Pagina 6 van 12  [ 572 berichten ]
  Bericht 
Kiwi45
Master
Dave schreef:
Zo moeilijk kan het dus niet zijn met visa

Met cash, Mastercard of American express lukt het ook hoor :)
  Bericht 
JayJay
Master
 
-Joske- schreef:
Emoties spelen gewoon een grote rol met dit soort dingen..

Klopt. Dus op basis van emoties mag je iemand zo maar veroordelen? Dat is wel heel makkelijk vind je niet?
-Joske- schreef:
Joran kennende hoe die spreekt en wat die doet maak hem der niet liever op.

Hij heeft de schijn tegen, absoluut. Maar hij is nog nooit voor ook maar IETS veroordeeld.

-Joske- schreef:
Eerst Holloway, nu dit, dan hoor je nog iets over 2 Collumbiaanse...

Hij weet van de eerste twee zaken absoluut meer af. Bij Holloway wordt hij verdacht, maar meer ook nog steeds niet. Iedere verdachte is dus automatisch ook de dader? Betreffende Colombia, dat zijn tot nu toe ook alleen nog maar wat geruchten, maar nogmaals, ook JIJ hebt hem al veroordeeld op basis van geruchten en wat (selectief) lekken. Volgens mij zou jij maar al te graag op de stoel van de rechter zitten nu of niet?

-Joske- schreef:
Meneer praat over vrouwenhandel, Van drugs is die ook niet vies..

Betreffende die vrouwenhandel, ik heb dat geheel gemist. Ik heb er alleen wat over gehoord en kan daar dus niet over oordelen. Betreffende drugs. Wat voor drugs dan? Marihuana alleen? Ahaa, dan is behoorlijk percentage is Nederland dus ook een grote crimineel. (Ik weet serieus niks over die drugs aantijgingen...)


-Joske- schreef:
Perst die moeder af om info over Nathalie te geven. En zo zijn er vast nog wel wat dingen die ik gemist heb...

Voor dat afpersen zijn ook sterke bewijzen inderdaad. Niet veroordeeld, maar ik heb hier ietsie meer vertrouwen qua bewijzen. CNN heeft het rapport in bezit gekregen waarin staat dat hij inderdaad 25.000 dollar heeft ontvangen. Volgens hem zou Natalee in een huis liggen, maar dat huis is nog niet gebouwd.


-Joske- schreef:
Zijn taal gebruik is ook niet jofel..

Och, ik lees hier op FS ook geregeld in het Juridisch gedeelte posts waarbij ik mij afvraag hoe lang die persoon al in Nederland woont. Dus die personen zijn ook automatisch terecht bekeurd? Vergeet daarnaast niet dat Joran, zo ver ik weet, een groot deel van z'n leven op Aruba heeft gewoond. Als jij dan veel omgaat met locals neem je vanzelf dingen over. Dat merk ik al in m'n Engels. Dat is na een half jaar toch wel enigszins beïnvloed door het Zuid-Afrikaanse Engels.

-Joske- schreef:
1 + 1 = 2... Toeval bestaat, maar dit is geen toeval meer.

Dat zeiden de rechters ook bij de zaak van Lucia de B. En we weten wat daar de laatste ontwikkelingen in zijn nietwaar?
  Bericht 
Fopspee(n)
Master
Schuldig of niet......zijn kop staat me gewoon niet aan, laat staan zijn opstelling. Laat hem daar maar lekker blijven (ook als hij onschuldig blijkt), dan hebben wij er geen last van hier in NL. Verder zoekt hij het maar uit! :dag:
  Bericht 
bx gek
Master
Vjenne schreef:
Zitten de rechercheurs in alle landen waar Joran de afgelopen jaren verbleef nu al met een harde staf omdat ze een verdachte hebben voor alle onopgeloste verdwijningen in die periode? :x

Dat zat ik dus ook te denken 8)
  Bericht 
xZz
Master
 
JayJay schreef:
het hypocriete gedrag van sommige mensen hier is echt te schandalig voor woorden

JayJay schreef:
Blijkt maar weer dat voor sommige mensen principes nogal rekbaar zijn, maar wanneer zij zelf geraakt worden dan zijn hun principes ineens heilig.

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
  Bericht 
Cweepz
Master
En de volgende:
Carglass gaat proberen Joran zo snel mogelijk terug naar Nederland te krijgen, want over een week valt dat sterretje niet meer te repareren.
  Bericht 
WimLex
F1 kenner '20
Voor je het weet wordt het een scheur :x :x :x
  Bericht 
Opa TRP
Master
 
Hoorde vandaag trouwens dat Joran gevraagd is voor het programma '40 dagen zonder seks'. Hij dacht zelf dat ie het makkelijk vol kon houden. Zijn 1748 medegevangenen dachten daar echter anders over :x
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
JayJay schreef:
Maserati Teun schreef:
Tja, een moordenaar (of meervoudige moordenaar) heeft in mijn ogen erg weinig rechten.


Hij is goddomme nog niet eens veroordeeld! Hij heeft alleen bekentenis gedaan! Iets met muziek en er voor aan lopen...

Echt, het hypocriete gedrag van sommige mensen hier is echt te schandalig voor woorden!


Figuren als Joran vd Sloot hebben voor mij geen enkel recht, zelfs niet het recht op de doodstraf. Laat hem maar een jaar of 30 creperen. En ja, ik ben er van overtuigd dat hij Natalee vermoord heeft. Hij heeft nu zelfs haar moeder nog afgeperst. Hoe rot wil je het hebben.
  Bericht 
Christafari
Master
Maserati Teun schreef:
En ja, ik ben er van overtuigd dat hij Natalee vermoord heeft.

Een agent kan er ook van overtuigd zijn dat jij 60 te hard reed. Dan heb jij toch ook nog steeds recht op een eerlijk proces?
Hoe kun je nou vanuit je onderbuik iemand veroordelen, Teun?
  Bericht 
HL-V70
Die hard
Dat is de trend in Nederland;) dat weet je toch.
  Bericht 
Christafari
Master
Nou, hij heeft zijn verhaaltje kunnen verzinnen;

Citaat:
AMSTERDAM - Joran van der Sloot blijkt een verklaring te hebben afgelegd die meer weg heeft van een ongeloofwaardig filmscript dan van een serieus te nemen verhaal, aldus de grootste krant in Peru, El Comercio.

Joran van der Sloot wordt getoond aan de Peruaanse en internationale pers, tot grote ergernis van de Nederlandse ambassade in Peru. Van der Sloot moest in gevangeniskleding drie keer heen en weer lopen, terwijl er foto's en video's werden gemaakt. Foto: ANP

De Nederlander deed zijn uitspraken toen hij door agenten werd aangehouden in Chili. Van der Sloot vertelde dat twee mannen hem de nacht van het misdrijf gewapend met messen en pistolen opwachtten in zijn hotelkamer. Toen hij samen met de jonge vrouw op de kamer kwam, zo zei hij, lag een van de mannen gewapend op bed. De andere man zou met een mes uit de badkamer op Joran zijn afgelopen. Het duo, zo verklaarde de Nederlander, was uit op geld. Een van de mannen zou Flores in het gezicht hebben geslagen.

Enkele dagen later bekende Van der Sloot de Peruaanse Stephany Flores te hebben gedood nadat zij in zijn laptop had gesnuffeld.
  Bericht 
tha steef
Master
ja ja...... vast en zeker!
  Bericht 
xZz
Master
 
:lol: :x
  Bericht 
MoneyPenny*
Master
Could there be any more dirt?
Yes, let's dig up some more!

Citaat:
'Vader Joran hielp bij begraven Holloway'

AMSTERDAM - De inmiddels overleden vader van Joran van der Sloot heeft hem in 2005 geholpen bij het begraven van Natalee Holloway. Dat heeft Joran van der Sloot gezegd, de bewering is op band opgenomen.
© AFP

Dat zegt een privédetective die door de advocaat van de familie is ingeschakeld.

Een deel van de bewering is in ieder geval niet controleerbaar. Op de locatie waar het lijk volgens Van der Sloot lag is niets gevonden. De vader van Joran, Paul van der Sloot, werd eerder genoemd door de Arubaanse minister van Justitie Rudy Croes.

Hij beweerde dat het onderzoek naar Natalee Holloway ernstig is gehinderd door de Nederlandse oud-politiecommissaris Jan van der Straten. Die zou het onderzoek hebben tegengewerkt om zijn vriend Paul van der Sloot te helpen bij het beschermen van zijn zoon.

Ontmaskeren

Na het overlijden van Holloway heeft Joran van der Sloot volgens de door de FBI opgenomen verklaring zijn vader gebeld, die hem hielp bij het begraven. De bewering staat op tape omdat de FBI bezig was met een operatie om hem als moordenaar van Natalee Holloway te ontmaskeren.

Hartaanval

De vader van Van der Sloot, een jurist, heeft altijd gezegd dat zijn zoon onschuldig is. In januari overleed hij aan een hartaanval.

Het onderzoek naar de verdwijning van Holloway werd in april nieuw leven in geblazen. Van der Sloot had volgens de privédetective, Bo Dietl, de advocaat van de familie rond Pasen benaderd. Hij wilde in ruil voor geld vertellen hoe Holloway omkwam en waar ze lag begraven.

De advocaat, John Kelly, benaderde daarop de FBI. Die stuurde tien tot twaalf agenten naar Aruba.

Operatie

Samen zetten ze een operatie op. Van der Sloot zou meteen 25 duizend dollar krijgen en nog eens 225 duizend dollar als het lichaam was gevonden. Daarop ontmoette Kelly Van der Sloot in een hotelkamer in Aruba. Hun gesprek werd opgenomen door de FBI.

In de hotelkamer beweerde Van der Sloot dat hij hulp van zijn vader had gehad. "Hij wilde zijn hart luchten, maar hij wilde ook geld", zegt privédetective Bo Dietl.

"We wisten niet of hij de waarheid sprak, maar omdat er een kans was dat we het lijk zouden vinden, gingen we met hem mee."

Begraven

Onder toezicht van de FBI gingen Kelly en Van der Sloot vervolgens naar de plaats waar het lichaam zou zijn begraven, maar er werd niets gevonden.

De FBI zegt dat Van der Sloot destijds niet kon worden opgepakt. "Er was simpelweg niet genoeg bewijs om hem aan te houden", zegt een woordvoerder.

Geld

Uiteindelijk ging Van der Sloot er met het geld vandoor naar Peru, waar hij Stephany Flores zou hebben vermoord.

Voorzitter van de senaatscommissie voor juridische zaken Patrick Leahy heeft FBI-directeur Robert Mueller in een brief om uitleg gevraagd. Hij wil weten wat de FBI in deze zaak heeft gedaan en wat er precies is gebeurd.

Nieuwe beelden

De televisiezender Canal N en andere Peruaanse media hebben donderdag nog niet eerder getoonde beelden van Joran van der Sloot en Stephany Flores uitgezonden of op hun website gezet. Uit de beelden blijkt dat de twee elkaar vermoedelijk al kenden toen ze samen in casino Atlantic City in de Peruaanse hoofdstad Lima zaten.
© Novum
  Bericht 
xZz
Master
 
MoneyPenny* schreef:
Uiteindelijk ging Van der Sloot er met het geld vandoor naar Peru, waar hij Stephany Flores zou hebben vermoord.

Hij had onterecht 25.000 dollar in zijn bezit, want het lichaam is niet gevonden. Dan is de FBI zo dom geweest om hem te laten lopen mét het geld. Waarom heeft of de FBI of de fam.Holloway niet eerst het geld terug geëist? Ze hadden sowieso al kunnen weten dat dit een goede slag voor Joran zou worden om zo aan veel geld te komen. Waarom zou het nu ineens waar zijn?

In zo'n situatie zou ik niet eens een aanbetaling doen. Lichaam wordt niet gevonden, dus meneer gaat er vandoor met het geld, dag 25.000 dollar. Je kunt met de locatie komen, zoeken, geen lichaam? Geen geld. :\
  Bericht 
Ascension
Master
 
Ik vind het inderdaad een vreemd verhaal dat ze een grote fantast en tevens drugs en gokverslaafde 25.000 dollar geven zonder dat ie ook maar iets verteld heeft.

Geef een aap een geweer....
  Bericht 
WimLex
F1 kenner '20
  Bericht 
Grande
Master
Het wordt net een mooi jongensboek,

Moord, afpersing, FBI, drugsgebruik, verdwijning in Colombia, corruptie in het Arubaanse politie apparaat...

Alleen nog te hard rijden erbij en hij is staatsvijand numero uno!

Ow en hij is natuurlijk ook nog verantwoordelijk voor het broeikaseffect, doodknuppelen zeehondjes, het ontploffen van Apollo 13 etc.
  Bericht 
Opa TRP
Master
 
Toch is hij meer WIKI dan jij en ik 8)
  Bericht 
Grande
Master
Opa TRP schreef:
Toch is hij meer WIKI dan jij en ik


Wat is WIKI? :huh:
  Bericht 
WimLex
F1 kenner '20
  Bericht 
Grande
Master
Snap de zin als in hij is meer wiki dan wij niet echt....
Hoe kan je nu wiki zijn? Door erop te staan? Wazig....
  Bericht 
Opa TRP
Master
 
Grande schreef:
Hoe kan je nu wiki zijn? Door erop te staan?

:kniktja:
  Bericht 
Grande
Master
Opa TRP schreef:
Grande schreef:
Hoe kan je nu wiki zijn? Door erop te staan?


Ik sta liever met zo min mogelijk gegevens op internet, laat staan op Wikipedia. Vooral het feit dat je daar op kan zetten wat je wilt...

Totaal geen toegevoegde waarde.
  Bericht 
xZz
Master
 
Grande schreef:
Het wordt net een mooi jongensboek,

Moord, afpersing, FBI, drugsgebruik, verdwijning in Colombia, corruptie in het Arubaanse politie apparaat...

Alleen nog te hard rijden erbij en hij is staatsvijand numero uno!

Ow en hij is natuurlijk ook nog verantwoordelijk voor het broeikaseffect, doodknuppelen zeehondjes, het ontploffen van Apollo 13 etc.

:o +1

Hij gaat straks een boek schrijven in de gevangenis, wordt een bestseller :lol:
  Bericht 
Vjenne
Master
Nu moet Joran toch echt ophouden...

Citaat:
Amerikaans zeilmeisje vermist
Uitgegeven: 10 juni 2010 20:28
Laatst gewijzigd: 10 juni 2010 20:28
LOS ANGELES - De 16-jarige Amerikaanse Abby Sunderland, die probeert als jongste ooit solo de wereld rond te zeilen, wordt vermist.
© Getty

Op de Indische Oceaan was ze in slecht weer en hoge golven terechtgekomen. Donderdag stuurde ze een aantal noodsignalen uit. Abby en haar schip zijn nog niet gevonden.

Dat heeft haar moeder gezegd tegen de Amerikaanse nieuwszender ABC News. Abby was in januari vertrokken uit Californië. Via Mexico en Chili voer ze naar Kaapstad in Zuid-Afrika.

Daar bleef ze een paar weken voor reparaties aan haar schip. Eind vorige maand voer ze uit om de Indische Oceaan over te steken.

Record

Abby wil het record overnemen van de Australische Jessica Watson (ook 16). Die kwam vorige maand aan in Sydney, na een tocht van zeven maanden. De Nederlandse Laura Dekker (14) lijkt ook nog op het record te azen.
http://www.nu.nl/buitenland/2267173/amerikaans-zeilmeisje-vermist.html


Of zou dit toch los staan van de hobby van Joran?
  Bericht 
xZz
Master
 
Vjenne schreef:
Of zou dit toch los staan van de hobby van Joran?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  Bericht 
Grande
Master
Vjenne schreef:
Of zou dit toch los staan van de hobby van Joran?


:lol: :lol: :roflol: :roflol: :respect: :respect:
  Bericht 
-Joske-
Tour de Fr kenner '19 '20
Zo grappig is het toch niet ofwel? Vrij grote kans dat we Abby Sunderland nooit meer terug zien.
  Bericht 
JH
Master
-Joske- schreef:
Zo grappig is het toch niet ofwel?


Idd, diep triest dit. Het zal je dochter maar zijn.
  Bericht 
AudiFahrer
Master
Ik zeg TBS. :x
Is een typisch en ernstig geval van een antisociale persoonlijkheidsstoornis. Charmant, innemend, maar anderzijds alleen gericht op de eigen persoon, gewetenloos en niet van de eerste leugen gebarsten.

Long stay in een peruaanse TBS-kliniek zal hem, maar vooral ook de buitenwereld, goed doen.
Meer kan ik er niet over zeggen.
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
JH schreef:
Idd, diep triest dit. Het zal je dochter maar zijn.

Zeker, maar dat zijn bewuste risico's die je neem voor je aan zo'n tocht begin.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
JH schreef:
Idd, diep triest dit. Het zal je dochter maar zijn.

Je bent gewoon debiel als je je dochter van 16 of nog jonger in een zeilbootje de wereld over laat varen. Ik bedoel wat denk je nou zelf als ouders zijnde.

Maar volgens mij ging dit onderwerp over iets anders :wink:
  Bericht 
Grande
Master
-Joske- schreef:
Zo grappig is het toch niet ofwel? Vrij grote kans dat we Abby Sunderland nooit meer terug zien.


Gaat niet om het feit dat zij eventueel is komen te overlijden..maar wel om de link die Vjenne legt met Joran.

Verder: Elke wereldzeiler ter wereld weet dat het kan spoken in de Zuidzee, en dat als het mis gaat het ook meteen raak is.
Daar zijn al zoveel volwassen/zeer ervaren zeezeilers overleden.

Hoe sneu ik het ook vind voor haar familie e.d. zeg ik toch....risico van solozeilen.
  Bericht 
Tukker_Pat
Juridisch specialist
-Joske- schreef:
Vrij grote kans dat we Abby Sunderland nooit meer terug zien.


Ze is er al weer.......
  Bericht 
manfred33
Die hard
Gister even die docu op SBS6 gekeken over Joran.
Op het laatst wordt Peterrrrr en een andere 'expert' gevraagd hoe Joran in de gevangenis behandeld zal worden. Zij zeiden beiden dat de overige gevangen hun messen slijpen maar dat Peru dit waarschijnlijk niet zover zal laten komen en Joran op enige wijze zullen beschermen tegen zijn mede gevangenen.

Hij schijnt nu dus al in Castro Castro te zitten!
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Joran onder luid gejoel naar gevangenis gebracht

Begeleid door scheldpartijen en gejoel is Joran van der Sloot vandaag in een nieuw mediaspektakel overgebracht naar de beruchte Castro Castro-gevangenis in de Peruaanse hoofdstad Lima.
Eerst werd er nog een korte tussenstop gemaakt bij het palies van justitie. In de Castro Castro-gevangenis zal hij in een vleugel opgesloten worden waar bijvoorbeeld ook de beruchte drugsbaron Luis Valdez en de Colombiaanse huurmoordenaar Alejandro Trujillo Ospina gevangen zitten.

Joran werd door een woedende en schreeuwende meute uitgescholden voor moordenaar. Ook werd er vuilnis naar hem gegooid. Van der Sloot zat niet alleen in het arrestantenbusje. In de video is te zien dat hij het transport deelde met verschillende andere arrestanten.

De Peruaanse rechtbank heeft besloten toch een proces tegen Joran van der Sloot te openen wegens moord met voorbedachte rade. Moord kan veel zwaarder, tot 35 jaar cel, worden bestraft dan doodslag. (EBO/DHE)


Afbeelding

Bron + Video


ZO dit gaat een heel lekkere periode tegemoet.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Lekker blikkie jongeh 8)

Misschien even drie keer nadenken voordat je gaat beesten in Latijns Amerika :roll:
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Joran wil pas praten over Natalee na overplaatsing

LIMA - Joran van der Sloot heeft de Peruaanse onderzoekspolitie Dirincri aangeboden aan te wijzen waar het lichaam van Natalee Holloway is, in ruil voor overplaatsing naar een gevangenis op Aruba.

Dat zei woordvoerster Yolanda Onoc van de Dirincri desgevraagd.

Overplaatsing is echter onmogelijk, aldus de zegsvrouw, omdat de Peruaanse president Alan García heeft gezegd dat Joran zijn straf in Peru zal moeten uitzitten.

Bang

De woordvoerster kon niet bevestigen of Van der Sloot overplaatsing wil omdat hij bang is in de gevangenis Miguel Castro Castro in Lima vermoord te worden. Peruaanse media hadden dit gemeld, maar die berichten deed Onoc af als speculaties.

Van der Sloot wordt verdacht van moord met voorbedachte rade op de Peruaanse Stephany Flores in zijn hotelkamer in Lima op 30 mei.

BRON http://www.nu.nl/buitenland/2268520/jor ... tsing.html

Het jochie met die grote bek begint bang te worden.

Hij is weer bezig met zijn eigen hachje veilig te stellen. Liegen is zijn grote kunst.
  Bericht 
red devil1
Master
Joran hoopt op overplaatsing omdat de gevangenissen op aruba beter zijn en hij dan direct weer in NL is?
  Bericht 
Opa TRP
Master
 
Denk dat ie inmiddels wel jeuk aan zijn achterste zal hebben gekregen en daarom beseft dat ie geen zin heeft om nog 35 jaar jeuk te moeten hebben :P
  Bericht 
willie
Die hard
Geloof geen enkel woord. Hij is mentaal ziek en psychologisch niet in staat een normale verklaring/bekentenis te geven.
Het maakt niet uit wat ze met hem doen, hij zal nooit meer een connectie met de wereld om zich heen maken, waar hij zit maakt niet uit. Ook die straf zal anders op hem overkomen, hij is niet meer normaal.
  Bericht 
umpire
Master
Opa TRP schreef:
Denk dat ie inmiddels wel jeuk aan zijn achterste zal hebben gekregen en daarom beseft dat ie geen zin heeft om nog 35 jaar jeuk te moeten hebben :P


Ach, dat sterretje kan Carglass nog wel repareren zolang het geen barst is :P
  Bericht 
LoverD
Master
Opa TRP schreef:
Hoorde vandaag trouwens dat Joran gevraagd is voor het programma '40 dagen zonder seks'. Hij dacht zelf dat ie het makkelijk vol kon houden. Zijn 1748 medegevangenen dachten daar echter anders over :x
:roflol: :roflol: :roflol:
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Citaat:
Joran van der Sloot is nerveus en eet weinig

Joran van der Sloot is nerveus en depressief en eet weinig. Hij slaapt op de grond, terwijl bewakers in de gevangenis hem een matras hebben gegeven. Dat hebben bronnen binnen de Peruaanse politie tegen de krant El Comercio gezegd.
© AFP

Van der Sloot heeft zijn arrogantie opzij gezet, aldus de politiebronnen. Peruaanse media hadden eerder gemeld dat Van der Sloot bang is om in zijn gevangenis Miguel Castro Castro in de Peruaanse hoofdstad Lima vermoord te worden.

Dat wees een politiewoordvoerster als speculaties van de hand. Wel bevestigde ze dat hij aangeboden heeft te zeggen waar het lijk van Natalee Holloway is, in ruil voor overplaatsing naar Aruba.

Uitleveren

De Peruaanse president Alan García heeft aangegeven Van der Sloot aan geen enkel land uit te leveren totdat hij zijn straf in Peru heeft uitgezeten. Van der Sloot is aangeklaagd voor moord met voorbedachte rade op de Peruaanse Stephany Flores.

Hij heeft bekend. In de Castro Castro gevangenis wacht hij zijn proces af.


Nu.nl

--

Bikkeltje hoor.

Maar hij heeft nog helemaal niets aan de kant gezet. Dat soort dingen weigeren is daar juist een teken van.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Dave schreef:
Maar hij heeft nog helemaal niets aan de kant gezet. Dat soort dingen weigeren is daar juist een teken van.


Hij heeft zijn bed aan de kant gezet. :roflol: :roflol:
  Bericht 
hermanw
Pro
Hoeveel blunders zijn er al gemaakt?

En hoeveel Joran's lopen er nog gewoon rond op onze aardbol?
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Maserati Teun schreef:
bed aan de kant gezet. :roflol: :roflol:

:lol:
  Bericht 
-Joske-
Tour de Fr kenner '19 '20
Opa TRP schreef:
Denk dat ie inmiddels wel jeuk aan zijn achterste zal hebben gekregen en daarom beseft dat ie geen zin heeft om nog 35 jaar jeuk te moeten hebben

Ik denk dat die zijn mond ook beter kan dicht laten hechten haha... En dan maar door een rietje eten.
 Pagina 6 van 12  [ 572 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy