Pagina 22 van 73  [ 3648 berichten ]
  Bericht 
basjuh1981
Master
Telegraaf schreef:
Twee doden en vijf gewonden bij ongeluk op N247 bij Middelie

Een verkeersongeval bij het Noord-Hollandse dorp Middelie heeft twee mensen het leven gekost. Dat meldt de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Het ongeval gebeurde zaterdagmiddag op de N247 bij Middelie tussen Edam en Oosthuizen.

Er zijn, naast twee traumahelikopters, ook meerdere ambulances naar de locatie gestuurd. Ook de brandweer is ingezet. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Een van de betrokken voertuigen zou in een sloot zijn beland. „Van de zeven bij het ongeval betrokken personen zijn er vijf naar het ziekenhuis vervoerd”, aldus de veiligheidsregio. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt.

Robert Vinkenborg
@RVinkenborg Jul 3, 2021
Hulpverlening nog in volle gang. Twee traumahelikopters en meerdere ambulances zijn al vertrokken. #ongeluk #Middelie

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1411349008195407874%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Fnieuws%2F661590062%2Ftwee-doden-en-vijf-gewonden-bij-ongeluk-op-n247-bij-middelie

Robert Vinkenborg
@RVinkenborg Jul 3, 2021
Een getuige: "Twee elkaar tegemoetkomende auto's schampten elkaar. Het was een enorme klap. De auto's belanden aan twee kanten van de weg. Omstanders hebben eerste hulp verleend." #ongeluk #Middelie

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1411353948028612609%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Fnieuws%2F661590062%2Ftwee-doden-en-vijf-gewonden-bij-ongeluk-op-n247-bij-middelie
  Bericht 
JeffreyM
Master
Motorrijder dodelijk verongelukt in Otterlo

OTTERLO - Tussen Ede en Otterlo is zondagmiddag even na 15:15 uur een motorrijder overleden. De man raakte een vangrail en werd gelanceerd op Apeldoornseweg (N304). De man raakte een vangrail en werd gelanceerd. De man en de motor belandden zo'n 25 meter verderop in een sloot.
Dat bevestigen Rijkswaterstaat en de politie. De bestuurder werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. De man is ter plaatse overleden. Omstanders waren erg aangeslagen, meldt een videocorrespondent.

De politie heeft de plaats van het ongeval afgezet en doet onderzoek naar het ongeluk, wat nog uren gaat duren. Het verkeer word intussen via één rijbaan gestuurd.
  Bericht 
jack19
Master
 
De bekende dodenweg N247. En dan zeker dat stuk tussen Oosthuizen en Edam. :applaus:
  Bericht 
Walker
Master
 
RTL Nieuws schreef:
Automobilist rijdt mensen aan die uitstapten na ongeluk A12: 1 dode

Op de A12 bij Bennekom in Gelderland zijn afgelopen nacht twee mensen aangereden. Eén van hen is overleden. De ander, een 21-jarige man uit Nijmegen, is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Vermoedelijk raakten de twee met hun auto de vangrail, waarna ze op de snelweg zijn uitgestapt, meldt de politie op Twitter. Daarna zijn ze aangereden door een andere weggebruiker.
Traumahelikopter

Het ongeluk gebeurde afgelopen nacht rond 3.15 uur. Verschillende ambulances en brandweerwagens kwamen ter plaatse. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen.

Wie de overleden persoon is, is nog niet bekend. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. De snelweg is in de richting van Ede afgesloten.
  Bericht 
dvdouden
Master
Aanvullend op:
dvdouden schreef:
Aanvulling op ongeval van vorig jaar: verkeersongevallen/gezocht-krantenartikelen-over-dodelijke-ongevallen-deel-4-t97602-500.html#p4823318
Dader is een ervaren alcomobilist, OM eist forse straf:

https://www.omroepwest.nl/nieuws/441035 ... cel-geeist

Citaat:
[...]Hij eiste een celstraf van 30 maanden, waarvan 6 voorwaardelijk voor de schuld die Pieter de P. aan het dodelijk ongeval had. Verder zou hij voor vijf jaar zijn rijbewijs moeten inleveren. [...] De rechtbank doet 30 juni uitspraak.​

Uitspraak is ondertussen gedaan:
https://www.omroepwest.nl/nieuws/441645 ... n-Gouderak
Citaat:
GOUDERAK - Een man uit Stolwijk die in oktober vorig jaar een dodelijk ongeval veroorzaakte op de N207 in Gouderak, is veroordeeld tot dertig maanden cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk. Naast de celstraf moet de man een verplichte behandeling voor zijn drankprobleem ondergaan en mag hij vier jaar niet meer rijden.

De man zat op de betreffende dag dronken achter het stuur. Met bijna viermaal de toegestane hoeveelheid alcohol op, belandde hij op de verkeerde weghelft. In een bocht raakte de bestelbus van de weg en schoot in de berm. De man gaf een ruk aan het stuur, waardoor zijn wagen dwars op de weg belandde. Toen volgde de dodelijke aanrijding. Een moeder van twee jonge kinderen, werd met zwaar letsel naar het ziekenhuis vervoerd waarna ze later aan haar verwondingen overleed.

Het was de derde keer dat de verdachte terecht stond voor rijden onder invloed, dit keer met een dodelijke afloop. Tegen de man was dertig maanden cel geëist. Vanwege de 'ingrijpende persoonlijke gevolgen' die de straf zal hebben voor de man, heeft de rechtbank een deel van de eis omgezet in een voorwaardelijke straf. Wel vindt de rechtbank een behandeling voor een drankprobleem op zijn plaats.

Dat zijn wel de forsere straffen, uitspraak wijkt niet heel veel af van de eis.
  Bericht 
zadkine
Master
dvdouden schreef:
Dat zijn wel de forsere straffen, uitspraak wijkt niet heel veel af van de eis. ​


Zal ook iets te maken hebben met

dvdouden schreef:
Het was de derde keer dat de verdachte terecht stond voor rijden onder invloed,


oftewel recidive.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
dvdouden schreef:
Dat zijn wel de forsere straffen, uitspraak wijkt niet heel veel af van de eis.


Daar denk ik anders over. Hij was een recidivist en heeft iemand doodgereden door zijn drankgebruik. Vergelijk deze uitspraak is met deze, waar geen dode viel.
  Bericht 
dvdouden
Master
Maserati Teun schreef:
Daar denk ik anders over. Hij was een recidivist en heeft iemand doodgereden door zijn drankgebruik. Vergelijk deze uitspraak is met https://nos.nl/artikel/2388193-iranier- ... leeuwarden
Er zit dan ook een behoorlijk (juridisch) verschil tussen moord, doodslag of dood door schuld.
Maar ik vind die 30 maanden een verademing ten opzichte van de 60-80 uur schoffelen die je wat vaker langs ziet komen, of de berichten waar de rechter amper de helft van de door het OM geeisde straf oplegt...
  Bericht 
Walker
Master
 
Man (84) overleden door eenzijdig ongeluk in Hummelo

HUMMELO - Een 84-jarige man uit Hummelo die maandagmiddag zwaargewond raakte bij een eenzijdig ongeval op de Zutphenseweg (N314) bij Hummelo, is dinsdag aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis.

De man reed van Toldijk richting Hummelo, toen hij mogelijk onwel werd achter het stuur. Hij kwam aan de linkerzijde van de weg in een droge sloot terecht en is door de brandweer uit zijn auto gehaald.

Een mobiel medisch team werd met een traumahelikopter ingevlogen om assistentie te verlenen.

De exacte oorzaak van het ongeval is volgens de politie nog niet bekend.


Overleden door of na onwelwording...
  Bericht 
Walker
Master
 
Regio 15 schreef:
Vrouw (73) omgekomen bij ongeval in Nootdorp

Dinsdag 06 juli 2021 11:35

Nootdorp - Een 73-jarige vrouw uit Pijnacker is vanmorgen om het leven gekomen bij een ongeval op de Oudeweg.

Het ongeval gebeurde rond half twaalf op de parkeerplaats van de begraafplaats Sint Janshof aldaar. De vrouw is volgens de politie vermoedelijk onwel geworden in/bij haar auto en is daarna bekneld geraakt.

Diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team, zijn na het ongeval met spoed ter plaatse gegaan.

Alle inspanningen van de hulpverleners mochten echter niet baten; de vrouw is als gevolg van het ongeval overleden.

De politie verricht onderzoek naar het ongeval.


En nog een onwelwording...
  Bericht 
Walker
Master
 
Vrouw (19) overleden aan verwondingen na ongeluk in Kaatsheuvel

Gisteren om 17:14 • Aangepast vandaag om 17:03

De 19-jarige vrouw die vorige week woensdag ernstig gewond raakte bij een ongeluk in Kaatsheuvel, is enkele dagen later aan haar verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie maandag.

De jonge vrouw reed op hoge snelheid frontaal tegen een boom op de Kegelaar in Kaatsheuvel. Hoe het kwam dat ze de boom raakte, is nog onduidelijk. Maar de klap was zo hard dat het motorblok van de auto op de voorste stoelen terecht kwam.

Er kwamen veel hulpdiensten naar de plek van het ongeluk. Onder meer een traumahelikopter werd opgeroepen en de vrouw werd onder politiebegeleiding naar het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg gebracht. Daar is de vrouw uit Kaatsheuvel enkele dagen later aan haar verwondingen overleden.
  Bericht 
Ducantoni
Master
Zojuist een bericht op de radio dat er een motoragent om het leven is gekomen bij een aanrijding met een vrachtwagen.
  Bericht 
WimLex
F1 kenner '20
nos schreef:
Motoragent omgekomen na ongeval in Rotterdam, trucker doorgereden
NOS Nieuws • Regionaal nieuws •Binnenland • vandaag, 10:45 • Aangepast vandaag, 11:00

Een motoragent is vanmorgen om het leven gekomen bij een aanrijding in Rotterdam.
De agent kwam in botsing met een vrachtwagen, die vervolgens is doorgereden.

De politie bevestigt de dood van de agent tegen de NOS na een bericht van de regionale omroep Rijnmond. De aanrijding gebeurde volgens de politie op de kruising van de Eemlandweg en de Waalhavenweg. De oorzaak is nog onbekend.

De politie is op zoek naar de vrachtwagen, vermoedelijk met een rode container.

Grote impact
De omgekomen agent werkte bij de verkeerspolitie in Rotterdam. "De impact op de collega's is enorm", schrijft het korps. Het onderzoek naar het ongeval wordt gedaan door de politie Den Haag.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Politie.nl schreef:
Motorrijder politie Rotterdam komt om het leven bij ongeluk, zaak in onderzoek

Een 47-jarige motorrijder van de politie Rotterdam is vanochtend bij een ongeluk op de Waalhavenweg in Rotterdam om het leven gekomen. Direct na het ongeluk is het team verkeersongevallenanalyse (VOA) van Den Haag een onderzoek gestart naar de toedracht.



Rond 09.15 uur kwam de melding binnen van het dodelijk verkeersongeval. Hulpdiensten waren direct ter plaatse maar helaas mocht hulp niet meer baten.

Aanhouding
Getuigen vertelden dat de vrachtwagen waarmee de motor in aanrijding was gekomen, was doorgereden. Door informatie van getuigen en camerabeelden kreeg de politie zicht op het voertuig en werd de vrachtwagen opgespoord en een 45-jarige man aangehouden. Onderzocht wordt of hij de chauffeur was. De man zit vast en wordt verhoord. De vrachtwagen wordt onderzocht op sporen.

Getuigen en beelden
Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien van het ongeluk en nog niet met de politie hebben gesproken. De politie ontvangt ook graag camerabeelden, van bedrijven uit de omgeving of van mensen met een dashcam. Als u informatie heeft dan kunt u dat delen door contact op te nemen met 0900-8844, of via onderstaand tipformulier. Ook de beelden kunt u uploaden via het formulier.


Update van het vorige item.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Ik snap die foto niet.. Vrachtwagen is doorgereden maar het lijkt alsof die compleet maar dan ook compleet in de bomen hangt met een container die aan stukken gereten is? Het ziet er heel raar uit zo.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Het is ook een foto van de politie. :duh: :duh:
  Bericht 
Superkoe
Master
Dave schreef:
Ik snap die foto niet.. Vrachtwagen is doorgereden maar het lijkt alsof die compleet maar dan ook compleet in de bomen hangt met een container die aan stukken gereten is? Het ziet er heel raar uit zo.


Zal wel "kunst "zijn.

Maar er is een verdachte chauffeur: https://www.ad.nl/auto/verdachte-chauff ... ~aba96a23/

Als dit waar is, mogen ze hem van mij voor de rest van zijn leven opsluiten. Dit is geen toeval meer.
  Bericht 
dvdouden
Master
Superkoe schreef:
kunst



  Bericht 
basjuh1981
Master
Maserati Teun schreef:
Het is ook een foto van de politie. :duh: :duh:


Die zijn alleen gewend om kentekenplaten te fotograferen.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Superkoe schreef:
Maar er is een verdachte chauffeur: https://www.ad.nl/auto/verdachte-chauff ... ~aba96a23/

Als dit waar is,


Volgens Geenstijl is het dezelfde vrachtwagenchauffeur die ook; verkeersongevallen/gezocht-krantenartikelen-over-dodelijke-ongevallen-deel-4-t97602-400.html#p4799598

En dank dvdouden voor de duiding van die wazige foto, als je lokaal niet bekend bent snap je er geen jota van.
  Bericht 
bruintje beer
Master
Whut?
In de US of A zou die vogel gegarandeerd nooit meer achter het stuur van een vrachtwagen komen. Hier in NL zou ik daar maar niet op vertrouwen :x

..of ze suggereren alleen maar een patroon van doorrijdende vrachtwagenchauffeurs, zonder een persoon in 't bijzonder te duiden.
  Bericht 
jack19
Master
 
Aanrijding, laat me niet lachen. :fp:
  Bericht 
Walker
Master
 
Eerder een moordaanslag? Achtergrondinfo is verder niet gegeven.
  Bericht 
Story
Master
 
Dave schreef:
Volgens Geenstijl is het dezelfde vrachtwagenchauffeur die ook;


En nog een fietser doodgrreden ook volgens de NOS
  Bericht 
maarten28
Master
Fietser kon hij niks aan doen (onderzocht door de ongevallendienst), eerste was niet met opzet (of is iig niet aangetoond kunnen worden), jongens een beetje respect voor de vrije jongens in de transportsector he? Het is niet makkelijk om elke dag een 66 tons gevaarte probleemloos door het verkeer te loodsen.
  Bericht 
GerbiE
Master
RTVUtrecht schreef:
15 maanden cel voor doodrijden voetganger op oversteekplaats Spinozaweg Utrecht

De 26-jarige automobilist die ruim een jaar geleden een voetganger doodreed op een zebrapad op de Spinozaweg in Utrecht is veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf. Ook mag hij drie jaar niet rijden. De rechtbank vindt Abdel B. schuldig aan roekeloos rijden; de zwaarste vorm van strafbaar rijgedrag. Hij reed zondagavond 26 april in een zwarte Skoda Fabia tussen de 67 en 94 kilometer per uur en haalde via een voorsorteervak voor afslaand verkeer auto's in die voor een rood verkeerslicht stonden te wachten. B. reed echter rechtdoor en schepte op het zebrapad de 30-jarige Tim uit Utrecht, die op slag dood was. Vervolgens reed B. door.

Groot leed door zwijgen
De verdachte meldde zich uren na de aanrijding op het politiebureau als bestuurder van de zwarte Skoda. Maar later ontkende hij dat hij achter het stuur had gezeten. Hij beweerde dat hij iemand uit de wind wilde houden en dat hij zich niet had gerealiseerd dat die betrokken was bij een dodelijke aanrijding. Wie die persoon zou zijn geweest wilde hij niet zeggen, maar de rechtbank vindt het een ongeloofwaardig verhaal.
Toen B. zich rond middernacht bij de politie meldde, droeg hij dezelfde kleding als eerder op de dag was vastgelegd door een beveiligingscamera van een tankstation. Op zijn opvallende trui zijn glasdeeltjes aangetroffen die afkomstig zijn van de voorruit van de bewuste Skoda. Op de veiligheidsgordel aan de bestuurderskant van de auto zaten vezels die van die trui afkomstig zijn.

De rechtbank neemt het Abdel B. bijzonder kwalijk dat hij geen openheid van zaken heeft gegeven. Tijdens de inhoudelijke behandeling van de zaak bleef hij hardnekkig zwijgen en nam hij geen enkele verantwoordelijkheid voor de dodelijke aanrijding. Hij heeft daardoor groot leed aangericht bij de nabestaanden van Tim, vindt de rechtbank.

Eis was hoger
De straf die het Openbaar Ministerie twee weken geleden eiste was een stuk hoger dan het vonnis van de rechtbank: drie jaar gevangenisstraf en vier jaar rijontzegging. De rechtbank heeft echter voor het vonnis gekeken naar vergelijkbare zaken en kwam daarom lager uit. Als het OM of de verdachte het niet eens zijn met het vonnis hebben zij twee weken de tijd om hoger beroep aan te tekenen. B. mocht het proces de afgelopen maanden in vrijheid afwachten, maar werd na de uitspraak direct door de parketpolitie naar de gevangenis gebracht.


oorspronkelijk bericht: klik
  Bericht 
GerbiE
Master
RTVUtrecht schreef:
Automobilist overleden op A28, snelweg richting Utrecht voorlopig dicht

Op de A28 bij de afrit Den Dolder is vanmorgen een automobilist om het leven gekomen. De persoon is al rijdend achterop een vrachtwagen gebotst. De bestuurder is ter plaatse overleden.

De snelweg in de richting Utrecht tussen de afrit Den Dolder en knooppunt Rijnsweerd is helemaal afgesloten. Omrijden kan via Hilversum over de A1 en de A27. De snelweg blijft tot ongeveer 8.45 uur dicht, meldt de ANWB.
Het ongeluk gebeurde rond 4.30 uur vanmorgen. Het is niet bekend hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. De politie doet onderzoek naar de toedracht.
  Bericht 
Walker
Master
 
Moest idd omrijden vanochtend.

Dat is in ieder geval niet zachtjes gegaan. Er zit natuurlijk een flauwe bocht daar bij de Vollenhove tunnel. Je ziet het witte sleepspoor tot onder de auto van de OVD-G in de tunnelbak.

Als de vrachtwagen rond de 85 km/u heeft gereden, en je krijg het voor elkaar om er zo ver onder te schuiven...
Brrrr....
  Bericht 
jack19
Master
 
Tis toch godvergeten schandalig, zelfs nu de RC de vrachtwagenchauffeur die een politieagent morsdood rijdt 14 dagen achter de tralies houdt en aangeeft sterke aanwijzingen te hebben dat het om doodslag gaat is de media doodstil, idem voor de toch nog overwegend anti blauwe massa hier.
  Bericht 
Robert1
Master
jack19 schreef:
media doodstil


Idd bijzonder stil ... Enige wat ik iig daarna nog tegenkwam was: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1228709 ... aparte-man

Achter betaalmuur, maar titel zegt genoeg. Eerste keer had ie al schijn tegen, laat staan na het oudje en al helemaal nu.

Hoop Jack dat je zo'n snuiter nooit tegenkomt.

maarten28 schreef:
Het is niet makkelijk om elke dag een 66 tons gevaarte probleemloos door het verkeer te loodsen.

Hopelijk mist mijn sarcasme radar hier wat ...
  Bericht 
Ducantoni
Master
jack19 schreef:
Tis toch godvergeten schandalig, zelfs nu de RC de vrachtwagenchauffeur die een politieagent morsdood rijdt 14 dagen achter de tralies houdt en aangeeft sterke aanwijzingen te hebben dat het om doodslag gaat is de media doodstil


Net op de radio werd het kort onder de aandacht gebracht. Het zou om iemand uit Melissant gaan en men spreekt van opzet.
  Bericht 
bert65
Master
Robert1 schreef:
Hopelijk mist mijn sarcasme radar hier wat ...

de overbelading waarschijnlijk. Het mannetje neemt het niet zo nauw met de regeltjes.

jack19 schreef:
Tis toch godvergeten schandalig,

Daar heb je gelijk in. Het is diep triest dat er slechts op een kort ogenblik, net na het ongeval, aandacht aan "de aanslag" wordt besteed en je verder helemaal niets meer over de zaak hoort.

maarten28 schreef:
Fietser kon hij niks aan doen (onderzocht door de ongevallendienst), eerste was niet met opzet (of is iig niet aangetoond kunnen worden), jongens een beetje respect voor de vrije jongens in de transportsector he?

Sinds het behalen van mijn rijbewijs zit ik dagelijks op de weg en ik ken ook mensen die ook al jaren met zeer zware voertuigen dag in/dag uit op de weg zitten. Zij noch ik hebben het voor elkaar gekregen om bij 3 van dit soort "ongevallen" betrokken te zijn geweest.
  Bericht 
WimLex
F1 kenner '20
jack19 schreef:
Tis toch godvergeten schandalig, zelfs nu de RC de vrachtwagenchauffeur die een politieagent morsdood rijdt 14 dagen achter de tralies houdt en aangeeft sterke aanwijzingen te hebben dat het om doodslag gaat is de media doodstil, idem voor de toch nog overwegend anti blauwe massa hier.

U riep ?
https://nos.nl/artikel/2388633-opzet-ve ... -rotterdam
  Bericht 
bert65
Master
Deze stond er nog niet bij.
HV Almere schreef:

Dode bij ongeluk op de Hogering
Een vrouw is dinsdagochtend rond 3:50 uur verongelukt op de Hogering. Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde tussen de Kruidenwijk en Noorderplassen. De politie meldt dat het gaat het om een eenzijdig ongeluk. De auto belandde op zijn kop in een sloot. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Een deel van de Hogering is tot 08:30 uur afgesloten geweest vanwege onderzoek.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
112 Vandaag schreef:
Dode bij ongeval op de A28

Op vrijdagmorgen 9 juli vond er rond 04:30 uur een ongeval plaats op de A28 ter hoogte van De Bilt, tussen een auto en een vrachtwagen. De bestuurder van de auto, een 31- jarige jongeman uit Zwijndrecht, kwam hierbij om het leven. De man kwam met zijn voertuig, een donkergekleurde BMW 320 I Touring, uit de richting van Den Dolder, toen hij achterop een vrachtwagen inreed.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is en komt graag in contact met getuigen die vanmorgen rond 04:30 uur op de A28, ter hoogte van Den Dolder/De Bilt, reden. Neem ook contact met ons op als u eerder deze ochtend deze donkergekleurde BMW heeft zien rijden. Mogelijk heeft u belangrijke informatie voor ons!

Heeft u camerabeelden, zoals bijvoorbeeld een dashcam? Of heeft u andere beelden of informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek? Bel dan met 0900-8844 of deel de beelden via het tipformulier.


Dit is een update van verkeersongevallen/gezocht-krantenartikelen-over-dodelijke-ongevallen-deel-4-t97602-1050.html#p4942113
  Bericht 
Story
Master
 
jack19 schreef:
doodslag


Tjongejonge!
Die agent die zijn arm verloor in 2015 zal nu ook wel anders naar zijn 'ongeval' kijken.
  Bericht 
Walker
Master
 
jack19 schreef:
sterke aanwijzingen te hebben dat het om doodslag gaat is de media doodstil


Niet helemaal:

https://www.ad.nl/rotterdam/vrachtwagen ... acc080df4/
  Bericht 
bert65
Master
maarten28 schreef:
Fietser kon hij niks aan doen

Nou..... kon hij niets aan doen??? Seponeren van een zaak is niet het zelfde als "kon hij niets aan doen".
Citaat:
En ook vorig jaar was de chauffeur bij een gruwelijk incident betrokken: toen reed hij in Rockanje met zijn truck tegen een 79-jarige vrouw aan. Het slachtoffer overleed, net als agent Arno, ter plekke.

Het OM seponeerde deze zaak, waardoor de bestuurder geen straf kreeg.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
jack19 schreef:
idem voor de toch nog overwegend anti blauwe massa hier.


dit is sowieso eigenlijk een meldonderwerp en geen discussieonderwerp. Een kopieerfunctie naast de al bestaande en verbeterde verplaatsfunctie heb ik nog niet uitgevonden maar zal er eens serieus over denken aangezien ik me al wat vaker gestoord heb aan het afwezig zijn van zulks functionaliteit.
  Bericht 
WimLex
F1 kenner '20
nos schreef:

Fietser overreden door tractor en overleden in Echt (Limburg)
NOS Nieuws • Binnenland • vandaag, 03:09

In de Limburgse plaats Echt is een fietser overreden door een tractor. De man is op de plek van het ongeluk aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie.

Er reden twee tractoren over de onverharde Zandweg, toen de bestuurder van een van de tractoren merkte dat hij over iets heen was gereden. Achteraf bleek dat het slachtoffer te zijn. Een reanimatie en de inzet van een traumahelikopter mochten niet meer baten.

De bestuurder van de tractor heeft direct de politie gebeld en is niet aangehouden. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren en hoe het slachtoffer op de onverharde Zandweg terecht is gekomen.
  Bericht 
Walker
Master
 
Motorrijder verongelukt in Tilburg
Vandaag om 19:36 • Aangepast vandaag om 21:13

p

Een motorrijder is dinsdagavond verongelukt op de Dongenseweg in Tilburg. Het ongeluk gebeurde rond tien over zeven.

Volgens de politie reed de motorrijder vermoedelijk tegen een lantaarnpaal. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

De Dongenseweg is afgesloten.
  Bericht 
Walker
Master
 
TC Tubantia schreef:
Motorrijder (65) uit Rijssen overleden na ongeluk in Geesteren

GEESTEREN/RIJSSEN - De motorrijder, die maandag gewond raakte bij een ongeluk in Geesteren, is overleden. Het slachtoffer was 65 jaar en komt uit Rijssen.

De bestuurder van de motor kwam maandag op de Vriezenveenseweg in botsing met een bedrijfsbus. Meteen was duidelijk dat de situatie ernstig was.

Traumahelikopter

Er werd een traumahelikopter ingevlogen, zodat een arts snel ter plaatse kon zijn. Maar naar nu bekend is geworden, was de hulp tevergeefs.

Onderzoek naar oorzaak

De afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie gaat onderzoek doen op de plek van het ongeval. Dat moet uitwijzen hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.
  Bericht 
Walker
Master
 
Leeuwarder (66) omgekomen bij ongeluk op A32
14 jul 2021 - 09:46

Bij een ongeluk op de snelweg A32 bij Oldeholtwolde is een man van 66 jaar uit Leeuwarden om het leven gekomen. Hij was met de auto van de weg geraakt en in een sloot beland.
De brandweer plaatst schermen bij het ongeluk - Foto: CAMJO media

De hulpdiensten waren maandagavond al snel massaal ter plaatse, maar de man was ter plekke overleden.

De politie is nog bezig met het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en zoekt getuigen
  Bericht 
JeffreyM
Master
Fietser overlijdt na botsing met auto in Nijmegen

NIJMEGEN - Een fietser die dinsdagochtend zwaargewond raakte bij een verkeersongeval in Nijmegen, is later op de dag in het ziekenhuis overleden. Dat meldt de politie.
Het slachtoffer kwam op de Groesbeekseweg in botsing met een auto. Hoe dit precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. "Na de aanrijding hebben we ter plaatse onderzoek verricht en met getuigen gesproken. Dit onderzoek is nog niet afgerond", aldus de politie.

Woensdagmiddag maakte ze de identiteit van de overleden fietser bekend. Het gaat om een man van 69 uit Nijmegen.
  Bericht 
JeffreyM
Master
Kind (14) overleden door aanrijding met buggy in Lunteren

LUNTEREN - Een 14-jarig kind is vrijdagmiddag overleden door een aanrijding tussen een busje en een buggy in Lunteren. Dat meldt de politie. Een buggy is een soort gemotoriseerde skelter.
De tiener zat als passagier in de buggy, samen met een 20-jarige bestuurder. Door onbekende oorzaak kwam het tot een botsing met het busje. Het ongeval gebeurde rond 15.50 uur.

De politie onderzoekt de toedracht. De weg is daarom afgesloten, aldus de politie.
  Bericht 
maarten28
Master
Dave schreef:
Superkoe schreef: Maar er is een verdachte chauffeur: https://www.ad.nl/auto/verdachte-chauff ... ~aba96a23/

Als dit waar is,

Volgens Geenstijl is het dezelfde vrachtwagenchauffeur die ook; verkeersongevallen/gezocht-krantenartikelen-over-dodelijke-ongevallen-deel-4-t97602-400.html#p4799598

En dank dvdouden voor de duiding van die wazige foto, als je lokaal niet bekend bent snap je er geen jota van.


https://www.dumpert.nl/item/100004955_2bb606fa

"Er eigenlijk van besloten is dat wij hem eigenlijk op de motor niet mochten controleren vanwege de gevaarzetting"
"bij de politie is gewoon bekend dat de chauffeur waar het over gaat levensgevaarlijk is".

Dus het is geen toeval dat die chauffeur dit zo vaak "overkomt". Waarbij nog altijd niet gezegd is dat dit opzet was of dat die kerel gewoon blind is.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
NU.nl schreef:
OM eist tbs met dwang en celstraf voor pakketbezorger die man doodreed

Het Openbaar Ministerie (OM) eist dat pakketbezorger Tarik O. tbs met dwangverpleging en een gevangenisstraf van zeven jaar opgelegd krijgt voor het doodrijden van een 42-jarige man in Wijchen eind vorig jaar.

Volgens het OM mag de verdachte niet zonder behandeling terugkeren in de samenleving, waardoor het tbs met dwangverpleging noodzakelijk acht. "Iemand die alleen maar zijn burgerplicht deed door een chauffeur aan te spreken op zijn rijgedrag, is op brute wijze om het leven gekomen", motiveerde de officier van justitie maandag de eis in de rechtbank van Utrecht.

Het slachtoffer en de verdachte kregen eind november ruzie in Wijchen. Volgens het latere slachtoffer had de 19-jarige O. uit Woerden veel te hard gereden in de woonwijk en hij sprak hem daarop aan. Volgens O. was hij een "kut-Marokkaan" en "kanker-Marokkaan" genoemd.

O. kreeg een duw van het slachtoffer en stapte daarop in het busje. Hij gaf gas toen het slachtoffer voor de auto stond om een foto van het kenteken te maken. De man belandde op de motorkap en werd tientallen meters meegesleurd door de bestelbus voordat hij van de motorkap afviel.

De negentienjarige O. zou daarna tot twee keer toe nogmaals over het slachtoffer heen zijn gereden. De man overleed ter plaatse, voor de ogen van zijn echtgenote.

O. ging er na de aanrijding vandoor. Toen de politie hem tot stoppen maande, ging hij er rennend vandoor, maar hij kon snel worden aangehouden. De verdachte stelde later "in shock" te zijn na het incident. Hij betuigde in april spijt voor zijn handelen.


Betreft dit item.

Het is te hopen dat de rechter geen strafvermindering gaat toepassen. Dit soort figuren mogen van mij wegrotten.
  Bericht 
18vti
Master
Maserati Teun schreef:
Dit soort figuren


Vierendelen.
  Bericht 
Walker
Master
 
Man (85) overleden bij ongeluk in Roosendaal
Vandaag om 20:20

Bij een ongeluk in Roosendaal is maandagavond een 85-jarige man overleden. Twee andere slachtoffers raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeluk waren twee auto's betrokken. Het ongeval gebeurde maandagavond rond zeven uur op de kruising van de Jan Vermeerlaan met de Burgemeester Freijterslaan. Hoe dit kon gebeuren is nog niet duidelijk.

Traumahelikopter
Er werd een traumahelikopter opgeroepen. De artsen van het traumateam hebben de slachtoffers geholpen. Ook de brandweer, politie en ambulancemedewerkers waren aanwezig om te helpen.

De 85-jarige man uit Roosendaal werd gereanimeerd, maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. In de andere auto zaten een man en een vrouw. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Hardnieuws schreef:
Motorrijder overleden bij zeer ernstig ongeval

Maandagavond 19 juli tegen 22.25 uur heeft een zeer ernstig verkeersongeval plaatsgevonden aan de Beekseweg - N615 in Lieshout.

Een motor en auto zijn vol met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder een man 32 jaar uit Beek en Donk van de motor is hierbij om het leven gekomen. De bestuurster van de auto is gewond naar het ziekenhuis vervoerd.



Meer foto's bij de bron.



Dat is hard gegaan.
 Pagina 22 van 73  [ 3648 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy