Pagina 1 van 1  [ 8 berichten ]
  Bericht 
Griffin
Master
Mijn video deurbel van secufirst heeft het denk ik begeven. Knopje doet het nog, bel gaat, maar hij krijgt geen verbinding meer met ethernet en/of wifi. Kortom, vervangen.

Dus nu is de vraag... welke? Geen ring, dat is een ding dat zeker is. Eufy dan? Ik zat te kijken naar een (bedrade) E340, maar ik kom er niet helemaal uit... heeft dat ding nou wel of geen basisstation nodig? Op de site van eufy zelf wordt er bij de beschrijving van dat ding met geen woord gerept over een basisstation, maar op coolblue bijvoorbeeld juist weer wel. Iemand ervaring mee? Of een andere? Ik wil graag de huidige ding-dong behouden en geen cloud-ding met een abbonnement.
  Bericht 
Pen
Master
Ik heb een Eufy. Werkt op WiFi met een homebase die beelden lokaal opslaat. Je kan alles terugkijken via de app en ook wissen via de app. In te stellen is of die alleen opneemt bij aanbellen of ook bij registratie van beweging. Koppelen van meerdere camera's mogelijk. Alles zonder abonnement. Gaat bel krijg je melding in de app, kan je op je scherm zien wie er staat. Je kan praten via de app indien gewenst dus eventueel de postbode instrueren om het pakje maar onder de bumper neer te leggen ofzo.
Overigens heb ik een draadloze Eufy op accu die je eens in de zoveel tijd even aan de prik moet leggen. Dus geen draadje of wat dan ook.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Pen schreef:
via de app en ook wissen via de app

Pen schreef:
bel krijg je melding in de app, kan je op je scherm zien wie er staat. Je kan praten via de app



welkom China

Citaat:
Anker’s Eufy lied to us about the security of its security cameras
/ Despite claims of only using local storage with its security cameras, Eufy has been caught uploading identifiable footage to the cloud. And it’s even possible to view the camera streams using VLC.

https://www.theverge.com/2022/11/30/234 ... on-storage
  Bericht 
Suggestief
Master
Daarom hier een videodeurbel die bedraad is en nergens aanhangt. Waarom videobellen met iemand die voor de deur staat en je bent toch niet thuis.
  Bericht 
Griffin
Master
Om de pakjesbezorger van PostNL te vertellen waar'ie de buit achter kan laten (de andere koeriers leggen 't voor de deur, bellen aan en zijn weg). En de buurman die hout komt brengen terwijl ik er niet ben. En zo voorts. Komt regelmatig voor hier.

Dave schreef:
Anker’s Eufy lied to us about the security of its security cameras


Nou is een security camera geen deurbel natuurlijk, maar hmm... niet lief van ze. Ander merk heeft dan de voorkeur. Of zelf wat in elkaar bastelen (maar daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in....).
  Bericht 
bruintje beer
Master
Daar is al eerder een discussie over geweest: https://forumindex.nl/klusindex/deurbel-camera-t99885.html
  Bericht 
Griffin
Master
Klopt. En daar komen we niet verder dan "Eufy". Ik heb dus ook wat andere eisen die ik aan zo'n ding stel: niet in de cloud, behoud van de huidige bel, mogelijk bedraad. Dus wellicht komt er nog een fabeltastisch alternatief boven water :).
  Bericht 
Walker
Master
 
 Pagina 1 van 1  [ 8 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy