Pagina 9 van 61  [ 3003 berichten ]
  Bericht 
Dion
Tour de France kenner '18
Ze waren laat, de heren in de war?

54 doden en 35 opnames.
  Bericht 
Story
Master
 
  Bericht 
Dion
Tour de France kenner '18
De cijfers wel.
  Bericht 
Story
Master
 
Teuns' cijfers ja.
  Bericht 
Dion
Tour de France kenner '18
Ja, die grafiek leest lekker weg inderdaad :thumb:
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker


Actuele cijfers COVID-19: 12 mei 2020

Positief geteste personen 42.984 (+196)
Ziekenhuisopnames 11.378 (+35)
Overleden personen 5.510 (+54)
  Bericht 
Story
Master
 
  Bericht 
Dion
Tour de France kenner '18
Thnx Teun!
  Bericht 
snovvdog
Master
Scaniafan schreef:
Ik vraag me af of jij (en anderen?) een goed beeld hebben wat een woonzorgcentrum is en hoe het daar werkt. Los van opa / oma / familie die je af en toe bezoekt. Ga eens een paar weken meedraaien in de personeelskant van het WZC...

Totaal niet, in deze familie zorgt de familie voor de ouderen, in plaats van ze weg te stoppen om dood te gaan in zo'n ouderenhuis. Alleen de gedachte al, daar wil je niet eens leven.
Al even geen grootouders meer overigens, zouden nu 99 jaar oud zijn... Ik zorg op dit moment wel voor beide ouders (met mate dan, en vooral aan vaders kant).

Bij mijzelf, ik kan nu gerust zeggen dat als ik niet zelfstandig kan wonen je me van kant mag maken. Laat me lekker een overdosis nemen van wat goed spul dan :thumb: .
Bij mijn oma gezien, die woonde tot haar 92e zelfstandig, maar dementie sloeg te hard toe om nog te kunnen functioneren, nog een jaartje of 2 bij mijn tante gewoond, daarna was het klaar. andere Oma ook tot 86 o.i.d. zelf alles gedaan, daarna verzorgd door zoon (mijn oom), i.v.m. Parkinsons.
  Bericht 
Dion
Tour de France kenner '18
snovvdog schreef:
om dood te gaan in zo'n ouderenhuis. Alleen de gedachte al, daar wil je niet eens leven.


Win-win zou je zeggen.
  Bericht 
Scaniafan
Master
snovvdog schreef:
Alleen de gedachte al, daar wil je niet eens leven.


Dat bedoel ik dus. Ik zou er wel willen / kunnen leven als ik enige mate hulpbehoevend ben, zeker na de ervaringen van de afgelopen weken (en die nog gaan komen de komende weken).
  Bericht 
VTEC_Driver
Master
  Bericht 
snovvdog
Master
VTEC_Driver schreef:

Wel een mooie quote daar van een reageerder:
Citaat:
Levenskwaliteit is belangrijker dan levensduur.


Als deze ellende 2 jaar duurt zie ik dat gewoon als het afpakken van 2 jaar normaal leven. Iets wat je in je laatste levensjaren toch sowieso niet meer kan i.v.m. fysieke beperkingen.
  Bericht 
Sander
Medewerker
Jah en als deze ellende er niet was geweest dan ging bijna iedereen met ernstige klachten dood. Kan ook.
  Bericht 
Suggestief
Master
Ellende gaat door tot er een vaccin is. Denk niet dat dat nog 2 jaar gaat duren.
  Bericht 
snovvdog
Master
Zoals in Zweden bedoel je?

En bijna iedereen, jij zegt dat maximaal 5,6% het equivalent van ''bijna iedereen'' is? Ik vind het een kleine minderheid.

Afbeelding
  Bericht 
VTEC_Driver
Master
Suggestief schreef:
Ellende gaat door tot er een vaccin is. Denk niet dat dat nog 2 jaar gaat duren.

Dat vaccin is er niet binnen een paar maanden, dat gaat nog heel lang duren. Al hoop ik van niet maar reken er maar wel op.
  Bericht 
KanarieVW
Master
Suggestief schreef:
Ellende gaat door tot er een vaccin is. Denk niet dat dat nog 2 jaar gaat duren.


Dit gaat ook niet door tot er een vaccin is. Geloof er geen reet van. Het zijn kreten in een poging het volk een beetje in gareel te houden. Maar wat ik om me heen steeds meer proef is dat mensen toch maar eens verder gaan kijken dan het NOS journaal en die 3 niets zeggende dagelijkse cijfers van het RIVM. En dan kom je er al snel achter dat deze hele situatie totaal onaanvaardbaar is. In steeds meer landen komen al grootschalige protesten. Gaat hier ook gebeuren. De overheid kan deze onzin niet volhouden als je bereidt bent naar het hele plaatje te kijken. Maar god wat wil de overheid graag controle over de burgers. Kosten wat het kost. Ook natuurlijk met de verkiezingen van volgend jaar in aantocht heeft Rutte alle redenen dit zo lang mogelijk te rekken en de held te spelen. Maar ik denk en hoop vooral dat mensen snel wakker worden. Het was een onbekend virus dat door een aantal 'super spreading events' (indoor evenementen, kerkdiensten etc) en door het weer de kans heeft gehad snel om zich heen te grijpen. Ook kan je een groot percentage aan overledene bejaarden toeschrijven aan de ventilatie systemen aldaar. Logisch dat er dat vanuit wordt gegaan dat dit heel heftig gaan worden en de lockdown kan ik dan nog wel begrijpen op dat moment. Maar er is niemand in de coalitie die wil of durft te kijken wat er nou werkelijk gaande is. Blind varen op 'experts' en 'virologen' die er vanaf begin af aan naast hebben gezeten en onderwijl alle kans hebben gekregen het plaatje kloppend te maken.

Mijn vader en waarschijnlijk mijn moeder hebben het gehad in Maart. Zeker heftig en best spannend. Ook een aantal mensen in hun directe omgeving overleden. Doodsoorzaak Corona, maar die mensen liepen al jaren ziekenhuis in en uit. Mijn vader hart en long ziekten en mijn moeder is vorige jaar genezen van lymfklierkanker. Ze durfden hun kleinkinderen niet meer te zien, sloten zich op. Volledige quarantaine en de hele dag gekluisterd aan het NOS Journaal terwijl ze het al doorstaan hadden. Deze mensen worden zo ongelooflijk bang gemaakt. Eerst probeer je nog te werken met de situatie totdat de kinderen er niet eens meer heen willen.
Toen hebben mijn zus en ik eens met ze gepraat wat hun gedachten gang nou is. Brave burger als ze zijn voerden zij gewoon 100% de overheids instructies uit. Binnen blijven tot nadere instructie. En iedere dag ingestampt krijgen door de NOS hoeveel ze gevaar ze wel niet liepen. Totaal gehersenspoeld. Die lieve mensen dachten echt dat ze besmet zouden raken zodra ze buiten kwamen ofzo. We zijn ze eens gaan wijzen op de andere beschikbare informatie en dat ze prima hun eigen kansen kunnen inschatten en ze helemaal niet zoveel risico lopen. Dat de kans groter is dat ze doodgereden worden op de fiets dan dat ze doodgaan aan corona. Inmiddels kijken ze het nieuws niet meer over corona. Doen nog wel wat voorzichtiger dan anders, maar de stress is er wel een beetje uit gelukkig.
Afgelopen zondag met moederdag gaven ze gewoon de kinderen weer een high five of aai over de bol. Je zag ze helemaal opleven. Jezus wat een verademing. Een knuffel of een kus hoeft echt nog niet, maar doe gewoon normaal. De opa's en oma's van deze wereld gaan er echt emotioneel aan kapot. En waarom? Omdat er een ziekte extra is bij gekomen waar ze dood aan kunnen gaan. Prima, zet maar op de lijst, maar ga alsjeblieft weer zelf nadenken.

strip de cijfers naar wat er nou ECHT gaande is.
  Bericht 
WNS2.0D
Master
Zou mij niets verbazen als het nog een week of 2 a 3 doorgaat. Mensen vinden het wel mooi geweest en zien steeds meer in dat veel regels niet meer zijn om doorgeslagen paniek in stand te houden. Er komt gewoon een massaal schijt aan corona moment.
  Bericht 
snovvdog
Master
KanarieVW schreef:
In steeds meer landen komen al grootschalige protesten. Gaat hier ook gebeuren

Ik hoop het van harte maar Nederlanders protesteren niet al te snel.
  Bericht 
Suggestief
Master
KanarieVW schreef:
Dit gaat ook niet door tot er een vaccin is. Geloof er geen reet van. Het zijn kreten in een poging het volk een beetje in gareel te houden.

Je typt een heel verhaal over het nut en de noodzaak van maatregelen maar dat is niet de ellende.
De ellende is het virus met als gevolg maatregelen.
Het virus sterft op niet zomaar uit dus zolang het virus niet verdwijnt blijf je vormen van maatregelen houden.
Dus de ellende is over als de bron aangepakt kan worden.
  Bericht 
knikkerknakker
Pro
 
Ik hoor op verschillende plaatsen toch dat mensen de huidige versoepelingsstappen al te snel vinden gaan. Ben er bang voor dat het toch zal tegenvallen met die protesten.
  Bericht 
WNS2.0D
Master
Je merkt overal waar het sociale verkeer weer een beetje op gang komt dat er spanningen zijn. Veel mensen die het allemaal wat losser nemen maar met de regeltjes ergens in het achterhoofd als fatsoensnorm. Sommigen streng in de leer. Meestal winnen die laatsten het in het begin maar ontspant een groep vanzelf naar een normaler normaal.

Het is alleen te hopen dat er niet een nieuwe groep nsb'ers is die door de politie gesteund wordt om een einde aan 75 jaar vrijheid te maken. Dan is het maar de vraag hoe sterk het verzet is en wat voor een confrontaties men bereid is om aan te gaan.
  Bericht 
snovvdog
Master
Suggestief schreef:
De ellende is het virus met als gevolg maatregelen.

Nee, het virus is voor het overgrote deel van de mensen een irritant ongemak en voor een zeer klein deel ellende.

Waarbij het gros helaas vatbaar is voor propaganda van onze staatsomroep en schijt heeft aan onze grondrechten. Dat de platte petten je huis mogen binnendringen zonder huiszoekingsbevel als je een NSB-er buurman hebt is echt volledig van de pot gerukt. Idem met die koddebeiers die bijvoorbeeld een clubje rijdende Mercedessen stoppen voor ''samenscholing'' of jongeren die op een kleedje in het park hangen...

De ellende is de overheid die het normale leven omver gooit, mensen verbiedt te functioneren of hun brood te verdienen en een einde maakt aan 75 jaar vrijheid zoals WNS2.0D zegt... Waren ze overigens voor COVID-19 in veel kleinere stapjes ook al mee bezig, maar vergelijk 2020 met 2000 dan is de vrijheid nu stukken minder.
  Bericht 
shootme
Master
Ben er bang voor dat het toch zal tegenvallen met die protesten.

Er zijn al diverse protesten geweest. Gaan nog wel veel meer komen als er steeds meer mensen ontslagen worden. En die kunnen straks ook gewoon ontslagen worden met NOW regeling.
Daarnaast wordt alles duurder, want begrotingstekort moet ook weer afgelost worden natuurlijk
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
snovvdog schreef:
Ik hoop het van harte maar Nederlanders protesteren niet al te snel.
Als ik zie wat voor wappies er op zo'n demonstratie afkomen, loop ik er liever met een grote boog omheen.

Maar dat maakt niets uit, het beste protest is om massaal schijt te hebben. De juten kunnen niet overal tegelijk zijn.
  Bericht 
FocusWagon
Master
snovvdog schreef:
Nee, het virus is voor het overgrote deel van de mensen een irritant ongemak en voor een zeer klein deel ellende.


Totdat jij als jonge god die niet door dit virus geraakt wordt, je auto om een boom vouwt en ze geen plek hebben op de IC omdat daar allemaal bejaarde obesitasjes liggen die een likje van dat rare virus hebben meegekregen.
Ik ben heel blij dat er 3 weken geleden plaats was voor mijn neef toen zijn hart er (een paar minuten) mee stopte. Zonder de juiste zorg had hij nu tussen 6 plankjes gelegen.
  Bericht 
snovvdog
Master
Er is niet eens in de buurt van een tekort aan IC bedden, en nee dat is niet te danken aan het feit dat je niet in groepsverband buiten mag staan of 1,5 meter houdt... Nogmaals, zie Zweden, kon ook prima met de terrasjes open, afbreuk aan grondrechten en massahysterie. Grote evenementen (en dan vooral binnen), culturele meuk zoals concerten, theaters, etc en kerken sluiten is hoogstwaarschijnlijk voldoende.
  Bericht 
KanarieVW
Master
FocusWagon schreef:
Totdat jij als jonge god die niet door dit virus geraakt wordt, je auto om een boom vouwt en ze geen plek hebben op de IC omdat daar allemaal bejaarde obesitasjes liggen die een likje van dat rare virus hebben meegekregen.
Ik ben heel blij dat er 3 weken geleden plaats was voor mijn neef toen zijn hart er (een paar minuten) mee stopte. Zonder de juiste zorg had hij nu tussen 6 plankjes gelegen.
Ja met deze drogreden kan je het land nog wel 10 jaar dicht gooien. Feit is dat het achteraf allemaal wel mee is gevallen. Ja elke doden is treurig, maar het richt zich blijkbaar vooral op 65+. Je loopt iedere dag risico op vanalles. Corona is wel een van de laatste dingen waar je je druk om moet maken.
Ja achteraf is makkelijk lullen, maar laten we het dan op zijn minst erkennen.
  Bericht 
Blaataap
Master
snovvdog schreef:
Er is niet eens in de buurt van een tekort aan IC bedden


Goh, hoe zou dat nou toch komen? Echt, soms moet je eerst even nadenken voordat je op je toetsenbord ramt.
  Bericht 
snovvdog
Master
Ik snap niet waar die verdediging van 1,5 meter afstand vandaan komt, er is geen enkel onderzoek die aantoont dat je veilig bent op 1,5 meter... De indamming komt omdat grote evenementen zijn afgeschaft, mensen niet meer kunnen bleren in de kroeg, discotheek of kerk en iets meer bewust zijn van hun aanrakingen en hygiene...

Ja mensen die in die 1,5 meter geloven denken lekker na :loco: .
  Bericht 
Story
Master
 
Evolutie is knarsend tot stilstand gekomen nu stupiditeit niet meer dodelijk is.
  Bericht 
snovvdog
Master
Je zou goedgelovigheid inderdaad stupiditeit kunnen noemen (f) .

Heb je je uberhaupt ingelezen waar die 1,5 meter op is gebaseerd? Een eerder onderzoek naar de verspreiding van (algemeen) virussen door hoesten of niesen. Waarbij nu blijkt dat het virus grotendeels helemaal niet op die manier verspreid wordt .
  Bericht 
Dave
Webspecialist
de evolutie is nou juist dat de sterksten overleven, niet dat iederéén overleeft :lol: :fp:
  Bericht 
shootme
Master
snovvdog schreef:
Ja mensen die in die 1,5 meter geloven denken lekker na :loco: .

duitsland is 2 meter geloof, sommige landen weer 1.8 meter.. wil de echte deskundige het zeggen? Of is het maar voor de buhne?
  Bericht 
Story
Master
 
Nee het is het veranderen van een levensvorm. Jij beschrijft natuurlijke selectie.

De oude dikkertjes die nu op de IC 's liggen hebben zichzelf 60 jaar langs allerlei gevaren gemanouvreerd en hebben dus bewezen dat hun DNA redelijk in staat is te overleven.
Als we nu al die kinderloze daredevils van nieuwe nieren levers of andere vitale organen gaan voorzien zodat ze met hun stupide DNA de volgende generatie kunnen verdunnen in plaats van ze op natuurlijke wijze uit de genenpoel te laten verdwijnden, dan is de evolutie geen stap verder.

Dus ja, vraag je af wie er nou het meest recht heeft op dat IC bed.
  Bericht 
Story
Master
 
shootme schreef:
duitsland is 2 meter geloof, sommige landen weer 1.8 meter.. wil de echte deskundige het zeggen? Of is het maar voor de buhne?


In de UK is de snelheid binnen de bebouwde kom 48.28km/h. Hier is het 50.

Kan ook niet hè?
  Bericht 
KanarieVW
Master
Er is nu ook een piek aan het ontstaan aan overlijdens gevallen waar de doodsoorzaak niet direct is te achterhalen en mensen waarvan hun behandelingen maanden stil hebben gelegen. Allemaal bedankt voor de paniek hoor!
  Bericht 
hneel
Master
Zou het virus ons ook al beu zijn? :roll:
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Feitelijk schreef:
De oude dikkertjes die nu op de IC 's liggen hebben zichzelf 60 jaar langs allerlei gevaren gemanouvreerd en

[...]

Dus ja, vraag je af wie er nou het meest recht heeft op dat IC bed.

En hebben zich in alle rust vol kunnen vreten. Ik zie het aan mn vader, denkt over geen enkele calorie na, BMI behoorlijk in het rood. Vind iedere covid maatregel maar onzin. En dat heeft dan het meeste recht op een IC bed? Hou nou toch op. Ik wens het 'm niet toe, het blijft toch je vader.. Maar het zijn nou juist "de oudjes" wat het allemaal geen ene reet interesseert.
  Bericht 
Story
Master
 
Dave schreef:
denkt over geen enkele calorie na

Nee dat zou wat worden. Ik krijg er zo'n 2 miljoen van binnen op een dag.

Maar toch nog een beetje te hoog abstractieniveau begrijp ik?
  Bericht 
zadkine
Master
snovvdog schreef:
Totaal niet, in deze familie zorgt de familie voor de ouderen, in plaats van ze weg te stoppen om dood te gaan in zo'n ouderenhuis. Alleen de gedachte al, daar wil je niet eens leven.
Al even geen grootouders meer overigens, zouden nu 99 jaar oud zijn... Ik zorg op dit moment wel voor beide ouders (met mate dan, en vooral aan vaders kant).

Bij mijzelf, ik kan nu gerust zeggen dat als ik niet zelfstandig kan wonen je me van kant mag maken. Laat me lekker een overdosis nemen van wat goed spul dan :thumb: .
Bij mijn oma gezien, die woonde tot haar 92e zelfstandig, maar dementie sloeg te hard toe om nog te kunnen functioneren, nog een jaartje of 2 bij mijn tante gewoond, daarna was het klaar. andere Oma ook tot 86 o.i.d. zelf alles gedaan, daarna verzorgd door zoon (mijn oom), i.v.m. Parkinsons.


Dat klinkt erg Pools....althans naar Poolse roots. Idd worden daar ouderen zo weinig mogelijk weggestopt.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Feitelijk schreef:
Maar toch nog een beetje te hoog abstractieniveau begrijp ik?

Jij ja.

Jij komt met een verhaal aan zetten wat dit vraagstuk helemaal niet op gaat lossen. Eerder verergeren. Dat is redelijk stupide.
  Bericht 
WNS2.0D
Master
Dave schreef:
En hebben zich in alle rust vol kunnen vreten. Ik zie het aan mn vader, denkt over geen enkele calorie na, BMI behoorlijk in het rood. Vind iedere covid maatregel maar onzin. En dat heeft dan het meeste recht op een IC bed? Hou nou toch op. Ik wens het 'm niet toe, het blijft toch je vader.. Maar het zijn nou juist "de oudjes" wat het allemaal geen ene reet interesseert.

Wel in lijn met het beleid. Kerken mogen open maar ander verenigingsleven en dan met name de sportclubs niet of zeer beperkt. Het corona beleid is erop gericht om de mentale en fysieke gezondheid omlaag te brengen en de gemiddelde bmi omhoog. Schijnt goed te zijn in de strijd tegen dit virusje.
  Bericht 
Story
Master
 
Dave schreef:
Jij komt met een verhaal aan zetten wat dit vraagstuk helemaal niet op gaat lossen.

Dat was ook niet de insteek. Het was een perspectief op wat grotere schaal dan we gewoon zijn.
  Bericht 
18vti
Master
Er komt geen "goed" vaccin denk ik, RNA virussen (zoals Influenza) muteren nogal vlot en zijn daarom lastig in check te houden met een vaccin.

Hoe werkzaam vinden we het griepvaccin dat mensen jaarlijks krijgen?
Iemand daar ervaringen mee?

Ik heb goed nieuws voor de mensen die stressen om IC capaciteit: Mijn vader gaat niet naar de IC als hij Corona krijgt, heeft hij al beloofd :x (Teveel NOS en andere propaganda denk ik)
Jammer voor ons maar het is zijn keuze, hij reageerde niet zo positief dat ik dan wel alvast het huis nu te koop wil laten zetten aangezien de komende crisis de prijs nogal zou drukken....Dat zou moeders een hoop schelen namelijk.
  Bericht 
Suggestief
Master
snovvdog schreef:
Nee, het virus is voor het overgrote deel van de mensen een irritant ongemak en voor een zeer klein deel ellende.


Als er geen virus was, waren er ook geen maatregelen. Ik hoop dat je geheugen verder gaat dan een paar maanden geleden.
Nu is er een virus en nu zijn er maatregelen. Niet voor iedereen ok, iedereen heeft een mening en iedereen zou het anders doen. Oh ja, iedereen weet het beter natuurlijk want met selectief en doelbewust googelen vinden we ons gelijk. Iedereen die jouw mening niet niet deelt is gek natuurlijk, een land vol gekken.

Al dat gezeur en geklaag komt vanwege de aanwezigheid van het virus.
Dus virus wegnemen (vaccin) = maatregelen afschaffen = iedereen blij.

Oh nee, dan kunnen we weer gaan klagen over de auto van de buurman, stikstof, zwarte piet en blanke vla.
En of ik een pasfoto met een vergiet op mijn hoofd mag gebruiken voor mijn paspoort want dat vind ik toch wel een dingetje hoor.
  Bericht 
KanarieVW
Master
De media/ overheid gebruikt ook dezelfde methodes om de discussie tegen te houden als bij het klimaatdebat. Wat nooit een debat mag worden, anders barst die bubbel. Dat is nu ook zo. Uit alle macht maar roepen dat iedereen die
Kritisch is idioten zijn. Alles wat niet in lijn ligt met het WHO wordt van het internet geweerd en krijgt al helemaal geen podium op TV.

En je kan zeggen van bv een Jensen wat je wilt. Ben het ook niet altijd eens met zijn felle invalshoek. Keek voor die tijd wel regelmatig zijn shows. Vond hem in het begin met Corona te hard van leer trekken en ben gestopt met kijken. Nu achteraf blijkt hij gewoon weer op heel veel dingen spot on geweest te zijn. Je kan van zijn maniertjes vinden wat je wilt, maar feitelijk heeft hij er erg weinig naast gezeten. Qua klimaat, Trump en nu qua Corona. En zo nog meer met hem.
Maar het is niet in lijn met het plan dus worden dit soort gasten maar al te graag weggezet als idioten zodat niemand ze een podium wil geven.

De censuur en propaganda is het laatste decennium echt volledige uit de hand gelopen. Schokkend dat zo weinig mensen dat in de gaten (willen) hebben.
  Bericht 
Suggestief
Master
KanarieVW schreef:
De censuur en propaganda is het laatste decennium echt volledige uit de hand gelopen. Schokkend dat zo weinig mensen dat in de gaten (willen) hebben.


Het is schokkend dat mensen denken dat overdreven censuur en propaganda kennelijk iets van het laatste decennium is. Juist in die periode zijn mensen hun eigen mening kunnen gaan vormen vanwege de toegankelijkheid van nieuws uit allerlei bronnen via internet. Juist het laatste decennium is het veel moeilijker geworden om vanalles en nog wat te beweren omdat nieuws en nieuwsgaring van alle kanten komt, nieuws wordt ineens verifieerbaar.

Daarvoor was minstens evenveel censuur/propaganda aanwezig, ik durf te zeggen nog veel meer.
  Bericht 
WNS2.0D
Master
Suggestief schreef:
uist het laatste decennium is het veel moeilijker geworden om vanalles en nog wat te beweren omdat nieuws en nieuwsgaring van alle kanten komt, nieuws wordt ineens verifieerbaar.

Deels mee eens, deels ook niet (maar eigenlijk versterk ik daarin jouw mening van minder censuur)

Vroeger had je redacties van gerenommeerde (of in elk geval bekende) nieuwsbronnen die het nieuws selecteerden en voor leken duidden. Tegenwoordig kan iedereen met een mening iets op het net plempen en door alles en iedereen geciteerd worden. Er zijn veel meer mogelijkheden om als nieuws consument te fact checken, maar vaak blijft het toch bij het aannemen van een mening.
Daar schuilt een groot gevaar in. Denk aan de activistische meningen van anti vaxxers, het klimaat, paleo dieet, etc. Alles met een mening heeft een podium en veel mensen slikken het als waarheid. Dat gevaar loert ook in de corona discussie.
 Pagina 9 van 61  [ 3003 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten


Leden gezien in dit onderwerp:

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy