Pagina 1 van 1  [ 6 berichten ]
  Bericht 
Schoenzool
Master
1Limburg schreef:
De A79 is weer open na een zwaar ongeval waarbij drie personen gewond raakten.
In de nacht van vrijdag op zaterdag botste rond 3:30 uur twee auto's en een busje. Twee inzittenden van het busje raakte zwaargewond. Ook een automobilist is naar het ziekenhuis gebracht.
De snelweg in de richting van Maastricht was de gehele zaterdagochtend dicht voor politieonderzoek en bergingswerkzaamheden. Verkeer moest omrijden via de A76 en de A2. Rond 12:00 uur kon de snelweg weer open.

Rond 3:30 uur hoorden agenten die in de buurt waren van de A79 de klap van het ongeval. Zij waren snel ter plekke. In het busje dat betrokken is bij het ongeval zaten vier personen. Twee daarvan zijn ernstig gewond. Het gaat om de 47-jarige bestuurder. Van de andere gewonde is de leeftijd en woonplaats nog niet bekend.

In een van de betrokken auto's zat een 75-jarige automobilist uit Meerssen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de derde auto, een 30-jarige man uit Valkenburg, is ter plekke medisch onderzocht. De twee overige inzittenden van het busje hoefden niet naar het ziekenhuis.


Update:
https://www.1limburg.nl/nieuws/2197304/ ... ngeval-a79
  Bericht 
Schoenzool
Master
Filmpje in bron
  Bericht 
Walker
Master
 
Meestal als het daar mis gaat zijn het drugsrunners...
  Bericht 
Abel1
Master
ad.nl schreef:
Meerdere gewonden en grote chaos bij vermoedelijke straatrace in Helmond

UpdateBij een vermoedelijke straatrace in Helmond zijn zaterdagavond meerdere gewonden gevallen. Twee personenauto’s die samen bij een stoplicht aan de Europaweg stonden trokken hard op, laat een officier van dienst ter plaatse weten. Dit zou ook te zien zijn op camerabeelden.
Marieke van Gompel, Dwayne Vrancken 03-06-23, 23:09 Laatste update: 00:04

Een van de auto’s die hard wegreed bij het stoplicht botste bij het volgende stoplicht achterop een stilstaand taxibusje, en schoof onder de bus. De auto vloog daarna in brand. De volledige voorkant van het voertuig is verwoest. De taxibus is door de klap enkele meters vooruit geschoven.

Vier personen raakten gewond bij het ongeluk dat rond 21.30 uur gebeurde en werden naar het ziekenhuis gebracht. De andere personenauto, die ook met grote snelheid bij het stoplicht wegreed, kon de taxibus ontwijken en ging er vandoor.
Gewonden lagen op straat

Er was een flinke chaos toen de hulpdiensten arriveerden. Er lagen gewonde personen op de hoofdrijbaan bij de auto, maar ook op de parallelweg, en in een zijstraat. Ook waren er veel mensen op de been die het ongeval hadden zien of horen gebeuren. Op de ventweg rechts van de Europalaan, bij de oversteekplaats van de Oranjelaan liggen brokstukken.

Volgens de officier van dienst waren de meeste inzittenden van de personenauto die bij het ongeluk betrokken raakte, minderjarig. Een persoon is door politieagenten tegen de grond gewerkt, geboeid, en afgevoerd. Wat hij met het ongeluk te maken heeft, is onduidelijk.

De Europalaan, een doorgaande weg door Helmond, blijft in de richting van het centrum voorlopig nog dicht vanwege het sporenonderzoek van de politie.


Betreft het dit verhaal? of hebben we meerdere ongelukken tegelijk
  Bericht 
Christafari
Master
Dat is een andere, ja.
  Bericht 
Schoenzool
Master
Andere inderdaad.
A79 ligt in Zuid Limburg.
Ik ben er voor het werk een paar jaar terug vaak gereden. Rustige weg in de late avond- en nachturen, althans toen.

Walker schreef:
Meestal als het daar mis gaat zijn het drugsrunners


Die reden er destijds inderdaad genoeg.
Of dat nu nog zo is weet ik niet
 Pagina 1 van 1  [ 6 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy