Pagina 1 van 1  [ 3 berichten ]
  Bericht 
Walker
Master
 
AD.nl schreef:
Nederlandse auto geplet tussen twee vrachtwagens in België: drie mensen zwaargewond

In het Belgische Kallo, vlakbij Antwerpen, heeft woensdagavond een zwaar verkeersongeluk plaatsgevonden. Een Nederlandse auto werd geplet tussen twee vrachtwagens. Drie van de vier inzittenden zijn met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde aan het begin van de Beverentunnel in de richting van Stabroek. Volgens getuigen zou de Nederlandse auto op het laatste moment hebben ingevoegd naar de rechterrijstrook en daarbij over de doorgetrokken streep hebben gereden. Op dat moment vertraagde het verkeer in de tunnel net.

De auto werd van achteren aangereden door een vrachtwagen, tegen een voorligger geduwd en vervolgens naar rechts gekatapulteerd. Volgens de hulpdiensten is dat nog een geluk geweest voor de inzittenden, anders was de auto volledig geplet.

De vier passagiers werden door de brandweer bevrijd. Het gaat om vier jonge mensen waarvan er drie met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis zijn overgebracht. De vierde raakte lichtgewond.

Het verkeer kan voorlopig passeren over één rijstrook. Van het ongeluk zijn duidelijke camerabeelden, zodat een verkeersdeskundige niet te plaatse hoeft te komen.


Foto's achter de link.
Brr...
  Bericht 
Dave
Webspecialist
aygo4life wordt aygo4eehhh.. nog steeds life. Hm.
  Bericht 
Piet_Piraat
Master
Nouja, als het verhaal van last-second uitvoegen klopt dan vraag je er ook wel om als je 'm tussen twee vrachtwagens prakt.
 Pagina 1 van 1  [ 3 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy