Pagina 1 van 61  [ 3002 berichten ]
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
En weer verder.
  Bericht 
wellproc
Master
Zojuist gehoord dat die max. 6 volwassenen op bezoek ook over de tuin zou gaan.
Is dat serieus? Ik moest lachen :[
  Bericht 
WNS2.0D
Master
Mijn vrouw heeft haar bezoek en ik nodig mijn gasten uit.
  Bericht 
Story
Master
 
wellproc schreef:
Is dat serieus?

Ja
  Bericht 
Dikke Dakduif
Master
Deze week voor het eerst weer op reis voor de baas. Zuid Duitsland en ik ben met het vliegtuig gegaan. Blij dat ik deze week niet thuis werk maar een nuttige workshop heb waarbij ik de mensen in de ogen kan kijken. Als het echt ingewikkeld wordt, red je het niet met remote meetings, dus dit is echt beter. Aan de andere kant erger ik me groen en geel aan de mondkapjes en andere corona bullshit. Restaurants met beperkte capaciteit waardoor je uiteindelijk toch weer bij de chinees uitkomt. Latex handschoentjes verplicht bij het ontbijt buffet. Stewardessen die je niet verstaat. Hotelbar gesloten. Eindeloos formulieren invullen. Ik hoop echt dat niet het nieuwe normaal gaat worden.
  Bericht 
wellproc
Master
Feitelijk schreef:
Ja

Leuk: huis van 200 m2 met tuin en naastgelegen grasveld van zo'n 1000 m2. We zouden daar met 7 volwassen bezoekers en wat kids komen. Dat mag nu niet meer. :lol: :loco:

Het zou fijn zijn als de aandacht nu niet uitgaat naar regeltjesneukerij in de buitenlucht, maar dat men zich eens druk gaat maken over de komende maanden waarop we met z'n allen weer massaal binnen zitten.
Maar we hebben weer eens goed gelachen, dat is ook wat waard. :x
  Bericht 
WNS2.0D
Master
Deze is ook bijzonder:
https://uitspraken.rechtspraak.nl/inzie ... :2020:4057

Rechter doet zijn/haar werk niet (toetsen van een zaak aan de wet) en wijst daarmee default een vordering af. Vervolgens mag de eisende partij griffie kosten betalen voor een niet geleverde dienst en ook nog de advocaat van de tegenpartij betalen.

Schandalig dat de rechter geen uitspraak doet (zou waarschijnlijk een politiek ongewenste uitspraak zijn...) en dan toch kosten rekent. Neem dan als rechter zelf de kosten van beide partijen voor je rekening en erken je eigen lafheid.


(ik heb viruswaarheid niet erg hoog zitten, maar in deze zaak sta ik wel achter ze en had ik ze een goede kans gegeven)
  Bericht 
Kwibus
Master
Ik ook. Deze uitspraak verbaast me behoorlijk.
  Bericht 
Suggestief
Master
Het verbaast mij helemaal niets. De steeds linkser wordende rechters zijn het verlengstuk van de politiek geworden. Als het nu om een dode mus ging dan was de gehele infrawereld platgelegd.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
  Bericht 
Dave
Webspecialist
wellproc schreef:
Is dat serieus? Ik moest lachen

Yup.

Mede vanwege een of ander privefeest met jongeren in Dokkum;
Coronabesmettingen in Dokkum


08-08-2020 - 12:30 uur:

Het aantal met corona besmette personen dat terug te voeren is op één persoon in Dokkum is gestegen naar veertien. Dat meldt GGD Fryslân. Aan de negen personen die dit zogenoemde coronacluster vrijdag telde, zijn zaterdag vijf mensen toegevoegd die positief op het virus getest zijn. GGD Fryslân gaat verder met het bron- en contactonderzoek, al is de verwachting dat de meeste betrokkenen nu wel in beeld en getest zijn. Ook zijn er de afgelopen dagen al maatregelen getroffen om verspreiding te voorkomen doordat mensen in quarantaine zijn gegaan.

De rondgang van het virus begon vorige maand op een feestje in huiselijke kring waar één persoon aanwezig was die corona bij zich droeg. Uit onderzoek blijkt dat het virus zich daarna voornamelijk op een terras in de buitenlucht lijkt te hebben verspreid. Zoals het er nu naar uit ziet, kenden de meeste jongeren die erbij betrokkenen zijn elkaar.

GGD Fryslân benadrukt dat Dokkum duidelijk maakt dat het van groot belang blijft om ook in de buitenlucht voldoende afstand te houden. De cijfers zijn in Fryslân alleen laag te houden als iedereen de maatregelen en richtlijnen naleeft. Voor wie klachten heeft, geldt het algemene advies om thuis te blijven, zich via 0800-1202 te laten testen en thuis de uitslag af te wachten.

Update 09-08-2020:

Het aantal positief op corona geteste personen dat betrokken is bij de uitbraak in Dokkum is gestegen naar achttien. Zondag zijn vier jongeren positief bevonden. Ze zijn te linken aan de vriendengroep waarbinnen de uitbraak begon. Mogelijk loopt het aantal de komende dagen nog verder op. GGD Fryslân merkt dat een aantal mensen met klachten uit de regio zich de komende dagen laat testen.

Update 10-08-2020, 16:30 uur:

Geen nieuwe besmetting in Dokkum, wel alert op meer coronagevallen

De teller van het aantal mensen die positief zijn getest op corona en deel uitmaken van de uitbraak in Dokkum blijft voorlopig staan op achttien. Dat maakte de GGD zojuist bekend. Maandag zijn er geen nieuwe gevallen bijgekomen. Toch houdt GGD Fryslân er rekening mee dat het aantal Dokkumers dat een positieve uitslag krijgt de komende dagen nog toeneemt.

Duidelijk is in ieder geval dat deze maand enkele van de positief geteste personen met klachten zijn blijven doorlopen. Ze hebben de uitslag van de test niet thuis afgewacht of zich niet aan de quarantainevoorschriften gehouden. Een beeld dat helaas herkenbaar is voor GGD Fryslân en ook voor andere GGD’s in Nederland.

Waar GGD Fryslân dergelijk gedrag ten stelligste afkeurt, is dit niet strafbaar. De huidige quarantainemaatregelen gebeuren op vrijwillige basis. Verplichte quarantaine op grond van de wet vereist veel meer stappen en gebeurt momenteel niet.

De afgelopen dagen zijn er veel vragen binnengekomen over de zaterdag geuite veronderstelling van GGD Fryslân dat het virus in Dokkum op een terras kan zijn overgedragen. GGD Fryslân kan niet met 100 procent zekerheid vaststellen dat dit zo is gebeurd, maar vindt het wel zeer aannemelijk. De betrokken jongeren hielden op een terras te weinig afstand tot elkaar. Er was nauwelijks wind. Daardoor is het voor GGD Fryslân even goed mogelijk dat het virus op een terras is doorgegeven als in de kroeg waar zij ook kwamen. Vanuit volksgezondheidsoogpunt vond GGD Fryslân het van belang deze informatie dit weekend publiekelijk te maken.

De oproep blijft om voldoende afstand te houden, ook in de buitenlucht en om bij klachten een test te laten afnemen en de uitslag thuis af te wachten.

  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
Dave schreef:
goed mogelijk dat het virus op een terras is doorgegeven als in de kroeg waar zij ook kwamen.

Hmmmmm ja dan is het vast in de buitenlucht gebeurd, zou ik ook voor gaan in de multiplechoicevraag :rofl:

Als iedereen maar bang is.
  Bericht 
VTEC_Driver
Master
wellproc schreef:
huis van 200 m2 met tuin en naastgelegen grasveld van zo'n 1000 m2. We zouden daar met 7 volwassen bezoekers en wat kids komen. Dat mag nu niet meer.

Maar wel met 30 pubers in een klaslokaal waar ze geen 1,5 mtr afstand hoeven te houden van elkaar, wel ver van de leraar wegblijven.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
djee schreef:
zou ik ook voor gaan in de multiplechoicevraag

Ja ik ook niet maar zo zie je maar hoe het blijft gaan met die aerosolberoepsontkenners.
  Bericht 
knikkerknakker
Pro
 
WNS2.0D schreef:

Citaat:
- het gaat om een relatief geringe inbreuk op het grondrecht van eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer,

Lekker dan, grondrecht strontrecht, lekker experimenteren kerels.
  Bericht 
WNS2.0D
Master
Als grondrechten zo makkelijk voor een experiment aan de kant geschoven kunnen worden is preventief ruimen ook een optie.
  Bericht 
Forza!
Master
 
nog even aanhaken op het vorige topic: groepsimmuniteit is misschien niet voor altijd maar zorgt toch wel voor bescherming.

Ik snap niet wat er mis is aan het feit dat jongeren dat virus krijgen, vervolgens niet eens ziek worden of gewoon een paar dagen in bed moeten. Dat gebeurt toch bij elk virus?

De kwetsbare groepen weten inmiddels dat ze afstand moeten houden en niet met de kleinkinderen moeten knuffelen.

Ook dat is niet anders.

De hele commotie is ontstaan doordat in het begin de kans heeft gekregen VOORBIJ onze slijmvliezen te komen in de longen.

Ook dat gebeurt vaker en is ook dan gevaarlijk (mensen die maar doorgaan met een verkoudheid).

Dus waarom blijft men zo in een kramp liggen?
  Bericht 
shootme
Master
Forza! schreef:
Dus waarom blijft men zo in een kramp liggen?

mensen lezen graag sensatie, mensen zijn graag bang, dat geeft adrealine in hun anders saaie leven... geeft afleiding van de echte problemen.. overheden kunnen privacy schendende maatregelen doorvoeren en meer controle middelen inzetten.
  Bericht 
Bambi killer
Master
Dikke Dakduif schreef:
formulieren invullen


Naam en adres van onze premier gebruiken :thumb:
  Bericht 
snovvdog
Master
WNS2.0D schreef:
Als grondrechten zo makkelijk voor een experiment aan de kant geschoven kunnen worden is preventief ruimen ook een optie.

Yep, wtf, corrupte ''rechtstaat''.
  Bericht 
18vti
Master
Dave schreef:
aerosolberoepsontkenners.


Bestaan die nog steeds?

Voorlopig geen feestjes meer, hoop gecanceld in de privé sfeer....dan maar de kroeg in want daar mag het wel O:)
  Bericht 
wellproc
Master
Dave schreef:
Uit onderzoek blijkt dat het virus zich daarna voornamelijk op een terras in de buitenlucht lijkt te hebben verspreid.

Je weet dat dit een aanname is en uit geen enkel onderzoek is gebleken he?
Buitenbesmettingen zijn vrijwel helemaal niet onderbouwd of aangetoond. En anders dan bij sportwedstrijden (denk aan korfbal waarbij je in het gezicht van je tegenstander hijgt bij dekking) of carnaval oid kan ik me weinig voorstellen bij besmettingen in de buitenlucht.
Maar goed. Ik ben een domme nukubu, dus regeltjes O:)

djee schreef:
ja dan is het vast in de buitenlucht gebeurd, zou ik ook voor gaan in de multiplechoicevraag

Exact, dat dus O:)
  Bericht 
Dave
Webspecialist
wellproc schreef:
Je weet

Ja ik weet het wel maar dat telt niet. MAATREGELEN.
  Bericht 
wellproc
Master
Nee, DRINGENDE ADVIEZEN :devil:
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
wellproc schreef:
Nee, DRINGENDE ADVIEZEN

Mondkapjes op straat?
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Nu.nl schreef:
Kabinet: 'Nog geen besmettingen plaatsgevonden in vliegtuigen'

Nog niemand is besmet geraakt met het coronavirus in een vliegtuig, zo blijkt uit de bron- en contactonderzoeken van de GGD. Dit staat in een brief die minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) en minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) donderdag aan de Tweede Kamer hebben gestuurd.

Mensen die tijdens een vlucht uiteindelijk besmettelijk bleken te zijn, hebben niemand aangestoken in een vliegtuig, zo blijkt uit de brief.

De brief die de ministers aan de Tweede Kamer stuurden bestond uit antwoorden op vragen die de Kamer stelde nadat bleek dat er in juni en juli verschillende mensen na een vlucht, thuis besmet bleken te zijn met het virus.

Op sommige plekken op Schiphol en in vliegtuigen zijn alle passagiers verplicht om een mondkapje te dragen. Ook kunnen thuiskomende reizigers zich op de luchthaven laten testen. Volgens het kabinet zijn er nu geen redenen om deze maatregelen te verscherpen.


Die titel ook...

Nog geen! NOG GEEN.

KAN ELK MOMENT GEBEUREN

... zucht.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Doet mij denken aan een van de eerste persconferenties over COVID-19. Toen was er nog niemand overleden en tijdens de persconferentie kwam het bericht dat er iemand overleden was.
  Bericht 
Fpsdoug
Master
Dave schreef:
Kabinet: 'Nog geen besmettingen plaatsgevonden in vliegtuigen'

Alleen op het terras toch.
  Bericht 
bert65
Master
Dave schreef:
thuis besmet bleken te zijn met het virus.

Meeste besmettingen vonden toch ook in huiselijke kring plaats?
  Bericht 
cocodee
Master
Sjongejongejonge, een oud vrouwtje durven ze te molesteren, maar voor een stelletje Naffers schijten ze in hun broek. :fp:


Youtube video
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Het is te hopen dat die agenten heel zwaar gestraft worden. Ik denk aan een behandeling met de lange stok, maar dan heel langdurig. :boos: :boos:
  Bericht 
Dave
Webspecialist
cocodee schreef:
Sjongejongejonge

zegt de ene pixel tegen de andere, druk heh!?
  Bericht 
lorat
Master
cocodee schreef:
Sjongejongejonge, een oud vrouwtje durven ze te molesteren, maar voor een stelletje Naffers schijten ze in hun broek. :fp:

Speltip 1: weet wanneer je moet stoppen. Dat vrouwtje kan het beter eerst in het casino proberen.

Maserati Teun schreef:
Het is te hopen dat die rellende tokkies heel zwaar gestraft worden. Ik denk aan een behandeling met de lange stok, maar dan heel langdurig. :boos: :boos:

Ftfy. Als je loopt te rellen moet je niet piepen dat je een tikje krijgt. Wat een volk loopt daar ook weer rond. Kwamen ze ook nog tegen 5g protesteren? :-x
  Bericht 
VTEC_Driver
Master
cocodee schreef:
een oud vrouwtje durven ze te molesteren, maar voor een stelletje Naffers schijten ze in hun broek.

Dat dus, het valt op dat blanke demonstranten de volle laag krijgen met de wapenstok maar de rellende jongeren in de avonduren een kopje thee aangeboden krijgen.
Ook de boeren worden zo behandeld, als zij demonstreren(!) dan wordt het leger ingezet. Lopen de Marokkaanse jongeren te rellen dan is de overheid aanwezig met 4 agenten.

Het is dan toch niet vreemd dat de mensen steeds meer tegen de politie gaan zijn?

Het lijkt er op dat politie een 9-5 baantje is, 's avonds allemaal thuis op de bank, ver van de wijken waar het uit de hand loopt.
  Bericht 
Fpsdoug
Master
Minder nuance heren, jullie kunnen het!
  Bericht 
Gerrit
Die hard
 
Fpsdoug schreef:
Minder nuance heren, jullie kunnen het!


Willen jullie MEER of MINDER nuance in deze discussie??? :honger:
Pas op: de keuze MINDER heeft al MEER gevolgen gehad..... O:)
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Hier nog een video van de demonstratie. 2 Vrouwen met de lange stok bewerken. :boos: :boos:

Bob van Keulen
@BobHGL Aug 20, 2020
Sommigen denken te mogen blijven op het Plein.

  Bericht 
Gerrit
Die hard
 
Maserati Teun schreef:
Hier nog een video van de demonstratie. 2 Vrouwen met de lange stok bewerken. :boos: :boos:


Eerst verbaal duidelijk gemaakt dat ze moeten vertrekken, vervolgens zachte dwang, en daarna "wie niet wil horen moet maar voelen". Gevalletje eigen schuld imho.
  Bericht 
knikkerknakker
Pro
 
Enige probleem wat ik zie is dat dit niet consequent overal wordt toegepast, maarja, het is natuurlijk een stuk veiliger om zo te handelen tegen een paar oude vrouwen dan tegen rellende "jongeren".
  Bericht 
Dave
Webspecialist
VTEC_Driver schreef:
, 's avonds allemaal thuis op de bank,

Ik vraag me af hoe dat de dag doorneemt..

Zo ik heb er weer een paar van het plein afgeslagen.. was een actief dagje, lekker.

Waar komt dat Wit-Russische gedrag toch vandaan?

Gerrit schreef:
dat ze moeten vertrekken,

want

Gerrit schreef:
"wie niet wil horen moet maar voelen". Gevalletje eigen schuld imho.

Jij bent ook voor deportatiekampen begrijp ik, goed zeg
  Bericht 
Gerrit
Die hard
 
Fpsdoug schreef:
Minder nuance heren, jullie kunnen het!


Dave schreef:
Jij bent ook voor deportatiekampen begrijp ik, goed zeg


Dat is snel..... O:)
  Bericht 
snovvdog
Master
Het probleem is at een hoop van de mensen helaas zo denken, befehl ist befehl, want alles moet wijken voor de kansvermindering van verspreiding voor corona. Meestal mensen die zelf al vrij weinig buiten komen...

En alles is egoïstisch als je tegen de maatregelen bent... Inderdaad te weinig kennis van de geschiedenis.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Mja als ik naar dat Dumpert kijk en de commentaren lees vind ik het echt heel eng wat ik daar allemaal lees. En dan niet een paar berichten nee de overgrote tendens is befehl=befehl ... Hoe ziekelijk is dat dan.

Inderdaad nul nuance te bespeuren.

En dan tegelijkertijd als politiek hebben over ja we moeten sancties tegen Wit-Russen instellen na het zien van beelden. Hoe hypocriet wil je het hebben.


Bijlagen :


  Bericht 
cocodee
Master
Gerrit schreef:
Gevalletje eigen schuld imho.

Keep on dreaming, er wordt gewoon tuig ingezet om de boel te provoceren, soort van "doorgesnoven hooligans".


Citaat:
Feit dat er nix vernield werd iedereen rustig op de bankjes zat onder de bomen, de zweer was gezellig maar serieus. En absoluut niet agressief. Springen deze mensen uit het busje, en let wel op de stalen uitschuifbare stokken met verzwaarde kop. Dat zijn ploertendoders. Die zijn om de genoemde rede hier boven afgeschaft en verboden bepaald vanwegen de schade die ze aan kunnen richten. Dit verbod bestaat al tientallen jaren , gelijk aan dat de gummie knuppel niet uit geheel rubber mag bestaan,
Deze mensen springen uit de bus compleet en totaal opgepept en strak van de adrenaline.
Vervolgens rennen zei het publiek in heftig schreeuwen en om zich heen slaan en vol op in gevechts houding staan.
De meute vliegt alle kanten op en 1 vrouw die met haar rug naar het busje zat op een bankje, had nog niet zo snel door en word gegrepen en mee gesleurd, dit gebeurt zeer hardhandig met veel klappen op dat moment keert de meute om en schreeuwen dat ze normaal moeten gaan doen. Dit word beantwoord met nog meer klappen van de ploertendoder. De menigte pikt dit gedrag van het kabinet niet meer en de Romeo's vluchten snel weer de gepantserde bus in. Zonder iemand mee te nemen. De vrouw blijft verbouwereerd achter en heeft ech geen flauw iedee waarom zei gepakt werd. In feite was zei de makkelijke prooi voor de hyena's.
Ook blijf er een ouder man achter die niet snel genoeg op zei kon stappen. Met een flinke jaap in zijn kop. En als alles weer een beetje rustig is blijkt dat vooral de mensen die niet snel op de benen zijn de klappen hebben gekregen.
In het midden van dit alles stand 3 agenten in uniform die duidelijk nix van deze aktie's af wisten en compleet verbaasd zijn over deze aktie. En ze zijn het er duidelijk zelf ook niet mee eens. En steken dan ook geen vinger uit om de Romeo's te helpen. En gaan de man en vrouw helpen die gewond zijn geraakt.

Ik heb heel veel respect voor deze agent maar ik kan het beleid en propaganda van het kabinet echt niet meer respecteren
Iets wat gebaseerd is op leugens manipulatie en bedrog over rug van het milieu en volk kan en zal nooit standhouden.

Vrijheid. Tja tik,tak,tik,tak

Alleen met liefde overwin je haat.
  Bericht 
lorat
Master
Je kunt 2 dingen doen:
1 je meldt braaf dat je gaat demonstreren en je kunt prima je gang gaan.
2 je meldt het niet, gaat agressief lopen doen tegen de politie, krijg een paar klapjes terug, en gaat lopen klagen dat je niet mag demonstreren

Wat is slimmer om te kiezen? O:)
  Bericht 
WNS2.0D
Master
lorat schreef:
Wat is slimmer om te kiezen? O:)

Optie 2. Dan kom je op Dumpert, geenstijl, FI, telegraaf etc. Met optie een heb je alleen een uitje voor jezelf maar word je door niemand gehoord.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
lorat schreef:
Wat is

waar heb jij naar zitten kijken?

Maserati Teun schreef:
2 Vrouwen met de lange stok bewerken

nul demonstratie, nul agressie

lorat schreef:
Wat is slimmer om te kiezen?


Rusland
  Bericht 
Gerrit
Die hard
 
cocodee schreef:
Citaat:Feit dat er nix vernield werd iedereen rustig op de bankjes zat onder de bomen, de zweer was gezellig maar serieus. En absoluut niet agressief. Springen deze mensen uit het busje, en let wel op de stalen uitschuifbare stokken met verzwaarde kop. Dat zijn ploertendoders. Die zijn om de genoemde rede hier boven afgeschaft en verboden bepaald vanwegen de schade die ze aan kunnen richten. Dit verbod bestaat al tientallen jaren , gelijk aan dat de gummie knuppel niet uit geheel rubber mag bestaan,
Deze mensen springen uit de bus compleet en totaal opgepept en strak van de adrenaline.
Vervolgens rennen zei het publiek in heftig schreeuwen en om zich heen slaan en vol op in gevechts houding staan.
De meute vliegt alle kanten op en 1 vrouw die met haar rug naar het busje zat op een bankje, had nog niet zo snel door en word gegrepen en mee gesleurd, dit gebeurt zeer hardhandig met veel klappen op dat moment keert de meute om en schreeuwen dat ze normaal moeten gaan doen. Dit word beantwoord met nog meer klappen van de ploertendoder. De menigte pikt dit gedrag van het kabinet niet meer en de Romeo's vluchten snel weer de gepantserde bus in. Zonder iemand mee te nemen. De vrouw blijft verbouwereerd achter en heeft ech geen flauw iedee waarom zei gepakt werd. In feite was zei de makkelijke prooi voor de hyena's.
Ook blijf er een ouder man achter die niet snel genoeg op zei kon stappen. Met een flinke jaap in zijn kop. En als alles weer een beetje rustig is blijkt dat vooral de mensen die niet snel op de benen zijn de klappen hebben gekregen.
In het midden van dit alles stand 3 agenten in uniform die duidelijk nix van deze aktie's af wisten en compleet verbaasd zijn over deze aktie. En ze zijn het er duidelijk zelf ook niet mee eens. En steken dan ook geen vinger uit om de Romeo's te helpen. En gaan de man en vrouw helpen die gewond zijn geraakt.

Ik heb heel veel respect voor deze agent maar ik kan het beleid en propaganda van het kabinet echt niet meer respecteren
Iets wat gebaseerd is op leugens manipulatie en bedrog over rug van het milieu en volk kan en zal nooit standhouden.

Vrijheid. Tja tik,tak,tik,tak

Alleen met liefde overwin je haat.


Als ik naar het taalgebruik kijk heeft de geciteerde persoon één of meerdere lessen gemist. Misschien ook de lessen maatschappijleer, waar de werking van de democratie werd uitgelegd?
  Bericht 
denprutsert
Pro
 
Welke democratie? Die is allang buiten spel gezet.
  Bericht 
hneel
Master
Zijn Baudet en Wilders al vergiftigd dan?
 Pagina 1 van 61  [ 3002 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Leden gezien in dit onderwerp:

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy