Pagina 1 van 1  [ 5 berichten ]
  Bericht 
flitsgevaar
Master
 
Ineens geen spanning op een aantal contacten. Na lang zoeken deze lasdop gevonden. Bouwmarkt ja. Toentertijd had je heen waco bij de bouwmarkt.

Verkeerd aangesloten? (Draad toch niet goed erin) of gewoon ouderdom door bagger lasklem en alle lasklemmen gaan vervangen? Deze verdeeldoos kreeg wel een droger op bezoek. Dus veel vermogen gevraagd.


Bijlagen :


  Bericht 
dvdouden
Master
Daar kom je goed weg. Ik gok dat de draad er niet goed ingezeten heeft. Zo’n lasklem beweegt niet dus zou niet vanzelf los moeten gaan. Maar slecht contact wordt op den duur, en vooral icm grote stroom, slechter en dus warmer.
  Bericht 
flitsgevaar
Master
 
Vroeg het aan het elektricien. Die zei dat het een waardeloze klem was. Maar dat niet zegt dat dat de oorzaak was. Ik was meteen een beetje in in de modus van jeetje bijna brand etc. Hij gaf aan dat dat zelden voorkomt. Moet echt heel heet worden voor brand. En dan omdat doos dicht is vaak ook te weinig zuurstof. Vaker heb je een slecht contact en wordt het zwart en merk je dat je ineens geen spanning meer hebt.

Maar inderdaad. Was zelf wel wat geschrokken.

Lasklem zit er nu zo’n 17 jaar. En droger ook 17 jaar daar :roll:
  Bericht 
Raymond
Master
Slecht contact op een ader waarschijnlijk. Hoe dik zijn de kabels die erin zaten en wat zat er aan stroomtrekkers achter?
  Bericht 
flitsgevaar
Master
 
2.5mm2. En een droger.
 Pagina 1 van 1  [ 5 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy