Pagina 1 van 1  [ 2 berichten ]
  Bericht 
Gazmend
Eendagsvlieg
Hallo allemaal,

Mijn rijbewijs was op 28-12-2020 om 10:50 ingevorderd. Waar je 80 km/h mag rijden was ik gelaserd met 147 dus 62 km/h te hard. Heb toen juridisch hulp gezocht en die hebben een klaagschrift ingediend, maar kreeg pas op 2-2-21 me rijbewijs terug, meer als een maand. Werk in de beveiliging en ben echt afhankelijk van me rbw! en kan jullie vertellen het was een hel met het OV, maja eige schuld dikke bult!

Bij de teruggave stond er ook im dat de officier van justitie zich het recht behoudt om een voorwaardelijke of onvoorwaardelijke straf uit te roepen. Echter heb ik volgende week woensdag op 25-8-21 tussen 13:00-16:00 uur een telefonische OM zitting over me rijbewijs.

Heb tot nu toe 5 kleine flitsboetes binnen gehad kijken ze hiernaar? En wat kan ik verwachten omdat dit me eerste keer is en voor de rest geen recidiven op me naam heb staan (schoon docee). Moet ik zelf nog wat ondernemen?
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Gazmend schreef:
Heb tot nu toe 5 kleine flitsboetes binnen gehad kijken ze hiernaar?


Nee. Mulders zijn niet van belang. Een rechter/OvJ kan het wel noemen om een beeld van je te schetsen maar vijf Mulders is niets ( :x :) )

Gazmend schreef:
En wat kan ik verwachten omdat dit me eerste keer is en voor de rest geen recidiven op me naam heb staan


geldboete van 1000 Euro en 2 maanden rijontzegging (buiten bebouwde kom neem ik maar even aan). Die 2 maanden heb je al gehad dus het zal waarschijnlijk verder wel bij een geldboete blijven. Die duizend Euro is een richtlijn, er zal wellicht een lager bedrag voorgesteld worden, als je daarmee akkoord gaat is de zaak verder afgedaan. Daarom willen ze met je bellen, om de zaak snel af te wikkelen zonder tussenkomst van een rechter.
 Pagina 1 van 1  [ 2 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy