Pagina 1 van 30  [ 1498 berichten ]
  Bericht 
Abel1
Master
ad.nl schreef:
Klimaatactivisten laten lucht uit autobanden lopen in Utrechtse wijk: ‘Trek je niet persoonlijk aan’

In de Utrechtse wijk Oog in Al hebben klimaatactivisten toegeslagen. Een hele serie automobilisten trof hun voertuig dit weekeinde aan met leeggelopen banden, waardoor zij niet naar hun beoogde afspraak konden.
Marco Gerling 16-10-22, 09:35 Laatste update: 11:17

‘Je zult boos zijn, maar trek het je niet persoonlijk aan’, schrijven de activisten in een bij de leeggelopen banden achtergelaten brief. Hierin staat meer te lezen over hun reden om in actie te komen: de klimaatcrisis. Zelfs hybride en elektrische auto's zijn volgens de activisten geen goede optie meer.

De wijkagenten roepen op 112 te bellen bij het in actie zien van de activisten. De politie hoort verder graag getuigen die meer weten van de actie of iets



Stel idioten, nee niet persoonlijk nemen, tuurlijk neem je dit persoonlijk, want je komt aan prive bezit.
Goh je moet snel naar de dokter/dierenarts kan niet band leeg. maar neem het niet persoonlijk, je kan wel wandelen of op de fiets.
  Bericht 
no justice
Master
Preventief ruimen die gasten.
  Bericht 
basjuh1981
Master
Vuilnisman, mogen deze ook mee?

Animal Rebellion
@RebelsAnimal Oct 15, 2022
Milk Pours are currently happening across the UK. All are concerned individuals calling on the government to give us a livable future, a #PlantBasedFuture

Here's the latest milk pour happening in Edinburgh @waitrose



Fen de Villiers
@FendeVilliers Oct 14, 2022
Press, media, men with cameras and soylets standby as this protest is enacted. This is simply setup and allowed, a theatrical performance made possible by museum management. Clear them all out. Start again. They are corrupt beyond belief.

  Bericht 
IsIkke
Master
Abel1 schreef:
Je zult boos zijn, maar trek het je niet persoonlijk aan


Oh in dat geval moet je het ook niet persoonlijk nemen als je een vuist in je gezicht krijgt.
  Bericht 
basjuh1981
Master
AD schreef:
Hierin staat meer te lezen over hun reden om in actie te komen: de klimaatcrisis. Zelfs hybride en elektrische auto's zijn volgens de activisten geen goede optie meer.


:roflol: :roflol: :roflol:

Het poolijs groeit aan, de aarde wordt groener en de wasberenpopulatie groeit als een malle.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
vandalisme zorgt voor meer vervangingsconsumptie ergo er zijn teveel domme mensen op de planeet. Zijn er nog douches beschikbaar?
  Bericht 
zerty
Master
basjuh1981 schreef:
Vuilnisman, mogen deze ook mee?


Deze ook.
SGM: UK news
@SGMUKnews Oct 16, 2022
BREAKING: Stop Oil protesters in London have sprayed an Aston Martin showroom with paint in retaliation to the Home Secretary calling them "thugs and vandals".

  Bericht 
dvdouden
Master
de grote vraag is nu: was dat verf op oliebasis of niet? :-P
  Bericht 
Lotus Omega
Master
Ja, 100% biologische vega-olijfolie
  Bericht 
Raymond
Master
Dat krijg je met bezuinigingen op geestelijke gezondheidszorg.
  Bericht 
zerty
Master
En hoe het ding er bij loopt :fp: :roflol: :roflol: :roflol:
Symphony 🚜🍌
@Symph0ny3 Oct 16, 2022
Meer beelden van het jonge meisje dat de Aston Martin-garage aanvalt.

Waarom kan ze niet gewoon settelen en een gezin stichten in plaats van domme vernielzucht als deze?

  Bericht 
Broadie
Master
Abel1 schreef:
Een hele serie automobilisten trof hun voertuig dit weekeinde aan met leeggelopen banden, waardoor zij niet naar hun beoogde afspraak konden.
Met een stevige fietspomp heb je alle vier de banden zo weer op druk. Kost misschien vijf minuten per band. Tien, als je conditie niet al te best meer is. Of is een lege autoband voor de meeste mensen iets waarvoor men automatisch de Wegenwacht belt?
Niet dat ik deze "actie" daarom toejuich. Wie ongevraagd aan andermans eigendom komt, mag een knuppel in de nek krijgen.
  Bericht 
Wimken
Tour de France kenner '22
Broadie schreef:
Met een stevige fietspomp heb je alle vier de banden zo weer op druk.

Heb jij altijd een fietspomp in de auto liggen?
  Bericht 
Sander
Medewerker
Ik heb stiekem wel altijd zo'n voetpompje in de auto liggen. Ik heb geen reservewiel meer dus wil iets meer opties om mezelf te kunnen redden. Zou in dit geval wel handig geweest zijn (al is het een tyfuswerk om een hele band op te pompen, laat staan vier).
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
Raymond schreef:
Dat krijg je met bezuinigingen op geestelijke gezondheidszorg.

En met woke-onderwijs.
  Bericht 
dvdouden
Master
En het strafbaar maken van de corrigerende tik O:)
  Bericht 
Christafari
Master
zerty schreef:
meisje


:rofl: dit is toch een gozer met wijvenkleren aan, of wat?
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
Sander schreef:
Ik heb stiekem wel altijd zo'n voetpompje in de auto liggen


Ik een 18v compressor :[
  Bericht 
Broadie
Master
Heb je het wel eens geprobeerd met een fietspomp? En dan bedoel ik eentje op een voetplankje en met een manometer. Het duurt wat langer dan een fietsband, uiteraard, maar het valt best mee. Zo een compressor-ding had ik vroeger ook eens. Wat een herrie voor dat beetje vermogen... Misschien dat het tegenwoordig wat beter werkt, maar een fietspomp kan met gemak die 2 komma nog-iets aan bar er in duwen. Mijn fietsbanden hebben 4 bar.
  Bericht 
basjuh1981
Master
Broadie schreef:
Met een stevige fietspomp heb je alle vier de banden zo weer op druk. Kost misschien vijf minuten per band.


Als ze de banden alleen hebben leeg laten lopen. Hebben ze de banden lek gestoken zul je toch moeten bellen.
  Bericht 
RAH
Master
Alleen die fietsband heeft vijf keer pompen nodig om op 4 bar te komen. Autoband pomp je wel wat langer. Maar is natuurlijk wel gewoon te doen. Maar als je een afspraak hebt en je moet 4 banden met de hand oppompen verwacht ik niet dat je die afspraak gaat halen. Tenminste niet als je bij vertrek pas merkt dat je eerst nog vier banden moet oppompen.

Ik heb thuis een compressor en in de auto ook een kleine compressor (samen met een setje om een band te proppen). De compressor thuis gebruik ik voor de banden van de auto en fiets, en daarnaast voor diverse andere zaken zoals remmen ontluchten/remvloeistof verversen.

Probleem met deze figuren is dat ze niet vaak genoeg de verkeerde personen tegen komen. Van die figuren die zich aan het asfalt plakken, gewoon met een vrachtwagen doorrijden (en ook niet stoppen daarna en iedereen die het zag, zegt niets te hebben gezien). In de supermarkt de melk op de grond leeg gieten, met een vlakke hand vol in het gezicht meppen (ik zou ze bij voorkeur met het hoofd zo lang op de stenen vloer beuken tot de tegels beginnen te barsten) en vervolgens weer niemand die iets gezien zou hebben. Als dat een paar keer gebeurd denken ze wel twee keer na voor ze zo'n actie uitvoeren.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
Broadie schreef:
Zo een compressor-ding had ik vroeger ook eens. Wat een herrie voor dat beetje vermogen... Misschien dat het tegenwoordig wat beter werkt
Ja:
djee schreef:
Ik een 18v compressor

Die dingen met een 18v Li-Ionbatterij zijn briljant. Krachtig en compact. Ik heb zelf nog een 12V apparaat dat het ook prima doet maar dat was dan ook niet de goedkoopste.
  Bericht 
dvdouden
Master
RAH schreef:
meppen
Dat zeg ik: corrigerende tik :D
  Bericht 
Lotus Omega
Master
Mooie quote van Mike Tyson daarover:

  Bericht 
snovvdog
Master
Dit soort mensen mogen wat mij betreft van de aardbodem verdwijnen.
Het is jammer dat je in Nederland niet mag schieten om je eigendom te beschermen.
  Bericht 
maarten28
Master
RAH schreef:
Alleen die fietsband heeft vijf keer pompen nodig om op 4 bar te komen. Autoband pomp je wel wat langer. Maar is natuurlijk wel gewoon te doen. Maar als je een afspraak hebt en je moet 4 banden met de hand oppompen verwacht ik niet dat je die afspraak gaat halen.


Pompen tot 1 bar en dan rustig naar het tankstation rijden.
  Bericht 
Broadie
Master
Als je die eerste bar hebt gehaald, kun je ook nog wel even doorgaan tot de volgende, plus een beetje.
Ik heb vaak genoeg onze banden zo opgepompt. Ook als ik eerst onbedoeld al veel lucht eruit heb laten lopen, omdat ik niet meteen de pompaansluiting goed op het ventiel gedrukt kreeg. Ja, het duurt wat langer dan bij een fiets, maar als je hiermee een uur bezig bent, is je lichamelijke conditie blijkbaar een issue.
  Bericht 
Superkoe
Master
Als je een uur vol houdt, is je conditie niet het probleem. Dan zou ik zoeken in een lek ventiel of een niet-functionerende fietspomp.
  Bericht 
Karbargenbok
Master
Tip aan de vegan bleekneusjes: in Overvecht en Kanaleneiland staan ook veel AMG-Mercedessen, heel slecht voor het miljeu enzo. Lijken me ook mensen die voor rede vatbaar zijn, dus ik verwacht weinig weerstand. Ik zie het wel terug op RTV Utrecht O:)
  Bericht 
Broadie
Master
Superkoe schreef:
Broadie schreef:
als je hiermee een uur bezig bent, is je lichamelijke conditie blijkbaar een issue.
Als je een uur vol houdt, is je conditie niet het probleem. Dan zou ik zoeken in een lek ventiel of een niet-functionerende fietspomp.
Wat ik bedoelde te zeggen is dat het niet zo heel lang hoeft te duren om een autoband op te pompen, mits je een normale conditie hebt en met hetzelfde tempo kunt pompen zoals je een fietsband oppompt. Wanneer je echter veel langer bezig bent voordat de autoband vol is, dan schort er blijkbaar wat aan je lichamelijke vermogens, wat natuurlijk best kan.
Hoe snel een moderne 18V compressor het klusje klaart weet ik niet. Ik vond die 12V dingetjes van vroeger zinloze herriemakers, maar dat schijnt dus flink verbeterd te zijn.
  Bericht 
zerty
Master
Misschien kunnen jullie een banden oppomp wedstijd houden 8)
  Bericht 
Abel1
Master
Broadie schreef:
moderne 18V compressor


die zijn tegenwoordig best aardig, alleen jammer dat bij mijn auto niet 1 zit waar je van te voren de gewenste bar ingesteld kan worden.
maar verders best handig, gebruik em ook om de banden van de steekwagen mee op te pompen.
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
Broadie schreef:
Hoe snel een moderne 18V compressor het klusje klaart weet ik niet.


Van 0 bar weet ik niet, maar van 2,5 naar 4,5 :-o ja echt, doet hij ongeveer een minuut en het laatste stukje kost de meeste moeite.
  Bericht 
Raymond
Master
Lotus Omega schreef:
Mooie quote van Mike Tyson daarover:

Daar sta ik helemaal achter.
  Bericht 
snovvdog
Master
Raymond schreef:
Daar sta ik helemaal achter.

Dat vind ik dan weer onzin, je moet iemand belachelijk kunnen maken zonder dreiging van fysiek geweld.

Vernieling en schade aanrichten heeft dan ook helemaal niks met belediging te maken.
Iemand schade aanrichten door aan z'n/haar auto te komen en onklaar voor gebruik te maken, dat rechtvaardigt wel geweld imho.
  Bericht 
zadkine
Master
Broadie schreef:
Met een stevige fietspomp heb je alle vier de banden zo weer op druk.


Mits je beschikt over zo'n ding dat ook een aansluiting voor auto ventiel heeft.
(En ja die heb ik)...incl druk meter.


Ik zou me echter zorgen maken over het karkas van de band als de band zo leeg is gemaakt dat die band geklemd wordt tussen straat en velg.
  Bericht 
Raymond
Master
snovvdog schreef:
Dat vind ik dan weer onzin, je moet iemand belachelijk kunnen maken zonder dreiging van fysiek geweld.

O ja?Als je iemand belachelijk maakt kun je wat terug verwachten. En de een is mild, de ander niet. Je komt vanzelf een keer de verkeerde tegen.
  Bericht 
R
Master
zadkine schreef:
Ik zou me echter zorgen maken over het karkas van de band als de band zo leeg is gemaakt dat die band geklemd wordt tussen straat en velg.


Die had ik hier nog niet gelezen :thumb: en was het eerste waar ik aan dacht. Een beetje schade daaraan zie je niet.
  Bericht 
bruintje beer
Master
  Bericht 
zerty
Master
Zeikers
gianluca grimalda
@GGrimalda Oct 19, 2022
.@VW told us that they supported our right to protest, but they refused our request to provide us with a bowl to urinate and defecate in a decent manner while we are glued, and have turned off the heating. People in support can't get out of the building. 2/

  Bericht 
R
Master
Hehe snel een cassettebandje met watervalgeluiden opzetten. :applaus: Misschien nog een videowall met opgeblazen blazen erbij en een blaasverwijderingsoperatie.
  Bericht 
Abel1
Master
Toch logisch dat ze de verwarming uit zetten? bedoel ze proberen het klimaat de redden door minder gas te verstoken, daar zouden die gelijmde klimaat wappies toch helemaal voor moeten zijn? is toch minder uitstoot enzo
  Bericht 
zerty
Master
Als die zaak van mij was dan ging de airco aan. Zo koud mogelijk.....
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
zerty schreef:
Als die zaak van mij was dan


Zaten die sukkels alweer buiten en was ik stukjes huid van de vloer aan het schrappen.
  Bericht 
bruintje beer
Master
Abel1 schreef:
Toch logisch dat ze de verwarming uit zetten?
:lol:
Net zoiets als die Noorse Teslarijders die in hongerstaking gingen maar daar een paar uur later alweer mee stopten omdat ze trek kregen.
Wat mij betreft zijn ze af.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
Er is toch serieus iets mis in je hoofd als je jezelf vastlijmt en dan de eigenaar van de plek waar je dat doet, verantwoordelijk houdt voor jouw gezondheid :loco:
  Bericht 
Lotus Omega
Master
Hypocriet kutvolk. Ik vind de reactie van Porsche goed. Verwarming uit (goed voor het miljeuj!) en tot maandag!
  Bericht 
basjuh1981
Master
Dikke Dakduif schreef:
Er is toch serieus iets mis in je hoofd


Grote kans dat het veganisten zijn. Die missen nog het een en ander in hun voedsel.
  Bericht 
bruintje beer
Master
Moet je die twitterdraad eens verder lezen, over hun 'wedervaren'. Je lacht je een deuk; meneer z'n hand begon wat op te zetten dus er moest een dokter komen en halsoverkop naar het ziekenhuis. En het 'Wolkswagen'-voedsel was ook niet goed genoeg. Huilebalken :lol:
  Bericht 
snovvdog
Master
Ze willen 100km/h op snelwegen, ik wil dat iedereen die voor Vmax op snelwegen is dood gaat :dag: .
 Pagina 1 van 30  [ 1498 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy