Pagina 1 van 1  [ 1 bericht ]
  Bericht 
Walker
Master
 
Rijnmond.nl schreef:
Heinenoordtunnel tot eind van de middag gesloten, houd rekening met vertraging

Door uitgelopen werkzaamheden gaat de Heinenoordtunnel richting Bergen op Zoom vandaag niet om 05:00 uur weer open, maar pas om 16:00 uur. Er zijn ook problemen in de tunnel richting Rotterdam, vanwege een ongeval. Dit zorgt voor veel vertraging rond Rotterdam en Barendrecht, maar ook op de omleidingsroute via Dordrecht.
Dit weekend werd er weer flink geklust aan de Heinenoordtunnel. Dit keer werd de brandwerende bekleding in de tunnel aangebracht, maar deze klus heeft wat vertraging opgelopen. Hierdoor is de A29 in zuidelijke richting vandaag tot 16:00 gesloten. De tunnel zou eigenlijk om 05:00 uur weer open gaan. De omleidingen blijven langer op de weg en de Kiltunnel is langere tijd tolvrij. Rond 08:15 uur gaat het om zo'n anderhalf uur vertraging.

Ook een ongeval op de A29 richting Rotterdam zorgt voor flink wat vertraging. Er geldt een snelheidsbeperking op de overige rijstroken. Dit zorgt voor enige vertraging rond Oud-Beijerland.


Zo, foutje in de planning... Of toch bewust in het Carnavalsweekend de werkzaamheden uit laten lopen over de gehele maandag?
 Pagina 1 van 1  [ 1 bericht ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy