Pagina 1 van 1  [ 18 berichten ]
  Bericht 
Truth
Nieuwkomer
Beste forumleden ik wil iedereen er even op attent maken dat sinds 1 april er nieuwe regels zijn ingevoerd en dat is dat je tegenwoordig verplicht van CBR een cursus moet volgen wanneer je voor het eerst meer dan 50km/u op snelweg of 30 km/u binnen bebouwde kom gereden hebt en hierdoor je rijbewijs is ingevorderd.

Ik heb 22 jaar mijn rijbewijs nog nooit een zware verkeersovertreding begaan en hetgeen er op 9 juli gebeurde rond middernacht vind ik persoonlijk heel erg laf en triest van deze twee agenten in burgerauto want nadat ik staande was gehouden werd er beweerd dat ik na correctie 54km/u te hard had gereden en daardoor mijn rijbewijs werd ingevorderd.

Ik vroeg gelijk hoe is dit gemeten en waarmee, kreeg te horen met boordsnelheidsmeting gebaseerd op piek snelheid ik zei toen gelijk ik zag jullie ineens rijden in mijn linker zijspiegel nadat ik een andere auto had ingehaald jullie bleven op die baan links van mij rijden en toen ik voorsorteerde richting A12 vanaf A27 reden jullie zelfs 2 banen links van mij, hoe kan dan pieksnelheid zijn vast gesteld? Voor een correcte vaststelling bij een boordsnelheidsmeting horen jullie achter mij te rijden op dezelfde rijstrook niet 1 of 2 rijstroken naast mij...

Vanaf begin dat ik jullie voor het eerst zag tot aan het einde waar jullie als een stel malloten vol gas even 2 rijstroken over scheurde om zo nog net voor mijn auto te kunnen komen zodat de afrit van Nieuwegein nog gehaald kon worden, die actie vond ik zeer asociaal en andere weggebruikers ook want die toeterde niet voor niks naar jullie en gaven jullie de middelvinger... ow niet gezien zei die agent we waren druk met jou.. ik zei druk? dit had ook gewoon op een veilige manier gekund ik ga echt niet met 150 km/u door de traject controle van de A12 planken en was allang afgeremd naar toegestane snelheid.

Nadat ik dit allemaal verteld had bleven die popiejopies wel heel lang overleggen met elkaar voor mij een duidelijk beeld dat ze totaal niet wisten waar ze mee bezig waren, naast hun meting was ik daarvoor bij viaduct van Maartensdijk gelaserd volgens hun, ik kwam uit Maartensdijk dus dat is heel knap om dan als je de snelweg op rijd vanaf dat viaduct gelaserd kan worden en laseren op zondagnacht om 0:00 uur geloof jullie het zelf? zei ik allemaal niet want als ze zulke leugens gaan gebruiken om te dienen als complementair bewijs om hun totaal verzonnen boordsnelheidsmeting wat geloofwaardiger te laten overkomen houd ik verder mijn mond wel dicht want ik kan zeer slecht tegen dit soort corrupte agenten die totaal geen ervaring hebben en bekwaam zijn om dit soort boordsnelheidsmetingen te doen.

Dus zei vanaf toen overal gewoon ja nee en amen op, zodat ze mij na nog 6 keer met elkaar overleggen een verfrommeld briefje gaven met daarop gekliederd in het chinees dat mijn rijbewijs was ingevorderd door hoofdagent popiejopie want ja HOOFDAGENT dat is een geile functie of nie!? en handtekening van deze zogenaamde hoofdagent eronder nou ja een lijntje met een bobbeltje erin was het :roflol:

U weet dat het een misdrijf is wanneer u nu gaat rijden meneer en dat kan zorgen voor 2 weken gevangenisstraf? Ik zei ja dat weet ik en ga ook zeker niet meer rijden heb allang iemand gebeld en die is al onderweg om mij op te halen... oke heel goed meneer... zo makkelijk te manipuleren ook dit soort wannabe agentjes ze geloofde alles wat ik zei kreeg zelfs nog een hand voordat ze wegreden, zodra ze het parkeerterrein af waren gereden startte ik mijn auto en reed zo de macdrive in effe lekker vreten bestellen en dan hup zo naar huis gescheurd, ze dachten zeker dat ik mijn auto waar voor 4 ruggen geluid zit ingebouwd effe een nacht liet staan op een afgelegen parkeerplaats en dat ik serieus iemand had gebeld die mij om 0:30 zou komen ophalen en thuis zou brengen iedereen die ik kon bellen moet om 6 uur zijn nest uit om te gaan werken die ga ik zeker effe wakker bellen omdat ik te bang ben om nog in mijn auto te rijden.

Misschien was het anders gegaan als alles eerlijk was gegaan maar toen ik in de macdrive stond gelijk even naam van deze hoofdagent opgezocht en zoals ik al vermoede op zijn linkedin profiel staat duidelijk dat dit helemaal niet zijn standaard taak is en dus totaal geen ervaring heeft in dit soort situaties en onbekwaam is om op deze manier een boordsnelheidsmeting te mogen doen helemaal als de uitslag dit soort extreme gevolgen heeft voor de onbewuste burger...

Want als je tegen mij zegt dat je snelheidsmeter geijkt is en er rapport van is hoeveel weet je dan van dit hele verhaal...? je snelheidsmeter hoort gekalibreerd te zijn en daar hoort een rapport van te zijn samen met een correctietabel met waardes die je bij de standaard correctie hoort op te tellen en zo op een werkelijke snelheid uit te komen, ik reed zo hard ze konden amper bij mij in de buurt komen was ook zo iets wat ik te horen kreeg man man ik reed 150 honderd procent en als je mij gaat meten op een stuk waar ik 3 keer van baan wissel en jullie dat hele stuk geen een keer achter mij op dezelfde baan gereden hebben hoe betrouwbaar is deze snelheid dan die door jullie is vast gesteld...

Nu ik die brief heb gehad van CBR alsnog maar advocaat erop gezet die gaat nu klaagschrift opstellen en alle documenten opvragen en alles controleren op vorm fouten.

Vroeg me af of er anderen zijn die dit soort situaties wel eens hebben meegemaakt en er ervaring mee hebben, want vind dit toch allemaal net wat te ver gaan allemaal.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Truth schreef:
Voor een correcte vaststelling bij een boordsnelheidsmeting horen jullie achter mij te rijden op dezelfde rijstrook niet 1 of 2 rijstroken naast mij...


dit is dus niet zo, het kan/mag zelfs van een parallelweg
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Truth schreef:
Vanaf begin dat ik jullie voor het eerst zag tot aan het einde waar jullie als een stel malloten vol gas even 2 rijstroken over scheurde om zo nog net voor mijn auto te kunnen komen zodat de afrit van Nieuwegein nog gehaald kon worden, die actie vond ik zeer asociaal en andere weggebruikers ook want die toeterde niet voor niks naar jullie en gaven jullie de middelvinger... ow niet gezien zei die agent we waren druk met jou.. ik zei druk?


het is vervelend allemaal maar jouw visie van het verhaal doet niet terzake omdat het maar jouw woorden zijn. Als je nou beelden had gehad dan had het een ander verhaal geweest maar dit soort "brave" verhalen worden zo van tafel geveegd.

4 ruggen audio maar geen dual dashcam. Ik denk er wat van.
  Bericht 
GSXR1000
Master
Betrof het een privé auto of een (undercover) politie auto?
  Bericht 
Christafari
Master
Truth schreef:
twee agenten in burgerauto


Tsja, geeft nog niet definitief antwoord op jouw vraag maar doet mij vermoeden dat het een stille was.
  Bericht 
Superkoe
Master
Dave schreef:
Ik denk er wat van.


Ik ook. En niet alleen om die 4 ruggen audio.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Ja nouja het blijft sectie juridisch natuurlijk dus alle persoonlijke indrukken daargelaten maar als je met dit soort type verhalen bij de rechtbank verschijnt dan maak je echt geen schijn van kans.
  Bericht 
GSXR1000
Master
Een soort lief dagboek; hoe hard heb je nou werkelijk gereden? Hebben ze je verward met een andere bestuurder?
  Bericht 
Superkoe
Master
Lijkt me op zich wel lachen, in de rechtbank.
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
Superkoe schreef:
Lijkt me op zich wel lachen, in de rechtbank.
Jammer dat er niet gefilmd mag worden. TS rijgt de ene bekentenis aan de andere. Enige advies dat hier nog gegeven kan worden is trots inslikken en braaf zeggen dat je overal spijt van hebt.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
neuh, beetje slim spelen. Zelf al eens bij de rechtbank geweest? Ik wel. Dat gaat dus niet zo
  Bericht 
Truth
Nieuwkomer
Dave schreef:
dit is dus niet zo, het kan/mag zelfs van een parallelweg


Dit vond ik hierover:

"Het is belangrijk dat de politie op dezelfde baan rijdt als jij wanneer ze je snelheid meten via een boordsnelheidsmeting (ook wel "follow-me" meting genoemd). Boordsnelheidsmeting is een methode waarbij de politie achter je voertuig rijdt en de snelheid van jouw voertuig meet met behulp van een snelheidsmeter in hun eigen politievoertuig.

Het is essentieel dat de politie op dezelfde baan rijdt als jij om een nauwkeurige snelheidsmeting uit te voeren. Als de politie bijvoorbeeld op een andere baan rijdt die parallel loopt aan jouw baan, kan de snelheidsmeting beïnvloed worden door andere factoren, zoals de hoek van de meting en eventuele obstakels tussen de twee voertuigen.

Door op dezelfde baan te rijden, wordt het effect van parallax (de visuele verandering in de positie van een object wanneer het wordt bekeken vanuit verschillende gezichtspunten) geminimaliseerd, waardoor een nauwkeuriger meting wordt verkregen. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van de boordsnelheidsmeting en vermindert potentiële fouten."
  Bericht 
Truth
Nieuwkomer
GSXR1000 schreef:
Een soort lief dagboek; hoe hard heb je nou werkelijk gereden? Hebben ze je verward met een andere bestuurder?


Dat vermoeden heb ik dus ook dat ze mij verward hebben met een andere bestuurder maar ja dat zijn dingen waar je dan net even niet opkomt bij de aanhouding.
  Bericht 
Truth
Nieuwkomer
GSXR1000 schreef:
Betrof het een privé auto of een (undercover) politie auto?


Undercover politie auto
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Truth schreef:
Het is essentieel dat de politie op dezelfde baan rijdt als jij om een nauwkeurige snelheidsmeting uit te voeren.


Nee hoor, als ze maar op gelijke afstand van jou blijven om te meting te voltooien.
  Bericht 
Truth
Nieuwkomer
Dave schreef:
het is vervelend allemaal maar jouw visie van het verhaal doet niet terzake omdat het maar jouw woorden zijn. Als je nou beelden had gehad dan had het een ander verhaal geweest maar dit soort "brave" verhalen worden zo van tafel geveegd.

4 ruggen audio maar geen dual dashcam. Ik denk er wat van.


4 ruggen geluid zit je zo aan als je eerst al een dubbele din radio op de plek van een dashboard radio moet bouwen, en als je ruimte wilt overhouden om spullen mee te nemen in je kofferbak kijk je al snel naar compacte actieve subwoofers, afijn het blijft natuurlijk een keuze maar als muziekliefhebber is goed geluid in je auto gewoon belangrijk.
  Bericht 
Truth
Nieuwkomer
Dave schreef:
het is vervelend allemaal maar jouw visie van het verhaal doet niet terzake omdat het maar jouw woorden zijn. Als je nou beelden had gehad dan had het een ander verhaal geweest maar dit soort "brave" verhalen worden zo van tafel geveegd.

4 ruggen audio maar geen dual dashcam. Ik denk er wat van.


Misschien dat advocaat kan eisen de beelden van dashcam van undercover auto te laten zien daar zal er zeker weten wel 1 inzitten, bij mijn auto was dat zeker het eerste wat er na het geluid in zou komen was alleen nog op zoek naar iets wat op voorraam en achterraam geplaatst kan worden want wil niks op mijn dashboard hebben wat met zo'n verrotte zuignap wordt bevestigd want dat vliegt altijd bij mij na een tijdje ineens door je auto heen.
  Bericht 
bert65
Master
Truth schreef:
Het is belangrijk dat de politie op dezelfde baan rijdt als jij

Dat is wel te hopen anders is 1 van de 2 aan het spookrijden.
 Pagina 1 van 1  [ 18 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy