Pagina 1 van 23  [ 1113 berichten ]
  Bericht 
no justice
Master
destentor schreef:
Agenten gewond na incident met ‘verward persoon’, schoten gelost op snelweg Limburg
Bij een incident op de A73 bij Horst (Limburg) zijn vannacht rond 03.45 schoten gelost, meldt de politie. De verdachte en drie agenten zijn daarbij gewond geraakt. Twee van hen werden mishandeld door een verwarde man, de derde raakte gewond bij de overmeestering van de verdachte, meldt een politiewoordvoerster.

Binnenlandredactie 19-07-21, 06:22 Laatste update: 08:21
Twee agenten wilden de man van Roermond met een auto naar een zorginstelling in Horst brengen. Die raakte buiten zinnen, viel de agenten aan en verwondde hen tijdens een worsteling in de auto. De agenten werden door hem zwaar toegetakeld, zegt de woordvoerster.

Vluchtpoging
De agenten zetten hun voertuig stil op de vluchtstrook, waarna de man probeerde te ontsnappen door de snelweg over te steken. Opgeroepen agenten die hun collega’s te hulp schoten, konden de verdachte overmeesteren. De man is tijdens zijn vluchtpoging zijn neergeschoten, raakte daarbij gewond en is vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. Bij zijn aanhouding raakte een derde agent gewond.

De politieagenten werden eveneens aan hun verwondingen behandeld. De A73 is vanwege politieonderzoek in beide richtingen afgesloten tussen Venlo en Nijmegen, melden de ANWB en Rijkswaterstaat. Dit duurt naar verwachting tot ongeveer 09.00 uur.

In de richting van Nijmegen is de weg dicht tussen Zaarderheiken en Horst-Noord. Naar het zuiden is de A73 afgesloten tussen Horst-Noord en Horst. De ANWB adviseert het verkeer om te rijden via Eindhoven en Oss via de A67, A2 en A50.


Heerlijk de vruchten plukken van zoveel jaar beleid onder leiding van Dhr Rutte! :applaus:
  Bericht 
bruintje beer
Master
Lijkt me dat deze agenten jammerlijk gefaald hebben door in te schatten dat deze figuur wel in een politieauto vervoerd kon worden, in plaats van in een arrestantenvoertuig of DJI-busje. En dan loopt het zo erg uit de hand dat ze op hun klantje gaan lopen schieten.
Dit verdient een grondig onderzoek.
  Bericht 
no justice
Master
LD schreef:
Verwarde man zorgt voor paniek in kinderboerderij en kerk in Alphen aan den Rijn: ’Alle dieren waren gestrest’

Erna Straatsma
Vandaag om 12:55
ALPHEN AAN DEN RIJN
Een verwarde man heeft zondagochtend vernielingen aangericht in het Bospark in Alphen aan den Rijn en daarna een kerkdienst verstoord.

De politie heeft de man later in de buurt aangehouden.

Bij de kinderboerderij heeft de man vernielingen aangericht, zo meldt de politie. Hekken en sloten zijn geforceerd, de volière is opengeknipt. Tal van dieren zijn losgelaten. In een naburige de kerk heeft de man even later een dienst verstoord.

,,Toevallig liep er een vrijwilliger van ons te wandelen in het park en die zag dat alles open werd gezet’’, vertelt Willeke Koekebakker van de kinderboerderij in het Bospark. ,,Hij heeft een foto van de man gemaakt en die aan de politie overhandigd.’’

De hele zondag waren vrijwilligers van de kinderboerderij bezig om de dieren weer tot rust te krijgen. ,,Eén hoofdhek stond open, maar gelukkige zijn de dieren niet gewend om ver te lopen, anders hadden ze zo op de Parklaan gestaan. Maar alle dieren stonden wel door elkaar, want alle tussenhekken stonden open. De geiten, de varkens, de herten, alle dieren waren gestrest.’’

De volière werd opengebroken en veel parkieten zijn gevlogen. ,,Terwijl er diverse legnesten zijn’’, zegt Koekebakker. ,,Die zitten nu zonder moeder.’’

Damherten
Publiek was zondagmiddag niet welkom, om weer rust in de tent krijgen. ,,Er lopen hier een vijftal damherten rond, waarvan er drie net bevallen zijn’’, zegt Koekebakker. ,,De drie kleine reekalfjes zagen er zondagmiddag goed uit, maar je moet ze de eerste 24 uur na zoiets stressvols goed in de gaten houden.’’

De vrijwilligers zijn blij dat het relatief goed is afgelopen. ,,Dat er vogels weg zijn is natuurlijk jammer, maar ik ben heel blij dat er geen dieren gewond zijn geraakt’’, zegt Koekebakker.

De politie zegt dat de man ’behoorlijk in de war leek’ en heeft er op het bureau een arts bij gehaald. ’De arts oordeelde dat de man wel hulp nodig had, maar dat het strafrecht eerst wel doorgang kon vinden’.


En weer eentje..... eerst strafrecht en daarna 3 jaar op de wachtlijst bij de GGZ! Top hoor!
  Bericht 
no justice
Master
  Bericht 
jack19
Master
 
Dáárom vervoeren mijn mensen volledig volgens de nieuwe zorgwet geen patiënten meer. Ambulance, psycholance of wie er ook komt. Wij niet.
  Bericht 
no justice
Master
Helemaal goed toch? Al lijkt me dat de politie wel komt als er een gevaarlijke situatie ontstaat?
  Bericht 
Ducantoni
Master
Is er een bezwaar om zulke mensen in het vervolg eerst met een verdovingspijltje te "neutraliseren" ?
  Bericht 
Walker
Master
 
Taser?
  Bericht 
no justice
Master
  Bericht 
Ducantoni
Master
Walker schreef:
Taser?


Ben je nog verplicht de persoon tot dichtbij te benaderen.
  Bericht 
bruintje beer
Master
'Verward', suffe term. Je weet niet wat er in het hoofd van zulke mensen omgaat. Wellicht zien ze het zelf heel duidelijk, en zijn wij de gekken.
'Nonconform' dekt de lading beter.
  Bericht 
R
Master
Daar is een hoek af' :lol: Alvast oefenen, BB
  Bericht 
no justice
Master
https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/ ... afgesloten

Weer een vrucht van het Rutte-beleid.
  Bericht 
no justice
Master
  Bericht 
no justice
Master
  Bericht 
no justice
Master
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/DMF20210720_39176035

Het openbaar ministerie heeft dinsdag tegen een 44-jarige vrouw uit Oude Wetering tbs met voorwaarden geëist voor een poging tot zware mishandeling van haar man en het stichten van brand in hun woning. Volgens de officier van justitie was de vrouw in de war toen ze een pannetje kokend heet water over haar echtgenoot gooide en hem met een mesje stak. Ook het in brand steken van de bank kan haar niet worden aangerekend omdat ze psychotisch was.

Het was een heftige gebeurtenis, op 19 februari dit jaar. De vrouw, die psychische problemen heeft, voelde zich al maanden niet lekker. Ze had medicatie gekregen van de apotheek, maar haar oude medicijnen waren op dus kreeg ze andere pillen voorgeschreven. De bijwerkingen waren zo erg, dat ze ze niet meer trouw innam. Het ging al een tijd niet goed, zei haar echtgenoot tegen de rechtbank. Daarom zou de GGZ die dag langskomen om haar extra medicatie te geven. Maar een kwartier voordat de hulpverleners kwamen, sloegen bij de vrouw de stoppen door.


Andere pillen voorgeschreven krijgen is iets waar ik ook vaak tegenaan loop. Dit is echt een zeer slechte zaak, mensen willen die andere pillen vaak niet innemen met alle gevolgen van dien. (psychoses/decompensatie/bloedspiegel die niet meer op peil is). Zo vreselijk slecht dit. Lang leve de marktwerking in de zorg. :dood:
  Bericht 
bx gek
Master
no justice schreef:
Lang leve de marktwerking in de zorg. :dood:


De bezuinigingen op de GGZ beginnen hun wrange vruchten op te leveren
  Bericht 
no justice
Master
  Bericht 
no justice
Master
  Bericht 
no justice
Master
gelrenieuws schreef:
Arrestatieteam ingezet voor een verwarde man in Stroe
Geplaatst op 3 augustus 2021 15:55 | Laatst bijgewerkt op 3 augustus 2021 15:55
STROE – Het arrestatieteam heeft dinsdagmiddag een verwarde man aangehouden op de Ericaweg in Stroe.
Rond 13:00 uur ontving de politie informatie over de man. Hij zou de gaskraan in een woning hebben opengedraaid, ook zou hij hebben gedreigd zichzelf iets aan te doen. Een zwaarbewapend arrestatieteam met onderhandelaars kwamen ter plaatse om de man te overmeesteren.

De verwarde man heeft zicht uiteindelijk vrijwillig overgegeven aan de politie, waarna hij is vervoerd naar het politiebureau. De brandweer die ook ter plaatse kwam heeft de woning geventileerd.


Jaja, het mag wat kosten allemaal die bezuinigingen op de ggz.
  Bericht 
no justice
Master
hartvanNL schreef:
Supermarkt ontruimd in Sittard wegens explosiegevaar, 'verwarde man' zou gaskraan hebben opengedraaid
1225163

De politie heeft dinsdagmiddag in Sittard een aantal panden aan de Handelsstraat laten ontruimen wegens explosiegevaar. Volgens de politie is er sprake van een opengedraaide gaskraan.


Een van de ontruimde gebouwen is supermarkt Jan Linders. Iedereen moest naar buiten.

De omgeving is afgezet. Mensen worden opgevangen in een naburig gebouw van de gemeente Sittard-Geleen.

Verwarde man 'wil zichzelf mogelijk wat aandoen'
Een woordvoerster van de politie zei dat er mogelijk sprake is van een verwarde man die dreigementen heeft geuit. Volgens de woordvoerster zou de man mogelijk zichzelf wat willen aandoen.

ANP


En nog eentje, gewoon omdat het van Rutte mag....
  Bericht 
no justice
Master
oldambtnu schreef:
UPDATE: Politie zoekt ‘verwarde’ man in Winschoten
1 augustus 2021 In minder dan een minuut te lezen
Deel dit artikel:Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Messenger
Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)
Winschoten – De politie is op dit moment op zoek in Winschoten Noord en omstreken naar een vermiste man. Hierbij heeft de politie een Burgernet-actie ingeschakeld.

- advertentie -
De man, 30 jaar is 2 meter groot. Blank en slank. Hij heeft donker krullend haar en een donkere bril. Hij draagt een zwart/ wit trainingsjack. Hij heeft lichte jeans die achter is gescheurd.

De man kan verward overkomen aldus de politie. Tips? Bel 112.

Update: Om 00:34 uur meld de politie dat de persoon is aangetroffen.


Topje van de ijsberg? Ik zeg stem VVD en bezuinig verder op de (ggz) zorg. Lekker beziggggggggggggg :dag:
  Bericht 
no justice
Master
omroepwest schreef:
Parnassia behandelt minder patiënten door personeelstekort

DEN HAAG - 'Het is niet acceptabel dat mensen langer dan vijf weken op een wachtlijst moeten staan'. Het zijn ferme woorden van de voorlichter van Parnassia Groep, waarmee hij uitlegt waarom in de maanden juli en augustus de Haagse ggz-instelling geen nieuwe patiënten met veelvoorkomende psychische problemen zoals, angsten, depressiepsychotrauma en persoonlijkheidsproblemen accepteert. De oorzaak: een tekort aan behandelaars.

In de stad Den Haag zijn momenteel te weinig behandelaars, waardoor de wachttijd voor mensen met bepaalde klachten ver oploopt, legt de woordvoerder uit. Daarom is de huisartsen per brief gevraagd om in de zomermaanden geen mensen naar de Haagse vestigingen van Parnassia door te verwijzen.

'De acute zorg komt geen moment in gevaar. Voor alle spoed- en crisismeldingen zijn de zorgverleners beschikbaar', onderstreept de woordvoerder. Ook blijven er voor nieuwe patiënten mogelijkheden om ondanks de stop toch bij Parnassia een behandeling te volgen.

Sneller terecht bij andere locatie
'We bieden op dit moment verschillende alternatieven voor patiënten. Zo kan je kiezen voor een online behandeling, je kan naar een andere locatie in Zoetermeer of Leiden of je kiest helemaal voor een andere Haagse ggz-instelling.' Als je voor een van deze opties kiest, dan kun je binnen vijf weken voor een behandeling terecht.

'Door tijdelijk op de pauzeknop te drukken hopen we de wachtlijsten weg te kunnen werken. Dan hebben we in september wél weer plek te voor alle patiënten', besluit de woordvoerder.

'Tekort behandelaars speelt langere tijd'
Het tekort aan personeel heeft niets te maken met de fatale schietpartij waarbij begin juli een patiënt een psychiater en een beveiliger neerschoot. Laatstgenoemde overleefde het niet. 'Het tekort aan behandelaars speelt al langere tijd', benadrukt de woordvoerder. Bij twee locaties van de ggz-instelling in Den Haag lopen de wachtlijsten op. Waar plek is voor 190 behandelend specialisten, staan ongeveer 35 vacatures uit.


Gaat toch prima zo?
  Bericht 
no justice
Master
nhnieuws schreef:
Politievakbond over incidenten met verwarde personen: "Meer zorg en terug naar het oude"
5 juni 2021, 16.12 uur · Aangepast 7 juni 2021, 18.19 uur · Door Cecile van de Grift

Het gestegen aantal meldingen over verwarde personen heeft volgens politievakbond ANPV veel impact op agenten. Volgens de vakbond moet er meer geld naar de geestelijke gezondheidszorg om te voorkomen dat agenten op straat moeten optreden als er problemen zijn met personen die ernstig verward gedrag vertonen.

De afgelopen weken vonden er verschillende incidenten met verwarde personen plaats. Zo werd er woensdag in Zuidoost iemand door de politie neergeschoten die elektriciteitskabels had losgetrokken en dreigde met een mes zijn polsen door te snijden. Twee weken geleden schoot de politie iemand neer die met een mes op een politiewagen stond en daarna op een agent afkwam.

Een woordvoerder van de politie zegt dat er in de stad al jaren veel meldingen zijn over personen met verward gedrag. De afgelopen maanden zou het aantal wel stabiel zijn geweest. "In die zin zijn de incidenten van de afgelopen weken onverwacht en ernstig."

"De GGZ zit ook met een tekort aan mensen en budget. Dit is het gevolg van jarenlang bezuinigen"

FRED DRIESSEN, POLITIEVAKBOND ANPV
"Het geeft heel veel werk voor politiemensen. Het zijn toch de wat zwaardere gevallen", zegt Fred Driessen van de ANPV. Hij vindt dat de problematiek te veel bij de politie wordt gelegd en dat de geestelijke gezondheidszorg als eerste moet optreden.

"Meer zorg en meer terug naar het oude", vindt Driessen. "Dat er meer instellingen zijn waar mensen verpleegd worden. En minder loslaten in de wijken." Hij begrijpt dat de geestelijke gezondheidszorg het zwaar heeft. "De GGZ is ook met handen en voeten gebonden. Die zit ook met mensen en budgettekort. Dit is het gevolg van jarenlang bezuinigen op de GGZ."

Jaap Timmer, politiewetenschapper op de VU, erkent dat het eigenlijk de taak van de zorg is. "In beginsel is dat natuurlijk zo. Alleen de andere kant van het verhaal is, de politie is de enige 24/7-dienst die ook met spoed en allerlei bevoegdheden beschikbaar is. Als first responders, als degenen die eigenlijk altijd bij alles aanwezig zijn, zijn ze wel aangewezen om iets te doen."

"De politie is de enige 24/7-dienst die ook met spoed en allerlei bevoegdheden beschikbaar is"

JAAP TIMMER, POLITIEWETENSCHAPPER VU
De Psycholance, een ambulance die bedoeld is voor verwarde en psychiatrische patiënten, rijdt inmiddels niet meer in de stad. Een woordvoerder van Ambulance Amsterdam laat weten dat de twee psycholances te weinig waren voor Amsterdam en omgeving. Daarom is ervoor gekozen om verpleegkundigen en chauffeurs die zogeheten middencomplexe ambulanceritten rijden extra op te leiden.

"Ook de verpleegkundigen en chauffeurs van de spoedambulances hebben psychiatrie in de basisopleiding gekregen en hebben een verdiepingscursus Acute Psychiatrie gehad", zegt de woordvoerder. "Daardoor is de bemanning van alle ambulances in de hoofdstad 24 uur per dag bevoegd en bekwaam om verwarde personen en psychiatrische patiënten adequate ambulancezorg te verlenen. Over deze opzet zijn wij tevreden. Uiteraard blijven we alles goed monitoren en kijken we waar we nog kunnen verbeteren."

"Verpleegkundigen en chauffeurs hebben een verdiepingscursus Acute Psychiatrie gehad"

WOORDVOERDER AMBULANCE AMSTERDAM
De politie vindt dat de samenleving eigenlijk zou moeten voorkomen dat een melding bij de politie terecht komt. "Om het aantal meldingen en escalaties rond personen met verward gedrag omlaag te krijgen, moet er dan ook gekeken worden wat er gedaan kan worden in het traject voordat iemand bij de politie terecht komt. Bijvoorbeeld naar ondersteuning vanuit de zorg, schuldhulpverlening of woonbegeleiding."

"We zijn getraind om met alle soorten mensen om te gaan, ook die verward gedrag vertonen. Maar we zijn geen zorgverleners of psychiaters", stel de politiewoordvoerder. "Onze taak is niet om een diagnose bij iemand te stellen, maar om de situatie onder controle te krijgen. Wij zijn het sluitstuk: als eerdere zorg- of hulpverlening niet werkt en een situatie escaleert, dan zijn wij aan zet. Met soms geweld –helaas- als enige optie.

"Als een situatie escaleert, dan zijn wij aan zet. Met soms geweld –helaas- als enige optie"

WOORDVOERDER POLITIE
Politewetenschapper Timmer vindt dat er beter zicht moet zijn op het aantal mensen met verward gedrag en de aard daarvan. "De achtergrond van die verhalen van die mensen. En waar ligt nou de kern van het probleem? En hoe zou je dat beter kunnen aanpakken? Zodanig dat die mensen niet op die manier op straat lopen, geen gevaar ergens lopen. Maar ook dat er een alternatief is voor een dergelijk politieoptreden. De politie is niet opgeleid en ingericht voor het omgaan met patiënten."


Al 2 maanden oud maar nog steeds actueel. De politievakbond snapt het wel. Door de jarenlange bezuinigingen op de GGZ zijn zij nu degenen die het mogen oplossen. Probleem verplaatsen? Welnee, gewoon jarenlang (verkapt) bezuinigen. Plukt u ook een vrucht mee?
  Bericht 
no justice
Master
rtvutreg schreef:
OM eist 5 maanden cel voor Engelsman die vanuit het niets jonge vrouwen in Utrecht sloeg
GESCHREVEN DOOR
RIKS OZINGA

UTRECHT/DRIEBERGEN-RIJSENBURG - Het Openbaar Ministerie eist vijf maanden cel voor een 29-jarige Engelsman die vorig jaar in Utrecht vanuit het niets vijf jonge vrouwen heeft geslagen. De vrouwen kregen klappen of stompen tegen hun hoofd of in hun buik als hij voorbijfietste. Een van hen werd van haar fiets getrapt.

De meeste slachtoffers waren rond de 20 jaar oud, maar er was ook een meisje van 13 bij. De verdachte, die in Driebergen woont, werd in december aangehouden na vertoning van bewakingsbeelden van een aantal van de mishandelingen in het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld.

Meisje van 13
De reeks mishandelingen waarvan Chris A. wordt verdacht begon op 7 juli vorig jaar. Een 13-jarig meisje liep met haar moeder op het Janskerkhof in Utrecht toen een man op de fiets er langs wilde. Omdat er weinig ruimte was, ging zij achter haar moeder lopen. Maar desondanks beukte de man met zijn elleboog in haar buik toen hij passeerde. Door de klap werd zij flink duizelig en liep zij een dag lang met hoofdpijn.

Een maand later, op 4 augustus, werd een jonge vrouw die op het fietspad in de Nobelstraat reed, geslagen door een spookrijdende tegenligger. Hij bleef stilstaan en toen zij passeerde kreeg zij een stomp in haar gezicht. Haar bril was kapot en haar tanden waren door haar lip geslagen. Ook begon haar wang te gloeien van de pijn.

Nog drie vrouwen geslagen
Vier dagen later zou A. opnieuw een vrouw hebben mishandeld. Zij fietste vanuit de binnenstad door de Daalsetunnel, toen een man naast haar kwam fietsen en naar haar voeten staarde. Toen zij een andere kant opging kreeg zij een slag tegen haar achterhoofd. Later die maand werd een fietsster tegen haar voorhoofd geslagen op de Briljantlaan. De klap was volgens de vrouw enorm pijnlijk, omdat de fietsende dader een voorwerp in zijn handen had gehad of een ring droeg.

Op 4 december zou de Engelsman zijn laatste slachtoffer hebben gemaakt. Een vrouw op de 't Goylaan werd aangesproken door een man op een fiets. Zij kon hem niet verstaan, maar voor zij het wist ging zij hard onderuit toen hij tegen haar voorwiel trapte. De vrouw liep schaafwonden aan haar gezicht en haar handen op.

Woede en stress
Chris A. kwam vandaag niet bij zijn eigen rechtszaak opdagen, maar hij verklaarde na zijn aanhouding bij de politie dat hij psychische problemen heeft. Hij zou aan woede- en stressaanvallen lijden en het slaan zou een uitlaatklep zijn. De officier van justitie wilde weten waarom hij het specifiek had voorzien op jonge vrouwen, maar dat bleef door zijn afwezigheid onbeantwoord. Bij de politie zei hij wel dat hij spijt had.

Ook in gesprekken met een psycholoog vertelde A. niet waarom hij de vrouwen had geslagen. Volgens de psycholoog is de Engelsman bovengemiddeld intelligent en zijn er geen aanwijzingen voor stoornissen. Ook in zijn vaderland is hij al vaker veroordeeld voor mishandelingen en bedreigingen. Voor de officier van justitie toont dat aan dat de kans op herhaling groot is en dat een onvoorwaardelijke celstraf op zijn plaats is.

Behandeling
Ook advocaat Ausma wist niet waarom zijn cliënt niet naar de rechtbank was gekomen. Hij had hem vorige week nog gesproken. Toen de politie A. verhoorde over de verschillende verdenkingen zei hij eerst dat hij zich niets herinnerde, maar kort daarna bekende hij. Volgens advocaat Ausma is er in twee gevallen, waar geen beelden van zijn, reden om te twijfelen aan zijn schuld. Maar volgens het OM zijn de manier van handelen en het signalement dat de vrouwen van de dader en zijn fiets gaven voldoende bewijs.

Advocaat Ausma vindt het vooral belangrijk dat zijn cliënt wordt behandeld voor zijn psychische problemen. Hij pleitte bij de rechters voor een gevangenisstraf ter lengte van de 78 dagen die A. na zijn aanhouding in voorarrest heeft gezeten. De rest zou voorwaardelijk moeten zijn, zodat zijn cliënt onder toezicht van de reclassering psychische hulp kan krijgen.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak. Als het aan de officier van justitie ligt, gaat A. dan direct achter slot en grendel als hij tot een celstraf wordt veroordeeld. Maar dan moet hij wel eerst worden gevonden.


Dan moet hij eerst worden gevonden. woehahahha probeer Engeland eens. :x

De psycholoog zegt dat er geen aanwijzingen voor stoornissen zijn maar hij moet wel onder toezicht van de reclassering psychische hulp krijgen. WTF?

Het is toch vrij normaal dat je willekeurige vrouwen in elkaar trapt?
  Bericht 
Ducantoni
Master
no justice schreef:
gaskraan


no justice schreef:
opengedraaide gaskraan.


Wel een goed excuus om ons land nog sneller van het gas af te krijgen.

no justice schreef:
Het is toch vrij normaal dat je willekeurige vrouwen in elkaar trapt?


In een aantal culturen wel. :roll:
  Bericht 
no justice
Master
omroepwest schreef:
Psychotische vrouw die echtgenoot overgoot met heet water en neerstak krijgt tbs

© ANP
OUDE WETERING - Een 44-jarige vrouw uit Oude Wetering, die een pan heet water over haar echtgenoot gooide en hem stak met een mes, heeft tbs zonder dwangverpleging opgelegd gekregen van de Haagse rechtbank. Ze was in een psychotische bui toen ze op 19 februari dit jaar haar man thuis aanviel.

Twee buurjongens moesten de echtgenoot opvangen toen hij zijn woning verliet. Ze zetten hem onder de douche en drukten zijn wonden dicht om het bloeden te stelpen. 'De vellen hingen aan zijn lichaam', zei een van de buurjongens naderhand.

De vrouw werd al behandeld in de geestelijke gezondheidszorg vanwege de trauma's die ze had opgelopen in haar geboorteland Colombia. Door verandering in medicatie raakte ze begin dit jaar steeds meer in de war. Ze meende dat ze vergiftigd werd en dat mensen haar kinderen wilde vermoorden.

Op 19 februari kreeg de vrouw een paniekaanval. Ze gooide toen een pan water over haar echtgenoot en stak hem ook met een mes. Daarna stichtte ze brand in de woning.

Ontoerekeningsvatbaar
De rechtbank oordeelt nu dat de vrouw zich schuldig heeft gemaakt aan een poging tot zware mishandeling van haar echtgenoot. Ze is door haar psychische stoornissen ontoerekeningsvatbaar en wordt ontslagen van rechtsvervolging. De rechtbank vindt een behandeling wel nodig. De vrouw krijgt daarom tbs opgelegd, maar hoeft vooralsnog geen dwangverpleging te ondergaan in een tbs-kliniek.

'Ik was gruwelijk in de war', zei de vrouw twee weken geleden tijdens de zitting bij de rechtbank. 'Ik schaam me nu dood.' Haar advocate wees erop dat de verwondingen bij de man meevielen. Een tbs-maatregel was volgens de advocate helemaal niet nodig. Dat vond de aangevallen echtgenoot zelf ook. Hij verweet het Openbaar Ministerie (OM) dat die zijn vrouw aanvankelijk wilde vervolgen vanwege een poging tot doodslag. Het OM liet die beschuldiging varen op de zitting. De officier van justitie eiste de tbs-maatregel die nu ook is opgelegd door de rechtbank.


Tja.....
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
no justice schreef:
Haar advocate wees erop dat de verwondingen bij de man meevielen.


O de advocaat is ook al medisch deskundige :x

Wat was het ook alweer: schoenmaker blijf bij je leest.
  Bericht 
no justice
Master
rtvnh schreef:
Enorme politie-inzet bij woning Aalsmeer: 'verwarde man met houten paal'
6 augustus 2021, 21.30 uur · Door Jasper Leegwater

Aan de Geraniumstraat in Aalsmeer stonden zo'n elf politievoertuigen en een ambulance. Volgens buurtbewoners is deze grote politie-inzet het gevolg van dreigend en verward gedrag van een buurtbewoner.

Dreigende houding
Een bewoner van de Geraniumstraat die liever anoniem wil blijven vertelt: "We hebben sinds een week of twee last van deze man. Hij is net een paar weken terug, daarvoor zat hij in de gevangenis. Waarom dat was, weten we niet precies."

In de afgelopen week werden bewoners angstiger, zo vertelt deze buurman. "Vooral de laatste week nam de overlast toe. Zijn dreigende houding zorgt voor een onprettig, onveilig gevoel eigenlijk. Hij liep met een houten paal te zwaaien en te dreigen. We hoorden net dat hij nu zijn woning heeft gebarricadeerd zodat de politie er niet bij kan."

Een andere buurtbewoonster geeft aan nauw contact te hebben gehad met de wijkagent. Zeker de laatste dagen, toen het gedrag van de man waarvoor de politie is uitgerukt extremere vormen aannam. "Onze wijkagent heeft ons al verteld dat ze er mee bezig zijn bij de politie. Nou, je ziet het, ze zijn gekomen."

De bewoners van de Geraniumstraat zijn beduusd door de inzet van zoveel politiemensen. Met name de aanwezigheid van agenten in burger die met bivakmutsen door de wijk lopen maakt indruk. "Dan ga je al helemaal denken dat deze man echt heel gevaarlijk is."

De verwarde bewoner is inmiddels uit zijn woning gehaald en ook onderzocht in de ambulance, laat een woordvoerder van de politie weten.


Nog eentje......
  Bericht 
no justice
Master
district8 schreef:
Verwarde man houdt buurt wakker H.M. van Randwijkhove Zoetermeer
Door Mitchell - 8 augustus 2021

Zoetermeer – Een verwarde man heeft vannacht de buurt flink wakker gehouden aan de H.M. van Randwijkhove in Zoetermeer.

In de nacht van zaterdag op zondag 8 augustus kreeg de politie rond half vijf een melding dat er een persoon in verwarde toestand op het dak was geklommen. De politie ging met meerdere eenheden direct ter plaatse.

De man was via zijn eigen woning het dak opgeklommen en liep een aantal keren er overheen. Ook was hij behoorlijk aan het schreeuwen en probeerde hij bij meerdere woningen naar binnen te komen.

Omdat de man op het dak liep, en de politie geen risico wilde nemen, werd besloten om de hulp van de brandweer met het reddingskussen en het arrestatieteam in te schakelen. Beide bleken achteraf niet nodig te zijn en werden afbesteld.

De man ging zelf terug zijn woning binnen waar enkele hondengeleiders en agenten de man konden overmeesteren. Al schreeuwend werd hij de woning uit gehaald en op straat geforceerd in afwachting van de ambulance.

Deze kwam met spoed ter plaatse. De man werd door enkele agenten opgetild en op de brancard gelegd. Een ambulanceverpleegkundige gaf de man een kalmerend prikje, echter had dit weinig effect, ook in de ambulance bleef de man schreeuwen en zich verzetten. Met meerdere agenten is de man op zijn rug neergelegd en hebben hem daarna af geboeid aan de brancard. Hierna is hij met begeleiding van de politie vervoerd naar het ziekenhuis.

De melder, een familielid van de man, werd eveneens onderzocht door een tweede ambulance. Ook een kind werd eventjes nagekeken.


Foto's bij de bron. Wat een heerlijk land hebben we toch, we bezuinigen op de ggz en laten de gevolgen oplossen door politie/brandweer/ambu en arrestatieteam. Wat zou nou goedkoper zijn?
  Bericht 
cocodee
Master
Zou deze ook verward zijn geweest? :roll:
Citaat:
Politie schiet man in been bij aanhouding

19 uur ago Zuid-Holland

Noordwijk – De politie kreeg zondagavond 8 augustus rond 20:15 uur meerdere meldingen dat er een man in de omgeving van het recreatiepark aan de Kapelleboslaan liep en op auto’s sloeg. De man, een 29-jarige Noordwijker, is bij zijn aanhouding door de politie in zijn been geschoten. De verdachte is vervoerd naar het ziekenhuis.

De Rijksrecherche doet onderzoek naar dit schietincident. Bij onderzoeken die worden verricht door de Rijksrecherche wordt de woordvoering door het Openbaar Ministerie gedaan. Zie ook: https://www.politie.nl/themas/schietincident.html

https://112nederland-nieuws.nl/2021/08/ ... houding-3/
  Bericht 
Peter3
Weet de weg
 
no justice schreef:
n elf politievoertuigen en een ambulance.


Elf politievoertuigen en een ambulance voor één verwarde man? Ik snap nu waar de "werkdruk" bij de politie vandaan komt. De oplossing kan alleen ergens anders liggen dan alsmaar meer agenten in dienst nemen.

no justice schreef:
bezuinigen op de ggz


Er wordt niet bezuinigd op de GGZ. Integendeel: er komen honderden miljoenen bij.

https://www.ggztotaal.nl/nw-29166-7-373 ... e_ggz.html

De oorzaak ligt in de verkeerde keuze van de GGZ zelf om mensen die horen te worden opgesloten "in de wijk" onder te brengen. Weer gewoon in een eigen instelling met een hoog hek eromheen en de overlast zal veel afnemen.

Onze samenleving is nu een soort proeftuin / opvanglocatie voor TBS'ers op proefverlof en verwarde mensen.
  Bericht 
Ducantoni
Master
Peter3 schreef:
De oplossing kan alleen ergens anders liggen dan alsmaar meer agenten in dienst nemen.


Dat zeg ik.
Een verdovingsgeweer lijkt me een oplossing om over na te denken.
Noem het maar op afstand platspuiten, dan is zo'n wandelend gevaar makkelijker af te voeren.
  Bericht 
no justice
Master
Peter3 schreef:
Er wordt niet bezuinigd op de GGZ.


Niet? En de hele wmo die naar de gemeentes is gegaan is geen verkapte bezuiniging?

Vandaar dat wij ook altijd personeelstekort hebben en uitzendkrachten in moeten huren.
  Bericht 
no justice
Master
destentor schreef:
Verzamelwoede Herman (74) loopt totaal uit de hand, buurt is boos: ‘Dit kan zo niet langer’
De rommelmarkt: zo wordt een tuin in de Amersfoortse wijk Kattenbroek door voorbijgangers al gekscherend genoemd. Bewoner Herman (74) heeft last van verzamelwoede en dat is uit de hand gelopen. Omwonenden trekken aan de bel en willen hem tegen zichzelf in bescherming nemen.

Jeroen van der Veer 13-08-21, 10:00 Laatste update: 10:26
Vanaf juli ligt de voortuin van de inwoner van Kattenbroek vol met spullen, en dat trekt ongedierte aan. Voor buurtbewoners is de maat vol. Zij vinden dat hun buurman hulp nodig heeft. Is het niet van hen, dan wel van professionals.

,,Diverse keren hebben wij hem gevraagd of het wel gaat en of wij iets voor hem kunnen betekenen’’, zegt één van hen, nadat zij hoofdschuddend de woning voorbij is gelopen. ,,Hij slaat onze helpende hand af. En ja, toen hebben sommigen de gemeente ingeschakeld. Dit kan zo niet langer.”

Gemeente en politie
Dat vindt de gemeente ook. Herman is daarom een ultimatum gesteld: vóór maandag moet al de rommel uit het zicht zijn. ,,Er is een erg treurige situatie ontstaan’’, aldus Manolito Buth, woordvoerder gemeente Amersfoort. ,,Een situatie waar de buurt bovendien overlast van ondervindt. De betrokkene is daarom gevraagd binnen een tijdspad van enkele dagen naar een oplossing te zoeken.”

Ook de politie weet van de situatie af en heeft zich meermaals in de straat laten zien. Zij hebben Herman gewaarschuwd voor het feit dat zijn tuin én woning zo vol met spullen staan, dat hulpdiensten in eventuele noodsituaties niet eens hun werk kunnen doen.

Grote zorgen
Daar is de 74-jarige zich zelf ook terdege van bewust. Na zijn pensioen nam zijn verzamelwoede ernstige vormen aan, vertelt hij. Spullen die anderen aan de straat zetten voor het grofvuil, haalde Herman op. Zijn voormalige woning in dezelfde wijk bleek op een gegeven moment te klein om alles in op te slaan en daarom besloot hij twee straten verderop een groter huis te kopen. ,,Ik heb vroeger op een goede manier belegd en heb daardoor geld te veel. Dus tja, dan kan je een huis kopen met 420 vierkante meter eigen grond.”

Zij noemen dit misschien rommel, maar ik niet. De spullen zijn bruikbaar

Herman (74)
Doordat de koper van zijn oude woning daarin pas anderhalf jaar later zijn intrek nam, had Herman alle tijd om spullen te verhuizen naar het nieuwe adres. Toch bleek deze periode niet lang genoeg. ,,Toen in juli de eigenaar in mijn oude woning ging, stonden er nog spullen. Het was mij niet gelukt alles mee te nemen. Deze zijn uiteindelijk in mijn voortuin geplaatst. Zie hier het resultaat...”

Herman heeft tot maandag om zijn spullen om te ruimen.

Vliegen
Kastjes, stoeltjes, krukjes, planken, bestek, dozen, gereedschap. Je kan het zo gek niet bedenken, of het ligt er. Vliegen zijn er trouwens ook. Die komen op de geur af. Herman snapt best dat de buurt aan de bel trok bij de gemeente. ,,Ja, natuurlijk”, klinkt het schuldbewust. ,,Maar wat moet ik? Ik kan niet meer dan mijn best doen.”

Een groot deel van de spullen is inmiddels ‘opgeruimd’, maar er is nog een hoop werk te doen. Buurtbewoners zien het liefst alles in één keer in een vuilcontainer verdwijnen, maar daar moet Herman niet aan denken. ,,Zij noemen dit misschien rommel, maar ik niet. De spullen zijn bruikbaar en dat blijkt wel. Soms komt er iemand langs en vraagt dan of ze iets mogen uitzoeken. Dat vind ik dan nog wel leuk, want ik weet dat het goed terechtkomt.”

In de brief staat dat alles uit het zicht moet zijn, dus ik zet de spullen in mijn achtertuin of aan de zijkant van mijn huis

Herman (74)
En dus zit er voor buurtbewoners niets anders op dan toekijken hoe Herman tegen de deadline van maandag aanhikt. ,,Ik ga de spullen nu verplaatsen’’, zegt hij. ,,In de brief staat dat alles uit het zicht moet zijn, dus ik zet de spullen in mijn achtertuin of aan de zijkant van mijn huis. Daarna ga ik alles wel een plekje geven. Of dat gaat lukken voor maandag? Er is geen andere optie.”


Hoarding, hoort ook in de psychiatrie thuis. Wellicht niet verward gedrag maar helemaal normaal is het ook niet! Foto's bij de bron.
  Bericht 
no justice
Master
westonline schreef:
Hagenaar krijgt twee jaar cel voor 'meest ernstige vorm' van kindermishandeling
11 augustus, 13:51

2 minuten leestijd

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
© ANP
DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag heeft woensdag twee jaar gevangenisstraf en tbs met voorwaarden opgelegd aan Hagenaar Elyomar P. De man is onder meer veroordeeld voor het ernstig mishandelen van zijn stiefdochter van januari 2013 tot en met december 2015, vanaf dat het meisje twee jaar oud was. Uit medische rapportages blijkt dat het kind is geslagen, geschopt, dat er met haar is gegooid en dat ze een keer is overgoten met een bijtende vloeistof.

Het kind heeft blijvende littekens op haar gezicht als gevolg van chemische brandwonden, die mogelijk zijn veroorzaakt door bleek. De rechtbank heeft tijdens het voorlezen van het vonnis een van de betrokken hulpverleners geciteerd, die het de meest ernstige vorm van kindermishandeling noemde die bekend was.

Volgens de verklaring van het meisje zei P. tegen haar dat ze haar ogen dicht moest doen 'omdat dit pijn gaat doen'. Na het overgieten met de vloeistof is ze onder een kokend hete douche gezet en werd met de douchekop tegen haar hoofd geslagen.

Hagenaar ontkent betrokkenheid
De 33-jarige man heeft zijn betrokkenheid tijdens een eerdere zitting ontkend. Getuigen die beschreven dat hij eerder gewelddadig gedrag vertoonde richting zijn stiefdochter en haar moeder heeft hij afgedaan als niet kloppend.

Naast kindermishandeling is P., die in het verleden ook al is veroordeeld voor het mishandelen van ex-partners, ook schuldig bevonden aan het mishandelen van de moeder van het meisje en het bedreigen van nóg een ex-vriendin.

Voorgeschiedenis geweldsincidenten
Bij P. is onder meer een bipolaire stoornis en manische depressiviteit waargenomen. Gezien zijn voorgeschiedenis met zijn ex-partners en het hoge risico op recidive heeft de rechtbank tbs met voorwaarden opgelegd voor deze feiten. Omdat niet duidelijk is of de man ook aan een stoornis leed ten tijde van de kindermishandeling geldt de tbs niet voor deze incidenten.


Te ziek voor woorden. En dan 2 jaar cel maar..... echt compleet de weg kwijt hier....
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
no justice schreef:
En dan 2 jaar cel


Het + tbs gedeelte ben je vergeten, dit kan de tientallen jaren duren.
  Bericht 
JBHC
Master
 
djee schreef:
Het + tbs gedeelte ben je vergeten, dit kan de tientallen jaren duren.


Dit soort mensen hoeven geen tbs. Dat gaat toch niets uithalen.
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
JBHC schreef:
Dit soort mensen hoeven geen tbs. Dat gaat toch niets uithalen.


Nee, maar wel de/een manier om ze lang vast te houden.
  Bericht 
Ducantoni
Master
no justice schreef:
Naast kindermishandeling is P., die in het verleden ook al is veroordeeld voor het mishandelen van ex-partners, ook schuldig bevonden aan het mishandelen van de moeder van het meisje en het bedreigen van nóg een ex-vriendin.


Het wordt tijd voor een wet in de vorm van een relatieverbod.
Er zijn mensen die keer op keer hun handen niet kunnen thuishouden in een relatie.
Peter R. heeft tijdens een uitzending in het bijzijn van Regilio Tuur eens hardop gezegd dat hij geen respect heeft voor mannen die hun vrouw slaan. Die liet het ook niet bij één vriendin.
  Bericht 
no justice
Master
zhzactueel.nl schreef:
Grote politieactie in Nieuw-Lekkerland om verwarde man

BEELDEN DOOR REDACTIE · GESCHREVEN DOOR REDACTIE OP 14 AUGUSTUS 2021 ·ALBLASSERDAM

NIEUW-LEKKERLAND – De politie is zaterdagochtend 14 augustus 2021 met een groot aantal eenheden met spoed naar de Planetenbuurt in Nieuw-Lekkerland gegaan, nadat er een melding binnenkwam over een verwarde man die mogelijk gewapend was. De agenten verzamelden in de omgeving, trokken kogelwerende vesten aan en gingen naar de locatie waar de jongeman zich ophield. De Nieuw-Lekkerlander kon uiteindelijk door de politie worden meegenomen. Niemand raakte gewond. De jongeman, die waarschijnlijk een psychose had, krijgt hulp. Of er inderdaad nog een wapen is aangetroffen, is nog onduidelijk.



Het mag wat kosten........
  Bericht 
basjuh1981
Master
no justice schreef:
Het mag wat kosten........


Ach, VWS is nog een bonnetje kwijt van een paar miljard. Dan kan dit er ook nog wel bij ;)
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
basjuh1981 schreef:
Dan kan dit er ook nog wel bij ;)


Dit is dan peanuts. :[
  Bericht 
cocodee
Master
Een heel AT om een verwardiër op te pakken, en dat in Gouda of all fucking places. :roll:
Citaat:
Man met wapen aangehouden in woning Gouda, veel politie op de been

updateDe politie heeft vanochtend in Gouda een man met een wapen aangehouden in een woning aan de Koekoekstraat.
Maarten Veenendaal 18-08-21, 11:39 Laatste update: 12:18

In eerste instantie meldde de politie dat het zou gaan om een ‘verwarde’ man, maar volgens een woordvoerder is de man na de aanhouding niet overdragen aan een zorginstantie.

De politie kreeg vanochtend een melding over de man en rukte met veel personeel uit naar de Koekoekstraat, waaronder een arrestatieteam. Uiteindelijk kon de man aangehouden worden. Volgens de politie was het wapen dat hij bij zich had ‘géén vuurwapen, maar een ander wapen’.

Over de identiteit van de aangehouden man is niks bekend.

https://www.ad.nl/gouda/man-met-wapen-a ... ~a933cc52/
  Bericht 
JBHC
Master
 
Hij zat in ieder geval in de goede straat :[
  Bericht 
cocodee
Master
Voorlopig dus maar weer de straat op, in afwachting van de inleidende zitting? :loco:
Citaat:
Ggz eindigde behandeling van man die uit niets op mensen instak in Amsterdam
19 augustus 2021 11:09 Laatste update: 3 uur geleden

Mustapha S., die in mei van dit jaar uit het niets vijf mensen neerstak in Amsterdam, van wie er één overleed, heeft onder behandeling gestaan bij de ggz. Dat is donderdag duidelijk geworden tijdens een eerste inleidende zitting bij de rechtbank van Amsterdam. De inmiddels dertigjarige man meldde zich op de dag van het drama nog bij de hulpdienst voor medicatie, maar kreeg te horen dat zijn dossier gesloten was.

S. kreeg medicatie voorgeschreven omdat hij stemmen hoorde, maar volgens de gezondheidsinstelling was verdere behandeling niet nodig, vertelde zijn advocaat Nienke Hoogervorst tijdens de zitting.

Het steekincident deed zich voor op vrijdagavond 21 mei. In en nabij de Ferdinand Bolstraat werden vijf mensen neergestoken. Een 64-jarige man uit Amsterdam overleed aan zijn verwondingen. De vier andere slachtoffers, tussen de 21 en 28 jaar oud uit Amsterdam en Haarlem, verbleven enige tijd in het ziekenhuis.

S. wordt viermaal poging moord en voltooide moord dan wel doodslag ten laste gelegd.
Man kreeg medicatie voorgeschreven

Hoogervorst vertelde de rechtbank over de aanloop naar het drama: S. had last van depressieve klachten en in april namen de zorgen over hem toe toen hij ook stemmen begon te horen.

S. ging naar de huisarts, die hem op zijn beurt doorstuurde naar de crisisdienst van de ggz. Daar werd een psychotische stoornis geconstateerd, maar er zou geen gevaar voor agressie zijn. S. kreeg antipsychotica voorgeschreven.

Toen hij zich enige tijd later weer meldde voor een vervolgafspraak, zou zijn situatie enigszins verbeterd zijn, maar hoorde hij nog steeds stemmen. De man uit Amstelveen kreeg medicatie voorgeschreven en omdat het idee was dat hij een half jaar naar Egypte zou vertrekken, werd zijn dossier gesloten en kreeg hij het advies aldaar een psychiater te bezoeken.

Volgens Hoogervorst ging S. echter geen half jaar, maar slechts zeven weken naar Egypte en voelt zijn familie zich afgescheept door de ggz.

Op de dag van het drama was S. zijn medicatie kwijt en wendde hij zich tot de huisarts voor een herhaalrecept. De huisarts verwees hem door naar de ggz, maar die vertelde hem dat ze niks kon doen omdat zijn dossier gesloten was en zei dat hij naar de huisarts moest bellen.
Getuigen spreken van een bezeten persoon

S. deed op de bewuste 21 mei eerst een mislukte zelfmoordpoging. 's Avonds liep hij met een mes op zak en stak hij op zijn willekeurige slachtoffers in. Getuigen spreken van een man die "gehersenspoeld" en bezeten leek - "een robot".

Volgens Hoogervorst heeft S. nog steeds klachten en heeft hij een tweede mislukte zelfmoordpoging gedaan. Hij zegt er erg veel spijt van te hebben dat hij mensen pijn heeft gedaan.

De officier van justitie liet weten dat er nog steeds onderzoek naar de psyche van S. plaatsvindt. De vraag is of de daad hem aan te rekenen is, of dat hij volledig ontoerekeningsvatbaar is. De volgende inleidende zitting is op 4 november.

https://www.nu.nl/binnenland/6152108/gg ... erdam.html
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
cocodee schreef:
Volgens Hoogervorst heeft S. nog steeds klachten en heeft hij een tweede mislukte zelfmoordpoging gedaan


Heeft hij wat tips nodig ofzo?
  Bericht 
no justice
Master
rtvutreg schreef:
Amersfoort Centraal tijdelijk ontruimd na bommelding, verwarde man aangehouden

AMERSFOORT - Het station van Amersfoort is vanavond ontruimd vanwege een mogelijk explosief. Rond 20.30 uur vertelde een man op het perron aan een reiziger dat hij een bom bij zich had. De reiziger schakelde de hulpdiensten in waarop het station direct werd ontruimd.

De politie trof niet veel later de persoon aan die zei een bom bij zich te hebben. Het gaat om een verwarde man die bekend is bij de politie. Hij is aangehouden zodat een zorgtraject gestart kan worden, zo laat een politiewoordvoerder weten.

Om 21.00 uur is het station weer vrijgegeven. Het treinverkeer rondom Amersfoort lag vanwege de melding stil, maar wordt momenteel opgestart.


:duh:
  Bericht 
Forza!
Master
 
Is Koos aan het dementeren? :[
  Bericht 
no justice
Master
omroepbrabant schreef:
Verwarde man op de fiets wordt gevonden dankzij iPhone
Gisteren om 20:26 • Aangepast vandaag om 09:16

Een verwarde man die sinds zaterdagmorgen vermist was, is teruggevonden met hulp van een iPhone. De man was op zijn elektrische fiets vertrokken en bleek zo'n vijftig kilometer verderop te zijn.

Geschreven door
Janneke Bosch

De politie werd zaterdagmorgen ingeschakeld toen de man vermist bleek. Hij was op zijn elektrische fiets vertrokken vanuit Teteringen.

Omdat de man zich al vaker wat verward had gedragen, had zijn familie hem een iPhone gegeven. Een heel goed idee, zo bleek. Want op die manier kon met hulp van de functie waarmee je de telefoon terugvindt als je hem kwijt bent, ook deze man terug worden gevonden.

Vijftig kilometer van huis
De man was met zijn elektrische fiets vanuit Teteringen bij Breda, bijna in Eindhoven beland. Hij werd gevonden op de Eindhovensedijk in Oirschot, vijftig kilometer van huis.

Agenten hebben de man daar opgehaald en naar huis gebracht. Ook hebben ze hulpverlening voor de man op de hoogte gebracht.
 Pagina 1 van 23  [ 1113 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy