Pagina 1 van 3  [ 143 berichten ]
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Omroep West schreef:
Slachtoffer fatale mishandeling Mallorca is 27-jarige Carlo uit Waddinxveen

Het slachtoffer van de fatale mishandeling op Mallorca is de 27-jarige Carlo uit Waddinxveen. Zijn werkgever heeft dat aan Omroep West bevestigd.

De mishandeling was vorige week op het strand van Playa de Palma, een populaire badplaats op het Spaanse eiland Mallorca. Het slachtoffer en vier andere Nederlanders zouden in de nacht van dinsdag op woensdag uit het niets zijn aangevallen door een andere groep Nederlanders. De 27-jarige Carlo werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij zondagmiddag overleed.

In een condoleanceregister voor Carlo, dat inmiddels niet meer online staat, werd meteen al geschokt gereageerd op zijn dood. 'Ik hoop dat de schuldigen worden uitgeleverd en keihard worden gestraft', schreef iemand. Een ander: 'Zo triest als je gezellig met vrienden met vakantie gaat en je wordt zomaar doodgetrapt. Verschrikkelijk ook voor de nabestaanden.' En weer iemand anders: 'Lieve nabestaanden, er zijn geen woorden om zo veel leed te verzachten.'

'Sympathiek en aimabel'

Buren van Carlo zijn ook geschrokken door zijn dood. In de Waddinxveense flat was nog niet iedereen op de hoogte van het nieuws. 'Ik schrik hiervan', vertelt een buurvrouw. 'Het was echt een rustige, lieve en sportieve jongen.' Een andere buurvrouw noemt hem 'aimabel'. 'Een rustige en heel sympathieke jongeman.'

Ook zijn werkgever uit Alphen aan den Rijn reageert verslagen. 'Carlo is in zijn vakantie slachtoffer geworden van zinloos geweld en op 27-jarige leeftijd uit het leven gerukt. Wij zijn zeer verdrietig dat we zo afscheid moeten nemen van onze collega die nog vol ambities het leven tegemoet zag.'

Verdachte aangehouden en vrijgelaten

Afgelopen vrijdag werd op het vliegveld van Mallorca een 18-jarige Nederlander aangehouden voor poging tot moord. Volgens de politie is hij later onder voorwaarden vrijgelaten, liet een woordvoerder maandagochtend aan Omroep West weten. Wat de aanklacht nu tegen hem is, kon de politie nog niet zeggen. Andere verdachten vertrokken halsoverkop toen ze doorkregen dat ze werden gezocht.

De Spaanse politie heeft naar eigen zeggen negen geweldplegers met eigen camerabeelden geïdentificeerd en heeft collega's in Nederland om de arrestatie van de andere acht gevraagd om te worden uitgeleverd. De identiteit van de overige vier vermeende daders moet nog worden vastgesteld.

Nog geen verzoek

De politie in Nederland laat maandag weten nog geen verzoek uit Mallorca te hebben ontvangen om op zoek te gaan naar de acht andere verdachten. 'Zolang dat verzoek er niet is, kan de politie hier geen actie ondernemen', zegt een woordvoerster.


Kan je eindelijk op vakantie wordt het meteen je dood.

Hopelijk wordt die hele pleuriszooi uitgeleverd en hoeven het daarna ook niet meer terug.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Ja las dat een van de verdachte hier in Nederland een advocaat in de arm had genomen, en had gezegd dat het proces dan maar in Nederland moet plaats vinden, en de straf ook. :loco:

Gewoon daar doen en daar de gevangenis in als ze schuldig zijn.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Telegraaf schreef:
Advocaat: uit Mallorca ’gevluchte’ verdachte zal zich melden

Een van de verdachten van de fatale knokpartij op Mallorca is van plan zich te melden bij de Nederlandse politie. Dat laat zijn advocaat Jaap-Willem Roozemond weten.


Wanneer dat precies zal gebeuren, wil de raadsman niet zeggen. De Nederlandse politie wacht officieel nog op een verzoek van de Spaanse politie om tot actie over te gaan, maar het is uiteraard mogelijk dat verdachten zelf de vlucht naar voren maken en zich al maandagavond of dinsdag bij de politie melden. Roozemond laat weten dat het in de lijn der verwachting ligt dat zijn cliënt een verklaring zal afleggen, maar dat het nog te vroeg is om daar zekerheid over te geven.

Roozemond pleit ervoor om de zaak rond het geweld op het Spaanse vakantie-eiland in Nederland af te handelen. ,,De wet zegt dat dat kan. Het gaat bovendien om een grote groep Nederlandse verdachten en een groep Nederlandse slachtoffers. Het proces zal zich concentreren rond de verklaringen van deze mensen en camerabeelden’’, zegt Roozemond. Hij denkt dat Spanje en Nederland om die reden prima gezamenlijk kunnen optrekken.

Vlucht

De Utrechtse advocaat vertegenwoordigt één van de verdachten die vrijdagochtend halsoverkop naar Nederland vloog, toen hen volgens de Spaanse politie duidelijk werd dat zij mogelijk opgepakt zouden worden op Mallorca. Daar zouden ze, zo luidt de verdenking, in de nacht van dinsdag op woensdag een groepje landgenoten hebben mishandeld. Een van de slachtoffers werd dusdanig toegetakeld, dat hij zondag overleed aan de gevolgen van het geweld.

Roozemond wil voorlopig niet ingaan op de identiteit van zijn cliënt en diens rol. Ook vragen over het gebeurde en het plotse vertrek uit Mallorca blijven onbeantwoord, net als vragen over advocaten van andere verdachten of hun rol. De cliënt klopte zelf aan bij Roozemond vanwege de verdenking aan zijn adres.


Dit ja... :boos:

Maar ik lees uit andere berichtgeving dat die groep meer terreur geschopt heeft daar. Met andere woorden gewoon uitleveren, allemaal.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Dave schreef:
Met andere woorden gewoon uitleveren, allemaal.


Yep aan dat soort tuig hebben we niks, uitleveren en daar laten zitten.
  Bericht 
bruintje beer
Master
In before cocodee: op Geenstijl gaat het gerucht dat de daders reguliere eindexamenjongeren zijn, dus geen finnen (hoewel de modus operandi idd anders doet vermoeden).
  Bericht 
Walker
Master
 
Drank maakt meer kapot dan je lief is.

Het geluk van een gezin/familie. En je eigen toekomst.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Walker schreef:
En je eigen toekomst.


Daar denken die gasten blijkbaar niet aan.
  Bericht 
zadkine
Master
bruintje beer schreef:
In before cocodee: op Geenstijl gaat het gerucht dat de daders reguliere eindexamenjongeren zijn, dus geen finnen (hoewel de modus operandi idd anders doet vermoeden).


Gegeven dat het om voetbal zou gaan (De dode zou Feyenoord fan zijn volgens die gasten.....wat onjuist blijkt achteraf) gaat het hier om voetbal hooligans....,daar tref je ook autochtonen onder.

Maakt overigens dat ik gewoon voor uitleveren blijf, ik maak geen verschil op basis herkomst bij criminele daden. (Behoudens dan de mogelijkheid om het nederlandse paspoort af te nemen....helaas mag dat niet als iemand dan geen nationaliteit meer over heeft, echter ik zal indien ooit mogelijk (referendum?) wel VOOR een wet stemmen die het wel mogelijk maakt om de nationaliteit af te nemen bij zware criminelen en , zoals vroeger, bij iedereen die voor een andere strijdmacht gaat vechten zonder voorafgaande toestemming/opdracht van de regering. (Wat tevens inhoudt .....iets doen voor organisaties als Hamas)
  Bericht 
zadkine
Master
hm, hoorde volgens dat artikel WEL bij de mishandelende groep , en ik zie ook niet dat ie probeerde zijn kameraden tegen te houden in dat artikel (dat zich oa beriep op,camera beelden).
  Bericht 
cocodee
Master
bruintje beer schreef:
In before cocodee:

Bedankt dat je aan me denkt. (f) Maar dit verhaal is al een paar dagen oud, en ik had direct al het vermoeden dat het deze keer wel om Henk en Willem zou gaan, want Naffers zijn niet zo van die neuzen, daarnaast hebben ze ook geen reden nodig om te gaan kopschoppen, niet dat er ook maar een valide reden is om dat te doen.
Daarnaast is hun favoriete vakantiebestemming natuurlijk het Rif-gebergte, wat niet wegneemt dat Spanje om de hoek ligt, mochten ze hun drang tot kopschoppen even niet kunnen bedwingen.
En of het nou Kezen of Rachid's waren, een gepaste straf is op z'n plaats, en bij voorkeur uiteraard in Spanje. :thumb:
  Bericht 
R
Master
En dat is een stuk minder grappig dan de Bewaring in Nederland.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
cocodee schreef:
Maar dit verhaal is al een paar dagen oud,


tot nog toe gedownplayed op Nu schijnbaar want ik had er niets van meegekregen.. Wel op de propaganda journaals geweest? Denk het ook niet.
  Bericht 
cocodee
Master
Ok, ik speelde nog wel met de gedachte om dit topic te starten, maar ik kreeg nu al commentaar, laat staan als ik de TS was geweest. O:)

Ik zag overigens dat er in het Spandex-topic flink gesaneerd is geworden, en hey, your board, your rules. Maar wat is er eigenlijk tegen een beetje onderling bitchen, of is er opeens een enorme behoefte aan politieke correctheid vanwege een aankomende overname door Faecesbook? :roll:
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
AD schreef:
Verdachten van doodschoppen Carlo (27) komen uit Hilversum en omgeving, twee van hen melden zich

Zeker twee verdachten van de fatale knokpartij op Mallorca hebben zich gemeld bij de Nederlandse politie. Justitie kan voorlopig niets, aangezien het rechtshulpverzoek vanuit Spanje nog niet binnen is. De twee verdachten hoorden bij een groep van negen mannen die betrokken zouden zijn bij het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) uit Waddinxveen. De groep verdachten komt uit Hilversum en omgeving, bevestigen bronnen tegen deze site.

Pas als het rechtshulpverzoek is binnengekomen en beoordeeld door het Nederlandse OM, kunnen agenten hier aan de slag, meldt Wim de Bruin van het Openbaar Ministerie. Hij kan het bericht van de Telegraaf dat twee van de acht verdachten zich hebben gemeld, niet bevestigen. Van een van die twee verdachten was overigens al bekend dat hij zich zou gaan melden. Een negende verdachte was al op Mallorca opgepakt, maar is weer vrijgelaten. Hij zou niet op de camerabeelden staan die van de mishandeling zijn gemaakt.

De zaak draait om een fatale mishandeling in de nacht van dinsdag op woensdag op Mallorca. Een groep van negen Nederlanders viel een groepje van vijf landgenoten aan op de boulevard bij Playa de Palma op Mallorca. Acht van de negen jongemannen wisten naar Nederland te ontvluchten, voordat de Spaanse politie ze te pakken kreeg. Daarmee ontlopen ze waarschijnlijk hun rechtszaak niet. Als Spanje met een overleveringsverzoek komt, worden ze hoogstwaarschijnlijk hier gearresteerd en overgedragen.

Bloemen
De 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen raakte dusdanig gewond, dat hij na dagen op de intensive care overleed aan zijn verwondingen. De schok in het Zuid-Hollandse dorp is enorm. Ook op Mallorca trillen Nederlanders nog na. Enige tientallen, voornamelijk jonge landgenoten legden bloemen in de buurt van de plek waar Heuvelman werd geschopt.

Over de oorzaak van het wangedrag van de groep verdachten is nog weinig te zeggen. Suggesties dat het te maken zou hebben met rivaliteit tussen voetbalfans of een ruzie die zou zijn ontstaan in een bar, worden door de familie van Carlo tegengesproken. De familie volgt de lezing van de Spaanse politie dat de verdachten uit het niets andere toeristen aanvielen.


Graag uitleveren aan Spanje en daar voor vele jaren de gevangenis in.
  Bericht 
bruintje beer
Master
Dave schreef:
Wel op de propaganda journaals geweest? Denk het ook niet.
Vanochtend dan toch uitgebreid op radio 1.
De verhalen zijn inmiddels op elkaar afgestemd; de 'heren' zijn een dag eerder naar Nederland gevlogen 'om te voorkomen dat ze bij terugkomst in quarantaine moesten'.
Ik wens ze een hele lange quarantaine toe in een Spaanse faciliteit..
  Bericht 
dvdouden
Master
Gisteren ook op het NOS journaal: uitlevering kan betekenen dat de verdachten tot vier jaar in voorarrest zitten en tot tien jaar gevangenis veroordeeld kunnen worden.
Maar het zal er wel op neerkomen dat de verdachten hier hun proces in vrijheid af mogen wachten en na veroordeling hun straf in NL uit mogen zitten.
  Bericht 
bruintje beer
Master
Raar.
Datzelfde verwacht ik niet als er een drugsdeal tussen twee Nederlanders op Spaanse bodem zou zijn geweest.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
bruintje beer schreef:
Datzelfde verwacht ik niet als er een drugsdeal tussen twee Nederlanders op Spaanse bodem zou zijn geweest.
Behalve handel in verboden middelen is een drugsdeal ook belasting ontduiking en dat laatste kan natuurlijk niet hard genoeg aangepakt worden.
  Bericht 
no justice
Master
cocodee schreef:
Spandex-topic


Huh? Waar?
  Bericht 
dvdouden
Master
no justice schreef:
Huh? Waar?
Stond in verkeersongevallen/wielrenner-zwaargewond-bij-botsing-met-geparkeerde-auto-t98761.html maar is inmiddels opgeruimd, iets met (amateur)wielrenners en hun vermeende sexuele geaardheid :koffie:
  Bericht 
Ducantoni
Master
JonnyJohnson schreef:
Daar denken die gasten blijkbaar niet aan.


Hebben ze eigenlijk wel iets in hun bovenkamer zitten? :roll:

Maserati Teun schreef:
Graag uitleveren aan Spanje


Breng ze daar maar per vliegtuig naartoe en laat men dan hetzelfde doen als Argentinië deed met andersdenkenden in de jaren '70; onderweg uitstappen. Boven de zee.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
bruintje beer schreef:
Ik wens ze een hele lange quarantaine toe in een Spaanse faciliteit..


+ heel veel
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
RTL Nieuws schreef:
Verdachten dodelijke mishandeling Mallorca willen onderhandelen over deal

De Nederlandse verdachten van de fatale mishandeling op Mallorca zouden proberen te onderhandelen over hun overgave. Dat melden plaatselijke media. Naar verwachting wordt het verkennend onderzoek vandaag afgerond. Dat zou meteen moeten leiden tot een verzoek aan Nederlandse collega's de acht geïdentificeerde verdachten te arresteren.

Volgens de krant Última Hora wil justitie in Spanje dat de verdachten in voorarrest worden geplaatst in afwachting van een proces. Dat is mede omdat een aantal verdachten of hun familie over 'veel middelen' zou beschikken en dat er daardoor vluchtgevaar zou bestaan. Ze zouden 'een leger aan advocaten' hebben ingezet in zowel Nederland als op Mallorca om uitlevering aan Spanje te voorkomen, om te weten te komen wie waar precies van wordt beschuldigd en of er te onderhandelen valt over overgave aan de Spaanse justitie.

De politie wilde de groep afgelopen week aanhouden in hun vakantiewoning vlakbij Palma, maar twaalf van de dertien verdachten bleken spoorslags terug naar Nederland te zijn gevlogen. De achterblijver werd aangehouden op het vliegveld en is verhoord, maar zit niet in voorlopige hechtenis.

Dertien jongeren gingen in de vroege uren van 14 juli voorbijgangers te lijf aan het strand en vielen ook een groepje van vijf landgenoten aan. De vijf raakten gewond en een in elkaar gezakt slachtoffer werd ook tegen het hoofd geschopt. De 27-jarige Carlo uit Waddinxveen overleed zondag in een ziekenhuis als gevolg van het opgelopen hersenletsel. De Spaanse politie heeft bewakingscamera's aan het strand en dus beelden van de mishandeling.

Volgens Última Hora is het bij moordzaken daardoor bekend dat zeker elf verdachten het op de grond liggende later overleden slachtoffer niet hebben geschopt. De vrijdag op de luchthaven aangehouden verdachte leek volgens de politiebeelden het slachtoffer ook niet te hebben geslagen en hij werd na verhoor op vrije voeten gesteld.


Eerst zijn de lafbekken gevlucht en nu willen ze onderhandelen waar ze berecht moeten worden. Gewoon in Spanje berechten en heel lang opsluiten.
  Bericht 
Walker
Master
 
Rijke pappies en mammies... en blijkbaar denken ze dat alles te koop is. Het Klein Orkest zong het al: "Alleen als je geld hebt is de vrijheid niet duur".
  Bericht 
bruintje beer
Master
Deze al langsgekomen?
Elke schijn van klassejustitie moet beslist voorkomen worden; extra hard aanpakken dus.
  Bericht 
Walker
Master
 
Niet hier. Maar het verhaal rond Conservatrix mag toch wel bekend zijn. Uiteindelijk is de toko failliet, de verzekeringsnemers (van veelal uitvaartverzekeringen) zonder geld of enige aanspraak op een uitkering van de verzekering en het vastgoed zit in een of andere BV-constructie:

https://drimble.nl/bedrijf/baarn/175857 ... on-bv.html
  Bericht 
cocodee
Master
Je kon erop wachten, de golfmatties bij het OM zijn vriendelijk verzocht om de zaak zoveel mogelijk te frustreren.
Waarom zou je de Spanjaarden voor de voeten gaan lopen, terwijl je die cabrones linea rectum daarheen kunt sturen? :huh:
Citaat:
Nederlandse justitie onderzoekt zelf rol Gooise kopschoppers op Mallorca
Updated 23 min geleden
30 min geleden in BINNENLAND

Amsterdam - Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland begint een onderzoek naar de fatale mishandeling op 14 juli aan het strand van Palma de Mallorca. Vanuit Spanje is er nog geen rechtshulpverzoek gekomen, maar het OM wil alvast informatie verzamelen over de zaak. „Het gaat om een Nederlands slachtoffer, en vermoedelijk om Nederlandse verdachten, dus er is alle reden daartoe”, aldus een woordvoerder.
Politieagenten op Mallorca.


ANP / HH

Dertien jongeren gingen in de vroege uren van 14 juli voorbijgangers te lijf aan het strand en vielen ook een groepje van vijf landgenoten aan. De vijf raakten gewond en een in elkaar gezakt slachtoffer werd ook tegen het hoofd geschopt. Deze 27-jarige man uit Waddinxveen overleed zondag in een ziekenhuis in Palma als gevolg van het opgelopen hersenletsel.

De politie wilde de groep afgelopen week aanhouden in zijn vakantiewoning vlakbij Palma, maar twaalf van de dertien verdachten bleken spoorslags terug naar Nederland te zijn gevlogen. Een van de jongens uit de groep bleef achter om de sleutels van het appartement waar de groep verbleef weer in te leveren. Hij werd uiteindelijk opgepakt en verhoord door de Spaanse politie, maar is ondertussen weer vrijgelaten omdat op beelden te zien is dat hij geen grote rol zou hebben gespeeld bij de vechtpartij.

Bekijk ook:
Media Mallorca voorzien snel arrestatie verdachten mishandeling: ’Spaanse agenten willen naar Nederland vertrekken’

Volgens plaatselijke media zijn er acht verdachten geïdentificeerd. Het zou gaan om jongens tussen de 18 en 20 jaar uit Hilversum en Bussum. Het OM doet daar vooralsnog geen uitspraken over. Ook kon het OM nog niet zeggen of de verdachten in Nederland vervolgd worden in plaats van in Spanje. Het onderzoek van het OM loopt parallel aan dat van de Spaanse justitie.
Advocatengevecht

Advocaten van de jongeren die verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van Carlo Heuvelman brengen alles in stelling om te voorkomen dat leden van de groep terug naar het eiland moeten waar ze eigenlijk vakantie wilden vieren. Sommigen zelfs bij wijze van eindexamenreisje. Een groep advocaten in Nederland en Spanje is inmiddels benaderd met de vraag of zij zich in deze pijnlijke zaak willen vastbijten.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2039377 ... p-mallorca
  Bericht 
R
Master
:fp: :loco: We zien al waar dit naar toe gaat.
  Bericht 
zadkine
Master
R schreef:
We zien al waar dit naar toe gaat


kwestie van internationaal aanhoudings bevel uitschrijven (door Spanje).
Kunnen ze in iedergeval het land niet meer uit voor de verjaringstermijn op moord , als die al kan verjaren....(Spaanse wetgeving).
Per slot zijn namen etc volledig bekend
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Ik krijg de indruk dat de Spanjaarden helemaal niet zitten te wachten op werk. Als er een Spanjaard vermoord zou zijn ja.. Maar tis een toerist uit hetzelfde land.. Boeie dan.

Lekker imago.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Walker schreef:
Rijke pappies en mammies... en blijkbaar denken ze dat alles te koop is.


Verschrikkelijke types, denken dat ze altijd boven de wet te staan.
  Bericht 
Pita
Master
 
Het Spaanse O.M. hoopt alleen maar dat de rijke familie de hele zaak komen afkopen. Die ruiken geld.
  Bericht 
cocodee
Master
Rijke pappies hebben hun zin gekregen, hun cabronnetjes worden hier "berecht", ik krijg nu al last van plaatsvervangende angst. :x
Citaat:
Nederlands OM neemt onderzoek naar fatale mishandeling Mallorca over
27 juli 2021 16:12 Laatste update: 10 minuten geleden
98 NUjij-reacties
Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email
Voor dit nieuws hebben we een melding verstuurd. Blijf ook met meldingen op de hoogte van belangrijk nieuws.
Sluiten

Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) neemt op verzoek van de Spaanse onderzoeksrechter het onderzoek naar de fatale mishandeling op Mallorca over. Het Spaanse dossier wordt vandaag naar het parket van Midden-Nederland gestuurd.
Volg dit onderwerp
Volgen
Krijg meldingen bij belangrijke ontwikkelingen in deze zaak

Een groep Nederlanders viel op de vroege ochtend van 14 juli passanten aan op straat in Palma de Mallorca. Een van hen, een 27-jarige man uit Waddinxveen, werd onder meer tegen zijn hoofd geschopt en overleed op 18 juli aan zijn verwondingen.

De groep vluchtte na het incident naar Nederland. De Spaanse politie wist nog wel een aanhouding te verrichten: de Nederlandse man werd gearresteerd toen hij de sleutels van het appartement waarin de groep verbleef, terugbracht naar de eigenaar. Omdat hij niet zou hebben meegedaan aan de mishandeling zelf, werd hij niet veel later weer vrijgelaten.

De Spaanse politie startte in eerste instantie zelf een onderzoek naar de dodelijke mishandeling. Dat dossier wordt overgedragen aan Nederland. Het gaat naar verwachting één of twee weken duren voor alle stukken zijn vertaald. De politie Midden-Nederland is inmiddels gestart met het onderzoek, laat het OM weten.

In Nederland zijn nog twee aangiften ontvangen van Nederlanders die mogelijk gelinkt kunnen worden aan de gewelddadigheden. Het OM besloot daarom vorige week ook zelf een onderzoek te starten. "Als blijkt dat dit inderdaad dezelfde groep Nederlanders betreft, zullen de bevindingen hieruit worden samengevoegd met het verdere onderzoek naar de fatale mishandeling."

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van de gewelddadigheden, zich te melden. Op beelden van de mishandelingen zou te zien zijn dat er veel omstanders waren, van wie een aantal ook Nederlands spraken.

https://www.nu.nl/buitenland/6148078/ne ... redirect=1
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
cocodee schreef:
ik krijg nu al last van plaatsvervangende angst. :x


Dan krijgen ze hier van die fopstraffen.
  Bericht 
bert65
Master
cocodee schreef:
Rijke pappies hebben hun zin gekregen

:schudnee: :schudnee:

cocodee schreef:
Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) neemt op verzoek van de Spaanse onderzoeksrechter het onderzoek naar de fatale mishandeling op Mallorca over

Pappies hebben mazzel maar de Spanjaarden willen dit. Eigenlijk wel te verwachten want je kan er donder op zeggen dat Nederland de jongens niet uit zou leveren aan Spanje.
  Bericht 
cocodee
Master
bert65 schreef:
je kan er donder op zeggen dat Nederland de jongens niet uit zou leveren aan Spanje.

Waarom niet? De misdaad is PSVR ook daar gepleegd.
Maar we gaan het zien, ik verwacht iig. weinig sancties, het OM zal dit wel weer op de een of andere manier zien te verneucken, de vertaling biedt daar weer mogelijkheden toe. :P
  Bericht 
R
Master
Nu.nl schreef:
Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) neemt op verzoek van de Spaanse onderzoeksrechter het onderzoek naar de fatale mishandeling op Mallorca over. Het Spaanse dossier wordt vandaag naar het parket van Midden-Nederland gestuurd.


Ik weet het zo net nog niet..
  Bericht 
zadkine
Master
cocodee schreef:
ik verwacht iig. weinig sancties,


Dat geloof ik niet...de zaak is al teveel in het nieuws geweest voor doofpotten.
(Per slot is Joran vd Sloot ook niet vrij gekomen terwijl papa veel invloed schijnt te hebben.)
  Bericht 
dvdouden
Master
Worden ze dan volgens NL of ES recht berecht?

bert65 schreef:
Pappies hebben mazzel maar de Spanjaarden willen dit.
wie zegt dat de advocaten van de verdachten geen contact met de Spaanse onderzoeksrechter gehad hebben?
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
zadkine schreef:
vd Sloot ook niet vrij gekomen terwijl papa veel invloed schijnt te hebben.)


Had, die is volgens mij al overleden in 2010, dus kon niet meer zoveel doen voor Joran.
  Bericht 
cocodee
Master
zadkine schreef:
doofpotten

Zei ik toch al, dan verzinnen ze wel wat om tot een mistrial te komen, Akwasi is toch ook vrijuit gegaan? :P

zadkine schreef:
Joran vd Sloot

Geen Nl's slachtoffer, ander land, dus totaal onvergelijkbaar, pappie zal het vast wel geprobeerd hebben, of mss. ook niet. Waarom denk je dat Joran dope smokkelt, terwijl hij het geld zo van pa kan krijgen?

dvdouden schreef:
wie zegt dat de advocaten van de verdachten geen contact met de Spaanse onderzoeksrechter gehad hebben?

Dat dus, die cabrones hebben ook iets van zoek het lekker in NL uit, hier zitten we ook niet op te wachten, en wellicht zijn er ook wat dineros onder de tafel door gegaan. :devil:
  Bericht 
cocodee
Master
Hoop onthullingen op GS, klikkerdeklik, en je weet alles. :P
https://www.geenstijl.nl/5160313/smile/
  Bericht 
maarten28
Master
Soms is dat geweldige internet waar alles en iedereen in elkaar verweven zit wel leuk. Die instagrammen lijken opeens allemaal verdwenen te zijn, dat gaat snel daar.

Maar ik zie de straffen alweer wegsmelten omdat ze zonder proces nu al aan de schandpaal genageld worden.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
maarten28 schreef:
Maar ik zie de straffen alweer wegsmelten omdat ze zonder proces nu al aan de schandpaal genageld worden.
Ik verwacht sowieso fopstraffen dus dat schandpalen maakt het nog een beetje goed. Dat die ettertjes maar de rest van hun leven bij iedere sportclub geweigerd mogen worden en nooit verder komen dan schoonmaker of inpakker.

Ook geen medelijden als ze bedreigingen ontvangen uit Waddinxveen.
  Bericht 
VTEC_Driver
Master
cocodee schreef:
Hoop onthullingen op GS


Lees ik daar nou dat één van de moeders OvJ in Utrecht is? Dat zal helpen de straf omlaag te krijgen.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
VTEC_Driver schreef:
Lees ik daar nou dat één van de moeders OvJ in Utrecht is? Dat zal helpen de straf omlaag te krijgen.
Die zorgt er voor dat haar zoontje er makkelijk mee weg komt en dat de anderen er voor opdraaien.
  Bericht 
Arieb
Master
Hij zou beter moeten weten en daarom juist zwaarder gestraft moeten worden, maar ja …
  Bericht 
Bussloo
Master
cocodee schreef:
Hoop onthullingen op GS, klikkerdeklik, en je weet alles
Was dus ook niet de eerste keer dat ze losgingen. Als het andere slachtoffer nou aangifte doet. Dan is het geen incident meer en dat maakt ut voor de strafmaat. Die aangifte kan nu mooi in Nederland gebeuren.
  Bericht 
cocodee
Master
VTEC_Driver schreef:
Lees ik daar nou dat één van de moeders OvJ in Utrecht is?

Waar lees je dat dan? Ik lees wel over een advocaat, of stond het ergens in de reaguursels?
Overigens wel diep :respect: voor GS, enerzijds krijg je natuurlijk het "trial by media" geneuzel, maar anderzijds is het ook wel eens goed om tuig eens flink te exposen. :P :thumb:
 Pagina 1 van 3  [ 143 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy