for the coronavirus pandemic — but ultimately passed for mRNA injections instead.

Citaat:
Please take the time to watch this important segment from The Highwire.

The full episode is available below:
https://thehighwire.com/ark-videos/the-clot-thickens/
  Bericht 
357kurt
Master
l.f.
  Bericht 
zadkine
Master
Mr.Cabdriver schreef:
They knew..


Mr.Cabdriver schreef:
Please take the time to watch this important segment from The Highwire.


Bij de start van die video vertelt HW dat zij gelijk hadden itt mainstream mbt tot geen beperking verspreiden virussen agv vaccinatie.
Ik kan niet zeggen dat dat erg moeilijk was om daar gelijk in te hebben.
Per slot was het de MSM die bezig was met misinformatie met opzettelijk negeren wat de Pfizers ZELF publiceerden (in hun beschrijvingen en bijsluiters) over dit punt.
Alle 12000 artsen die deze 2 wekelijkse broadcasts van het RIVM volgden (en meeluisteraars met die artsen zoals ik) behoren dit te kunnen bevestigen.
Want zelfs de RIVM gaf heel eerlijk aan (bij de online presentaties voor artsen) dat Pfizer niet eens gecontroleerd had of hun treatment de verspreiding beperkte....

Soort van open deur dus (hoewel velen waarschijnlijk nooit door die open deur gekeken hebben)
Ik geef toe dat deze uitzendingen ook een grote invloed op mij gehad hebben om Hugo en MSM totaal het nadeel van elke twijfel te geven...want ik had zo al het bewijs van sjoemelen met de gegevens die ze presenteerden.
Maar derhalve minder bewijs dat de bijsluiters van Pfizer ook sjoemelend waren.

Dat kwam pas bij me op toen Pfizer willens en wetens de controle groep onder drogredenen alsnog echt ging vaccineren. Dat is een "wetenschappelijke" doodzonde en maakt daarmee duidelijk dat je dingen wilt verbergen...maakt niet uit wat je wilt verbergen hierbij.
Kan alles zijn...van bewijs dat vaccinaties simpel niet werken wat dan tot miljarden minder inkomsten leidt tot aanwijzingen dat de vaccinaties ronduit gevaarlijk voor de gezondheid zijn.

Dat soort informatie sijpelde pas later door.
  Bericht 
no justice
Master
Hoeveelste booster zijn we eigenlijk al? Ik vraag het voor een vriend.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
zadkine schreef:
Bij de start van die video vertelt HW dat zij gelijk hadden itt mainstream mbt tot geen beperking verspreiden virussen agv vaccinatie.

Het artikel gaat vooral over
Mr.Cabdriver schreef:
self-spreading vaccines

Bovenaan staat een half uur uit die ruim 2 urige HW-uitzending.
  Bericht 
zadkine
Master
no justice schreef:
Hoeveelste booster zijn we eigenlijk al? Ik vraag het voor een vriend.


Minimaal 4e....afgelopen najaar. (Voor degenen die alle prikken hebben gehaald)
  Bericht 
no justice
Master
https://www.destentor.nl/home/grootste- ... ~a87eeb2a/

Premium. Kan iemand deze ff plaatsen hier in zijn volledigheid, ik kan het zelf niet doen nu. (werk)
  Bericht 
Dave
Webspecialist
kee

ADArchief schreef:
Grootste studie ooit naar coronavaccins onthult deze ernstige en zeldzame bijwerkingen

Wetenschappers hebben het grootste onderzoek ooit gedaan naar de gevolgen van de coronavaccins. Ze keken naar de gezondheid van maar liefst 99 miljoen gevaccineerden, en konden zo vier zeldzame, maar ernstige bijwerkingen bevestigen. ,,Er is een verschil als je AstraZeneca of Pfizer hebt gehad.”

Spierpijn, hoofdpijn of koorts. Als je ooit een coronavaccin kreeg, is de kans groot dat je ooit last kreeg van deze onschuldige en normale bijwerkingen.

Bij een hele kleine groep gevaccineerden was dat niet het geval. Zij kregen door het vaccin last van zeldzame bijwerkingen. ,,Dit zijn aandoeningen die in het begin van de pandemie maar moeilijk op te sporen waren”, zegt vaccinoloog Pierre Van Damme van Universiteit Antwerpen.

,,Wetenschappers hebben het vaccin uiteraard grondig getest. Maar zo’n zeldzame gevallen kan je niet onderscheiden bij studies op duizenden mensen. Je moet dan echt miljoenen mensen analyseren.”

Een internationaal team van wetenschappers bracht daarom nu de gegevens samen van 99 miljoen gevaccineerden uit acht verschillende landen. Het gaat onder meer om patiënten uit Frankrijk, Denemarken, Australië, Canada en Finland.

De onderzoekers keken naar de meest voorkomende zeldzame bijwerkingen en probeerden ze door de data te combineren, te bevestigen. Ze vergeleken telkens de kans dat je de aandoening krijgt als gevaccineerde, met de kans voor de start van de vaccinatieprogramma’s. Bepaalde aandoeningen kunnen immers ook spontaan optreden.

Wat zijn de resultaten?

Van Damme: ,,De onderzoekers hebben de vaccins in twee grote categorieën onderverdeeld. Een eerste grote categorie zijn de op virus gebaseerde vaccins. Het bekendste voorbeeld daarvan is AstraZeneca. Met behulp van een onschadelijk verkoudheidsvirus proberen ze dan de code voor het corona-antigeen in je lichaam te brengen.”
Bij dit vaccin wordt het Guillain-Barré syndroom (GBS) naar voren geschoven als meest voorkomende zeldzame bijwerking. Dit is een aandoening waarbij je eigen lichaam gezonde zenuwen aanvalt. Typische symptomen zijn tintelingen en verlamming in de benen of armen.

Van Damme: ,,Volgens de studie is er bijna een verdriedubbeling van het risico hierop. Zonder vaccin verwacht je ‘maar’ 66 gevallen, bij de miljoenen gevaccineerden zijn er dat 190. We spreken dan van drie à vier gevallen per miljoen gevaccineerden. Waarom dat zo is, weten we niet exact. Maar we weten dat virussen dit vaker kunnen veroorzaken dan de vaccins: zo loop je een groter risico als je een griep- of Covid-19-infectie hebt doorgemaakt.”

Een ander zeldzaam gevolg van het virus is cerebrale veneuze sinus trombose. Dat is een ernstige, zeldzame vorm van trombose. Er zit dan een bloedprop in de afvoerende bloedvaten van het hoofd. Je kan dan last krijgen van verlamming, moeite met spreken of evenwichtsstoornissen.

,,Hier was er ook duidelijk sprake van een groter risico. Er werden drie keer zo veel gevallen waargenomen als verwacht. In totaal ging het over 69 gevallen. Maar dat is nog altijd erg zeldzaam bij zo'n miljoenenstudie.”

Hoe zit het met Pfizer en Moderna?

,,Dit zijn vaccins van de tweede categorie: de mRNA-vaccins. Deze vaccins geven je lichaam informatie om een Covid-19 viruseiwit aan te maken. Die info zal je lichaam uiteindelijk gebruiken om antistoffen tegen het coronavirus aan te maken.”

Bij dit soort vaccins, die in ons land het vaakst zijn gebruikt, zien wetenschappers vooral een stijging in het risico op ontstekingen aan het hart. Het gaat dan bijvoorbeeld om myocarditis of een ontsteking van de hartspier. Zo wordt de pompfunctie van het hart verstoord, waardoor je kortademig kan worden.

,,We hebben het dan over één à tien gevallen van myocarditis per miljoen gevaccineerden. Dat is nog steeds een lager risico dan na een Covid-19 infectie (ongeveer 40 gevallen van myocarditis per miljoen Covid-19 infecties).”
Ook pericarditis komt vaker voor. Dat is een ontsteking van het hartzakje. Het kan leiden tot druk op de borst en pijn bij een diepe ademhaling. Na een eerste dosis was het risico op pericarditis 1,7 keer hoger dan verwacht, en na een vierde dosis werd het 2,6 keer hoger.

Zeldzame bijwerkingen

Het Belgische Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) verzamelde in eigen land onder gevaccineerden alle meldingen van zeldzame bijwerkingen voor de vier belangrijkste vaccins. Ze ontvingen 57 meldingen van het Guillain-Barré syndroom, elf meldingen van cerebrale veneuze sinus trombose en 290 meldingen van peri- of myocarditis.

,,Dat lijkt misschien nog veel, maar het is belangrijk om te weten dat het hier om spontane meldingen gaat. Er is dus niet noodzakelijk een verband tussen de aandoening en een vaccin”, aldus het FAGG.

Hadden we beter moet opletten voor deze bijwerkingen?

,,Tijdens de pandemie was het echt noodzakelijk om snel te schakelen”, zegt Van Damme. ,,We wilden voor een maximaal aanbod gaan van vaccins, die waren goedgekeurd, om zo zoveel mogelijk mensen te beschermen tegen het coronavirus. Door dat te doen, hebben we volgens de laatste schattingen uiteindelijk zo'n 1,4 miljoen levens kunnen redden in Europa.’ ‘

Dat is duidelijk veel meer dan patiënten die met zeldzame bijwerkingen te maken kregen, weet hij. ,,In zo’n crisismomenten moet je snel een afweging maken tussen maximaal beschermen tegen een virus waar je nog niet alle gevolgen van kent, en de mogelijke zeldzame nevenwerkingen. Iets wat we volgens mij op de juiste manier hebben gedaan.”


van Damme schreef:
,,Tijdens de pandemie was het echt noodzakelijk om snel te schakelen”,


rôt òp
  Bericht 
no justice
Master
Dave schreef:
Door dat te doen, hebben we volgens de laatste schattingen uiteindelijk zo'n 1,4 miljoen levens kunnen redden in Europa.’ ‘


sure :zzz:
  Bericht 
Christafari
Master
Ha, minimaal datzelfde aantal mensen gaat nu kapot aan turbokanker. M’n ouders net ook weer “je hoor het zo veel om je heen”. Ja, gek he?! Maar dit onderwerp is een soort van verboden dus heb het maar niet gezegd.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master

Youtube video
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Zijsprongetje, maar ik plaats het hier toch maar.

https://open.substack.com/pub/petermcculloughmd/p/patient-zero-comes-back-from-stage?r=1dkiy2&utm_campaign=post&utm_medium=web
Citaat:
"Patient Zero Comes Back From Stage Four Cancer: Was It Ivermectin?"
Drs. Paul Marik and Kathleen Ruddy are exploring a new frontier in cancer treatment

Citaat:
This morning I woke up to a story published by the fine investigative journalist Mary Beth Pfeiffer headlined Patient Zero Comes Back From Stage Four Cancer: Was It Ivermectin. I highly recommend reading it.

https://open.substack.com/pub/rescue/p/patient-zero-comes-back-from-stage?r=1dkiy2&utm_campaign=post&utm_medium=web
Citaat:
“In Paul Mann’s case, the response to treatment after two months of ivermectin was nothing less than astonishing,” said Mann’s guardian angel, Dr. Kathleen Ruddy, a retired cancer surgeon and author of a book on breast cancer. “Off the charts astonishing.”

Mann may someday be called Patient Zero in a first-of-its-kind study, announced by the FLCCC Alliance at its conference today, to see if old drugs like ivermectin work for cancer. Dr. Paul Marik, FLCCC chief scientific officer, and Dr. Ruddy, who was trained at Memorial Sloan Kettering Cancer Center, will become partners in an “observational study” involving 500 patients and five clinics nationwide. The goal will be to learn if repurposed drugs improve five-year survival rates for several types of cancer, including breast, prostate, lung, and colorectal, an FLCCC press release states.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Security schreef:
Minister moest al 110.000 euro betalen voor uitblijven besluit corona-appjes

De rechter heeft de minister van Volksgezondheid al 110.000 euro aan dwangsommen opgelegd en verbeurd verklaard omdat er geen besluit is genomen over het voldoen aan een Wob-verzoek over corona, en dan met name WhatsApp-gesprekken over dit onderwerp. In een nieuw vonnis is de minister nu opgedragen om de berichten voor 31 maart te openbaren.

De zaak draait om een vrouw die begin 2021 via de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) informatie opvroeg over corona. Wegens het uitblijven van een besluit hierover heeft de vrouw tot vier keer toe beroep ingesteld tegen het uitblijven hiervan. De rechtbank heeft steeds bepaald dat de minister binnen veertien dagen een volledig besluit op het verzoek moet nemen. Daarbij werden ook dwangsommen opgelegd.

Meer dan drie jaar na het verzoek, waarbij de Wob inmiddels is overgaan in de Wet Open Overheid, is er nog altijd geen besluit genomen, wat de rechter excessief noemt. De rechter heeft inmiddels 110.000 euro aan dwangsommen verbeurd verklaard, wat inhoudt dat die betaald moeten worden. "Ook dat totaalbedrag is excessief te noemen, zeker wanneer in ogenschouw wordt genomen dat de dwangsommen worden voldaan uit de algemene middelen die door ons allen gezamenlijk dienen te worden opgebracht."

De rechter heeft de minister nu opgedragen om de WhatsApp-berichten voor 31 maart te verstrekken. Mocht de minister dan nog steeds geen beslissing hebben genomen, dan kan de vrouw nogmaals beroep instellen. "Door een dwangsom van 1 euro per dag voor de maximumduur van 1 dag op te leggen, staat voor eiseres bij een falen van verweerder vrijwel direct de weg naar de rechter open. De rechtbank zal een dergelijk beroep dan met voorgang op een meervoudige zitting behandelen en verweerder daarbij oproepen", aldus de rechter, die daarbij op de minister doelt.


Het is duidelijk dat ze de info niet willen geven. :honger: :honger:
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
Uiteidenlijk is iemand hoog in de boom de verantwoordelijke leidinggevende, kan die dwangsom niet op die persoon verhaald worden? Anders gebeurt er natuurlijk nooit wat. Die dwangsom kan nog jaren doorgaan en zelfs in de begroting worden opgenomen.
  Bericht 
no justice
Master
Vraag me dan toch af wat er in die appjes staat en waarom het zo geheim is?
  Bericht 
basjuh1981
Master
Dat het een hoax is geweest?
  Bericht 
no justice
Master
basjuh1981 schreef:
Dat het een hoax is geweest?


Dat weet ieder voor zichzelf denkend mens toch allang?

Ik heb het vaker gezegd. We hebben de tijd... de waarheid komt vanzelf naar boven. De deksel van de stinkende put gaat vanzelf steeds meer open. Ik dank god op mijn blote knieën dat ik nooit een gifprik heb laten zetten.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
no justice schreef:
Vraag me dan toch af wat er in die appjes staat en waarom het zo geheim is?
Bij D666 zullen ze wel peuken schijten van amgst dat er een PVV kabinet komt. De nieuwe minister zal er geen probleem mee hebben om wel aan het WOO verzoek te voldoen.

Omtzigt is wat betreft wel de grooste hypocriet. Bek vol over rechtstatelijkheid maar door zijn toedoen wordt de rechtstaat nog steeds met voeten getreden.
  Bericht 
357kurt
Master
l.f.
  Bericht 
regiorunner
Master
357kurt schreef:
puurbloed


Mijn vriendin vraagt nu wat de "rest" dan heet volgens FI :lol:
  Bericht 
Dave
Webspecialist
357kurt schreef:
Ik zit dus letterlijk op goud,


lijkt me pijnlijk
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
357kurt schreef:
puurbloed sperma nu meer waard per unit/dosis dan Bitcoin.


Hoeveel en waar? Is het al de moeite waard om mijn vasectomie ongedaan te laten maken?
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Dwangsommen werken niet als niemand op een ministerie het voelt.
Dus uit die hoek hoeven we weinig te verwachten.

Wel uit die geheime stukken die de FDA 75 jaar wilde geheimhouden maar dankzij die dappere rechter Mark Pittman toch moet openbaren.
55.000 pagina's per maand.
Een geheim Pfizer document:

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2023/02/125742_S1_M4_4.2.1-vr-vtr-10741.pdf
Citaat:
PFIZER CONFIDENTIAL

Pagina 7:
Citaat:
3.4. Cryo-EM of P2 S
For TwinStrep-tagged P2 S, 4 μL purified protein at 0.5 mg/mL were applied to gold
Quantifoil R1.2/1.3 300 mesh grids freshly overlaid with graphene oxide.

Dat was een complottheorie.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Nederland is 18,5% ... 18,5% ! .. Wtf.. Ik heb hier toch wel wat vragen bij. Losliggende stoeptegels overal.

https://ec.europa.eu/eurostat/statistic ... statistics


Bijlagen :


  Bericht 
basjuh1981
Master
Dave schreef:
Nederland is 18,5% ... 18,5% ! .. Wtf.. Ik heb hier toch wel wat vragen bij. Losliggende stoeptegels overal.


De klimaatverandering hakt er aardig in!
  Bericht 
GSXR1000
Master
basjuh1981 schreef:
De klimaatverandering hakt er aardig in!


Ja of uitgestelde zorg :roflol: ...
  Bericht 
357kurt
Master
l.f.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Ruim een per week (1,4). Beetje vaag verhaal.
  Bericht 
lorat
Master
357kurt schreef:
Volgens artsen is de man gezond. Ja ja..

Waren geen psychiaters zeker? :roll:
  Bericht 
Olds 76
Master
357kurt schreef:
Niemand stelt een vraag hoe hij daar gekomen is?
Niemand stelt een vraag of de man het niet verzonnen heeft?
Niemand stelt een vraag of de man strafbaar is?


Die vent had een handeltje bedacht. Hij verkocht zijn vaccinatiebewijzen aan lui die wel iets wilden maar niet konden omdat ze zich niet wilden laten vaccineren.
Hij is daar uiteindelijk mee gepakt, dus hij heeft het niet verzonnen.
Strafbaar is hij zeker, wat hij deed ( die handel dus) was verboden.
Maar ze waren uiteraard wel nieuwsgierig wat zo'n hoeveelheid vaccin met die kerel had gedaan. Hij leefde nog, dus dat vonden ze al positief. Ze hebben zijn bloed onderzocht en weet ik wat allemaal meer en tot ieders verbazing is hij kerngezond. Niks afwijkends te vinden.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
https://www.nu.nl/opmerkelijk/6304096/duitser-blijkt-zonder-problemen-217-keer-te-zijn-gevaccineerd-tegen-corona.html schreef:
De 217 prikken heeft hij zelf gekocht en privé laten zetten.


Privé heb ik ook hele verhalen.

Olds 76 schreef:
tot ieders verbazing is hij kerngezond. Niks afwijkends te vinden.


leuk voor 'm. Ieders ook. :roll:

zo werkt propaganda dus, een of ander fantasieverhaal, op geen enkele manier verifieerbaar en hop het is ineens allemaal waar.

ik vraag me steeds vaker af wat en hoe mensen gestudeerd hebben. Nogmaals, een of meerdere per WEEK. Ieders mag eens zelf na gaan denken.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
De onderzoekers:

https://www.fau.de/2024/03/news/wissenschaft/forschende-untersuchen-mann-mit-217-covid-impfungen/
Citaat:
Der Mann, den die Forscherinnen und Forscher der FAU nun untersucht haben, hat sich nach eigenen Angaben aus persönlichen Gründen 217-mal vakzinieren lassen. 134 dieser Impfungen sind offiziell bestätigt.

Het onderzoek:

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(24)00134-8/fulltext
Citaat:
From November 2019, to October 2023, 62 routine clinical chemistry parameters showed no abnormalities attributable to hypervaccination
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Mr.Cabdriver schreef:
Het onderzoek:


134x officieel bevestigd. Allerlei verschillende varianten. Knettergek, maargoed blijkbaar ging/gaat het lekker


Bijlagen :


  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
https://www.1news.co.nz/2021/10/15/councillor-efeso-collins-calls-on-kiwis-to-get-the-jab/
Citaat:
“We’re going to hold up this boat, this airplane, until everybody’s vaccinated because that’s what it’s about - keeping everybody safe.

“I’ve got children - I’ve got two young girls - and it’s important for them that they know that they’re safe and the best protection that we can offer them at the moment is for everybody to get vaccinated.”

https://thespinoff.co.nz/politics/27-09-2022/health-experts-endorse-efeso-collins-for-auckland-mayor-in-open-letter
Citaat:
A group of 20 health professionals and academics have thrown their weight behind Efeso Collins in an open letter published today. In the letter – published in full below – the Manukau ward councillor and candidate for the Supercity mayoralty is credited for his role in the response to the Covid-19 crisis.


  Bericht 
Dave
Webspecialist
Citaat:
Fa'anānā, 49, collapsed and died during a charity event in the Auckland CBD on Wednesday.


Ja eehh sorry maar dat las je altijd al wel

bovendien is er een Duitser die 200 van die dingen ze lijf in heeft gejast en die leeft nog dus alles hartstikke vellig voor alles en iedereen op die planeet.
  Bericht 
R
Master
Olds 76 schreef:
Ze hebben zijn bloed onderzocht en weet ik wat allemaal meer en tot ieders verbazing is hij kerngezond. Niks afwijkends te vinden.


Volledig afhankelijk van wat precies onderzocht is.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Dave schreef:


hey.. mysterieus inene verwijderd :huh:

Gelukkig heeft FI de foto nog
  Bericht 
Dave
Webspecialist
daarop voortbordurend... ik blijf vragen houden

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

drie dikke vliegtuigen neergestort in die week of wat, niets van meegekregen


Bijlagen :


  Bericht 
basjuh1981
Master
Grafiekjes... Ik vind daar wat van :lol:
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
basjuh1981 schreef:
Grafiekjes...
Er ist wieder da!
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Nee modellen dat is het probleem maar modelfascist bekt niet
 Pagina 85 van 87  [ 4341 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Leden gezien in dit onderwerp:

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy