Pagina 1 van 2  [ 56 berichten ]
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Citaat:
486 dagen na het uitstel gaan de uitgeklede Spelen van Tokio toch echt beginnen

486 dagen na het onvermijdelijke besluit om de Olympische Spelen van 2020 uit te stellen, gaat de 32ste editie vandaag officieel van start. De onzekerheid is in die 486 dagen nooit verdwenen, maar begeleid door zeer strenge voorschriften zijn duizenden atleten uit 204 landen dan toch samengekomen in Tokio.

Hoewel er al sinds woensdag wordt gesport, worden de Spelen vrijdagmiddag om 13.00 uur (Nederlandse tijd) officieel geopend met een ingetogen ceremonie.

De openingsceremonie, met Keet Oldenbeuving en Churandy Martina als vlaggendragers voor Nederland, is vanaf 12.35 uur rechtstreeks te volgen via Tokio Live op NPO 1, NPO Radio 1 en via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app.

Verwacht geen uitzinnige toeschouwers, honderden dansers of flitsende voorstellingen. "Het wordt sober", benadrukt Marco Balich, producent van vele openings- en sluitingsceremonies en adviseur van de ceremonies bij de Spelen in de Japanse hoofdstad.

Er zullen geen toeschouwers aanwezig zijn, behalve een paar honderd officials die de banken bezetten. Vlaggendragers Churandy Martina en Keet Oldenbeuving voeren de Nederlandse afvaardiging in het stadion aan, bestaande uit 'maar' veertig Nederlandse atleten. Veel sporters arriveren pas later in Tokio vanwege de strenge voorschriften.
Keet Oldenbeuving (links) en Churandy Martina ANP

"Van massachoreografie kan uiteraard geen sprake zijn", aldus de Italiaanse producent Balich. "Toch zal het een mooie en betekenisvolle uitvoering worden. Het wordt heel Japans, maar ook in overeenstemming met het hedendaagse sentiment, de realiteit." Volop ingrediënten dus voor bijzondere Spelen, waar meer opmerkelijke aspecten aan vastzitten.

Het moeten de 'groenste' Spelen ooit worden. Duurzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel bij het Japanse comité. Zo zijn de medailles gemaakt van gerecycled materiaal, waaronder 6,21 miljoen mobiele telefoons, ingezameld door onder meer elektronicazaken en scholen uit Japan.
Hoge temperaturen

De atleten zullen hun prestaties moeten leveren in bijzonder warme omstandigheden. Om de hoge temperatuur (ruim boven de 30 graden) en drukkende luchtvochtigheid (60 procent) na te bootsen, trainden meerdere sporters in zogeheten klimaatkamers. Voor de atleten die binnen sporten zal het geen probleem zijn, maar voor onder anderen de wielrenners, marathonlopers en triatleten zijn het lastige omstandigheden om te presteren.
Het olympisch stadion in Tokio waar de openingsceremonie plaatsvindt Getty Images

Van A(tletiek) tot Z(wemmen) zijn er 15.400 atleten verdeeld over totaal 33 sporten. Karate, surfen, skateboarden en sportklimmen maken hun debuut op de Spelen, naast BMX freestyle en 3x3 basketbal. De Syrische tafeltennisster Hend Zaza is met 12 jaar de jongste deelnemer en de 66-jarige Australische ruiter Mary Hanna is de oudste olympiër.
91 coronabesmettingen

De laatste dagen vallen de coronabesmettingen binnen het olympisch dorp als een lichtgrauwe sluier over het toernooi. Tot dusver werden 91 coronabesmettingen vastgesteld bij de geaccrediteerde personen in de Japanse hoofdstad, waaronder bij de Nederlandse atleten Candy Jacobs en Reshmie Oogink.

Naast de 15.400 atleten zijn de komende tijd ook nog 80.000 functionarissen, stafleden en journalisten aanwezig.


https://nos.nl/tokyo2020/artikel/2390418-486-dagen-na-het-uitstel-gaan-de-uitgeklede-spelen-van-tokio-toch-echt-beginnen


Dan gaat het Olympisch debacle toch beginnen (eigenlijk is het al begonnen).
Er is wel een aparte manier van je tegenstander uitschakelen bijgekomen, zorgen dat die corona krijgt, dan mag die niet meer meedoen.
Verder blijft een aanfluiting om het toch te organiseren, zonder publiek is het een waardeloos event, maar goed het gaat om het geld en de tv rechten.
  Bericht 
Mr.Cabdriver
Master
JonnyJohnson schreef:
Er is wel een aparte manier van je tegenstander uitschakelen bijgekomen, zorgen dat die corona krijgt, dan mag die niet meer meedoen.


Met een chef de mission die iedereen in hetzelfde vliegtuig propt is daar al voor gezorgd.
  Bericht 
Pita
Master
 
Mr.Cabdriver schreef:
Met een chef de mission die iedereen in hetzelfde vliegtuig propt is daar al voor gezorgd


Natuurlijk, alles zo goedkoop mogelijk. Ook geen 2 stoelen tussenruimte natuurlijk, dat die vakantiegangers dat pikken is nog tot daarantoe, maar deze sporters hebben er 5 jaar voor getraind.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Mr.Cabdriver schreef:
die iedereen in hetzelfde vliegtuig propt is daar al voor gezorgd.


Dat is ook niet zo heel handig, want er zijn nu al 3 van het Nederlandse team die al in quarantaine zitten omdat ze positief zijn getest op corona.
  Bericht 
R
Master
Onbevestigd bericht over ct van 45.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Heeft iemand de opening gezien? ik niet
  Bericht 
R
Master
Las dat het zonder publiek was en sober.
In totaal 15000 atleten over alle weken en 80.000 officials en ondersteunend personeel.
  Bericht 
cocodee
Master
Gaat lekker zo. :roflol:
Citaat:
“Onvergeeflijk”: Zuid-Koreaanse tv-zender krijgt storm van kritiek na ongepaste beelden tijdens openingsceremonie Spelen

Olympische SpelenDe toonaangevende Zuid-Koreaanse tv-zender MBC (Munhwa Broadcasting Corporation) heeft het verkorven. Tijdens hun uitzending van de openingsceremonie van de Olympische Spelen besloten ze voor een aantal landen een zogezegd ‘passende’ foto toe te voegen. Zo werd er naar Oekraïne verwezen als “het land van de Tsjernobyl-ramp”.
ABD 24-07-21, 09:45 Laatste update: 10:04 Bron: Marca/Herald Sun


Nog voor de Olympische Spelen goed en wel begonnen zijn, krijgt de Zuid-Koreaanse tv-zender dus al de wind van voren. En dat mag niet verbazen. Tijdens de openingsceremonie brachten ze tal van vooroordelen en ongepaste beelden van enkele landen in beeld.

Zo kregen de Oekraïense atleten prompt een afbeelding van Tsjernobyl naast zich. Voor de Haïtianen had MBC dan weer een boodschap in petto in verband met de rellen in het land en de moord op hun president. Atleten uit Syrië waren van ‘hun’ moment in Tokio aan het genieten terwijl MBC sprak over de oorlog die er al tien jaar woedt. “En de Marshall Eilanden? Ja, die waren vroeger een nucleaire site van de VS, hé”, klonk het. Italië werd dan weer afgebeeld met - jawel - een foto van een pizza naast zich, Noorwegen met een zalm.
Excuses

Het was ongetwijfeld de bedoeling om de landen op een andere manier voor te stellen, maar die poging draaide dan toch verkeerd uit. MBC kreeg een storm van kritiek over zich heen op sociale media. Al snel stuurde MBC een statement de wereld in om zich te excuseren voor “totaal ongepaste en onvergeeflijke beelden”.

https://www.hln.be/olympische-spelen/on ... ~a18c3b9c/
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Nederland dan? Blok kaas en een set klompen mag ik dan toch hopen? Een jonko zou pas echt laag bij de grond zijn, doe dan een rondzwemmend homo echtpaar ofzo bij een doorbroken dijk.
  Bericht 
R
Master
Voor wie twijfelde, dit worden de OS van de gutmenschen en prik en verderf. Niet of nauwelijks van de sport. Ik vermoed dat je, om het te ontwijken, ook beter niet via de NOS kijkt.
  Bericht 
R
Master
In mijn eerste 3 minuten OS van dit jaar heb ik geleerd van een dame die voor bepaalde Rechten strijdt. Op de NOS. Volgens mij heb ik een foutje gemaakt, Braziliaans commentaar zal wél over voetbal en tetten gaan.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Ik kijk helemaal niet, de autosport is geen olympische sport toch? Hoe droevig is dat.
  Bericht 
Pita
Master
 
Ik dacht dat alleen amateurs mee mochten doen !
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
Dave schreef:
Hoe droevig is dat.


Ze willen minder jurysporten, vandaar :flower:.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Timetrail / rally zou toch prima kunnen :|
  Bericht 
Suggestief
Master
Dit is de eerste van de Nieuwe Olympische Spelen. Waar winst of verlies begint met de uitslag van een test. Waanzin.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Pita schreef:
alleen amateurs mee mochten doen


Er heeft wel een amateur gewonnen bij het wegwielrennen bij de vrouwen.
  Bericht 
Ilona2
Nieuwkomer
 
Het plan van de Nederlandse vrouwen blonk ook uit in amateurisme.
  Bericht 
406
Master
Ik hoorde vandaag een heel relaas over dat er nu minder medailles waren dan verwacht en dat er zilver was waar we topfavoriet waren blablabla... kan dat hele gedoe kappen? Dit is nog erger dan een Pierre van Hooijdonk die voor elke wedstrijd loopt te verkondigen dat NL wel even gaat winnen.

En dan nog zo'n lul de mission erbij die de verwachtingen lekker hoog houdt. Gadverdamme.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Geen radio, geen televisie? Gaat prima zo. Alleen pure muziek(sat)zenders of Youtube. :koffie:
  Bericht 
R
Master
406 schreef:
Dit is nog erger dan een Pierre van Hooijdonk die voor elke wedstrijd loopt te verkondigen dat NL wel even gaat winnen.


Topsport en prestatiegericht naar de Spelen is geweldig geregeld in Nederland. Als de beste doen 'wij' dat. Je hebt groot gelijk dat dat juist geen criterium of info voor ons zou moeten zijn. De manier hoe het gebracht wordt, zou leuk zijn als we met robots de Spelen ingaan.

Gewoon over de sport, de strijd en winst of verlies hebben, niet over het niet voldoen aan de prestaties, bepaald door bobo's of mensen langs de lijn.
  Bericht 
Dion
Tour de France kenner '18
Van der poel ging donderdag pas terwijl ie morgen om 8 AM op de fiets zit. Hij wilde geen coronagevangenis in. Of dat verstandig is qua prestaties, dat moet blijken.
  Bericht 
Ducantoni
Master
Juist Van der Poel was net onder de aandacht. Hij schijnt behoorlijk hard gevallen te zijn en niet veel later afgestapt.
Daar gaat weer een kans op een medaille.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Jammer voor v.d. Poel. Hij had kunnen weten dat die plank weggehaald was.

Verder grossieren we in 4e plaatsen.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Lijkt wel steeds meer een mislukking te worden die spelen, vandaag een official die is aangereden omdat hij de BMX overstak tijdens een race, een starter die een triatlon te vroeg laat starten terwijl er nog een boot in de weg ligt.

406 schreef:
lul de mission erbij die de verwachtingen lekker hoog houdt.


Yep heb sowieso niks met dat soort figuren.
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
AD schreef:
Reconstructie | Olympische bubbel was al lek voordat ‘coronavlucht’ KL861 opsteeg


Olympische sporters vertrekken vanaf luchthaven Schiphol naar Tokio. © ANP

Van de zeven bekende Nederlandse coronagevallen in Tokio zaten er zes op hetzelfde vliegtuig van KLM. Net als twee verslaggevers van deze site. Een reconstructie van de olympische coronavlucht, waar iedereen door elkaar zat, en de crew ongetest aan boord mocht stappen.

Ho. Stop. ,,Wat gaat u doen meneer?’’ Een KLM-medewerker springt met zijn armen wijd voor onze neus, als we op zaterdagmiddag 17 juli twee uur voor vertrek van de KL861 naar Tokio een bekende van de wielerploeg denken te begroeten. Of we dat liever niet willen doen, zo luidt het dringende verzoek. In de vertrekhal van Schiphol valt het direct op. Mensen met een oranje Team NL-shirt checken bij gereserveerde balies in en worden weggehouden van het ‘normale’ volk. Logisch, zeggen we tegen elkaar, de atleten worden afgezonderd. Net als daarna in de lounge van de nationale luchtvaartmaatschappij.

Pas als alle andere passagiers op hun stoel zitten, wandelt ‘TeamNL’ door de slurf het toestel binnen. Apart inchecken, aparte lounge, apart boarden, hier is over nagedacht. Maar wat er dan gebeurt, verbaast iedereen. Hockeyers, roeiers, skateboarders, tennissers en beachvolleyballers, ze nemen kriskras door het toestel plaats.

Jean-Julien Rojer herkent de tennisverslaggever, geeft een knipoog en neemt plaats op 19D. Wij ploffen neer op rij 15, met extra beenruimte, met dank aan alle vlieguren die we voor ons werk mogen maken. Voor ons nemen vier hockeyers plaats, Jip, Joep, Jonas en Mirco. De rij daar weer voor delen beachvolleyballers Sanne en Madelein drie stoelen. Iets verder naar achteren zit dan weer wielerbondscoach Koos Moerenhout, met verzorger Ton de Vaan.

Business class
Van de business class, waar Tom Dumoulin en Kiki Bertens zitten, tot de achterste rij 44: overal zitten sporters, gemengd met minder atletische mannen en vrouwen, onder wie een flink aantal Japanners. En het wordt nog gekker, als er lastminute ook nog olympische sporters uit Ecuador, Chili en India het toestel in komen wandelen en overal door het toestel op lege stoelen plaatsnemen. Deze olympische bubbel is al lek voordat de piloot zich vanuit de cockpit tot de ‘helden van TeamNL’ richt en de Dreamliner naar de startbaan taxiet.

Vliegen wordt gezien als relatief ‘coronaveilig’, maar de deltavariant zorgt ook in de lucht voor grotere risico’s.

Tijdens de vlucht is het stil aan boord. Al hoort Reshmie Oogink iemand hoesten en niezen. Het zal toch niet, zegt ze tegen haar coach. De atleten hanteren een jetlag-protocol, ze moeten doen alsof het nacht is en proberen te slapen. Geluksvogels hebben een rijtje van drie stoelen voor zichzelf, anderen hebben minder ruimte. Als het net donker is gemaakt aan boord, gaat een passagier dwars over het gangpad liggen slapen. Tot er iemand (geen sporter) op weg naar het toilet over haar struikelt.

De atleten hebben stuk voor stuk hun witte FFP2-mondkap van TeamNL op. Maar niet elke passagier neemt het even nauw met het mondkapje. Het KLM-personeel zegt er niets van.

De KL861 landt zondagochtend 18 juli om 08.24 uur Japanse tijd op Narita Airport. Negen dagen later is nog niemand het vluchtnummer vergeten. Deze vlucht is berucht geworden. Maandag was er wéér een nieuw slachtoffer van wat inmiddels de coronavlucht is gaan heten. Tennisser Jean-Julien Rojer is het zesde lid van TeamNL dat in Tokio positief testte op het virus. Vijf van hen zaten op dezelfde vlucht, net als NOS-commentator Jeroen Elshoff, die 350 kilometer ten noorden van Tokio in quarantaine zit in Sendai, waar de voetbalsters hun poulewedstrijden speelden.

In de Nederlandse ploeg in Tokio is na al die besmettingen nu een soort puzzel ontstaan. Wie weet zich nog te herinneren op welke stoel wie zat? Al zegt dat ook niet alles. Candy Jacobs, de positief geteste skateboardster, zat tussen Keet Oldenbeuving en Roos Zwetsloot. Met z’n drieën op een rijtje. Die twee bleven negatief, net als coach Sjoerd Vlemmings en de teammanager, die beiden weer één rij voor de uiteindelijk positief geteste taekwondoka Oogink zaten. Wat de skatecoach zich al dagen afvraagt: werkt de mondkap nou echt zo goed? Of is wel of geen besmetting ook gewoon een soort Russische roulette?

Niet getest
Navraag bij KLM leert dat het personeel aan boord van te voren niet getest is. Dat hoeft niet volgens de richtlijnen van zowel de Nederlandse als de Japanse overheid, stelt een woordvoerder. Een temperatuurcheck is voor de Japanse overheid voldoende, mits de KLM-crew in het Aziatische land in het hotel blijft en binnen 72 uur weer naar Nederland vertrekt.

Bij de sporters leeft de vrees dat het juist één van de stewardessen is geweest die het virus bij zich droeg. Vlak voor de landing deelt het cabinepersoneel nog handgeschreven ansichtkaarten uit aan alle atleten. Er zijn Japanse gelukskittens op geplakt. Wie weet wat ze nog meer overbrengen? Of verspreiden virusdeeltjes zich toch via de klink van het toilet?

NOC*NSF heeft de vlucht al dagen ‘onder de loep’, maar wil er voorlopig niets over zeggen. Een paar dagen geleden meldde de sportkoepel dat het aantal besmettingen een week na de vlucht zou afnemen. Dat bleek helaas veel te voorbarig.

De angst zit er ruim een week na de landing nog altijd goed in bij de Nederlandse equipe, voor ‘99 procent gevaccineerd’. In plaats van de medaillespiegel voeren ‘we’ het coronaklassement aan. Iemand uit de ploeg spreekt van een verschrikkelijke nachtmerrie. Een ander zegt met de bibbers naar elk nieuw testresultaat toe te leven. Een teamarts heeft intern gezegd dat het theoretisch mogelijk is om zelfs twaalf dagen na besmetting nog positief te testen. Los van dat doemscenario is het zo mogelijk nog erger om te worden bestempeld als ‘close contact’. Dan wacht - afhankelijk van de besmettingsgraad van de besmette persoon - tot veertien dagen quarantaine. Pechvogels mogen dan pas terugvliegen als de Spelen allang afgesloten zijn.

Lukraak
Of er echt fouten zijn gemaakt, moet blijken. Je zou kunnen denken dat je atleten uit de diverse sporten geclusterd in een vliegtuig zou moeten plaatsen in plaats van lukraak. KLM zegt in een reactie dat er ‘uitgebreid contact’ was met NOC*NSF met betrekking tot vervoer van TeamNL. Een woordvoerder: ,,De groep is zoveel mogelijk bij elkaar gezet met de kennis dat de TeamNL-passagiers in 3 secties (Economy Class, Economy Comfort Class en Business Class) verspreid zaten. Waar dat mogelijk was, zijn ook de middenstoelen vrijgelaten.”

Als de sportbond had willen uitsluiten dat er ook niet-sporters aan boord zaten, was een speciaal chartervliegtuig misschien een beter idee geweest. KLM voert nou eenmaal lijnvluchten uit (volgens zijn eigen richtlijnen), en daar mag iedereen een kaartje voor kopen.

Coverstory
Ook zo'n charter biedt overigens geen garanties. In Tsjechië loopt al dagen een nationaal debat over een speciaal geregeld toestel voor een groot deel van hun olympische selectie. Een teamarts die waarschijnlijk niet was gevaccineerd, maar vertrouwde op mondwater als anti-coronamiddel, heeft mogelijk diverse atleten besmet, zo luidt daar al dagen de coverstory. Of neem de Britten. Van de 889 atleten in Tokio is er niet één positief. Daar zijn ze best een beetje trots op. Maar ze vlogen net als de Nederlanders ook met ‘gewone mensen’ naar Japan.

De beelden die doorsijpelen van de coronahotels maken angstig. Als een melaatse werd tennisser Rojer gisterochtend afgevoerd van zijn appartement naar het speciale coronahotel. Alle tennissers zwaaiden hun geliefde vriend uit, niemand hield het droog. Er wachten Rojer tien lange dagen op een piepklein kamertje, zonder enige luxe en bezoek. Het verdriet verdrinken met een biertje zit er zelfs niet in, voedselpakketten worden eerst doorzocht. Uit de speakers in het plafond klinkt meerdere keren per dag een stem die oproept een gezondheidscheck te doen. Voor Rojer, Candy Jacobs, Reshmie Oogink, Finn Florijn, Josy Verdonkschot en de anonieme begeleider uit de roeiploeg heeft NOC*NSF een psycholoog paraat.

Tijdens het schrijven van dit verhaal druppelen negatieve testuitslagen van de verslaggevers binnen. Een gelijktijdige zucht van opluchting, weer een paar dagen geen stress.


Ik had minstens verwacht dat de crew getest zou zijn.
  Bericht 
djee
Tour de France kenner '23
Maserati Teun schreef:
Ik had minstens verwacht dat de crew getest zou zijn.


Ik dat ze "gewoon " een eigen "Olympisch" toestel/vlucht zouden hebben, maar de kneuterig/krenterigheid ten top weer #TEAMNL.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Maserati Teun schreef:
Als de sportbond had willen uitsluiten dat er ook niet-sporters aan boord zaten, was een speciaal chartervliegtuig misschien een beter idee geweest


De dommigheid van de sportbonden kent ook geen grenzen.
  Bericht 
R
Master
Sporters mogen (door de maatregelen) maar een x aantal dagen van tevoren in het Olympisch dorp arriveren. Elke dag sporters 'op de vlucht' naar Tokyo.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Maserati Teun schreef:
Er zijn Japanse gelukskittens op geplakt. Wie weet wat ze nog meer overbrengen?


Wat een volstrekt overtendentieus bericht weer.. Op nul.nl stond tenminste nog;

https://www.nu.nl/olympische-spelen/6147905/klm-medewerkers-op-olympische-vlucht-waren-niet-op-coronavirus-getest.html schreef:
Overigens is niet bewezen dat de sporters daadwerkelijk op de bewuste vlucht naar Tokio besmet zijn geraakt, laat staan dat het KLM-personeel voor de besmettingen verantwoordelijk is.


en er wordt weer over "besmetting" gepraat terwijl het in feite een positieve test is, meer niet. Iedere week hetzelfde foute geneuzel.

De meeste berichten over dit evenement gaan dan ook over cojona dus tijd om dit onderwerp te verplaatsen naar de desbetreffende afvalsectie. (bij deze)
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
huh dacht al waarom is dit topic ineens verplaatst. :[

Dave schreef:
De meeste berichten over dit evenement gaan dan ook over cojona dus tijd om dit onderwerp te verplaatsen naar de desbetreffende afvalsectie. (bij deze)


Ja de corona overheerst toch wel de spelen.
  Bericht 
basjuh1981
Master
djee schreef:
Ik dat ze "gewoon " een eigen "Olympisch" toestel/vlucht zouden hebben, maar de kneuterig/krenterigheid ten top weer #TEAMNL.


De KNVB regelt in ieder geval wel een chartervlucht.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Die persco van die chef de mission gisteren was ook een aan fluiting.

Maar afgelopen nacht hebben een aantal nederlandse sporters toch wat medailles verzamelt.
  Bericht 
Ducantoni
Master
Acht medailles tot nu toe, voor vandaag. :woop:
  Bericht 
cocodee
Master
Best wel heftig!
Citaat:
Nederland stuurt mariniers om Team NL te bevrijden uit quarantainehotel

https://nieuwspaal.nl/nederland-stuurt- ... ainehotel/
  Bericht 
Range Rover Teun
Medewerker
Tja, Nieuwspaal ........
  Bericht 
Ducantoni
Master
Boogschieten bij de vrouwen. Ze moesten met een vergrootglas beoordelen waar het schot nu precies doel had geraakt op het bord. :lol:
  Bericht 
GerbiE
Master
Net wat stukjes BMX gekeken.
Wat een belachelijk kleine fietsjes :-)
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Maar wel goud voor die Nederlandse bmx rijder , die eerder in aanvaring was gekomen met de official.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
heb nog steeds geen minuut gezien maar goed om te weten dat er iemand wat gewonnen heeft met een crossfietsje.
  Bericht 
Story
Master
 
Ducantoni schreef:
Ze moesten met een vergrootglas beoordelen waar het schot nu precies doel had geraakt op het bord. :lol:


Doorgaans kijken die Japanners nog al nauw ja.
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Wat zijn die NOS verslaggevers toch een zuurpruimen in de vraagstelling naar de atleten. Soms moeten ze gewoon blij zijn met de prestaties die sporters neerzetten.
  Bericht 
Dave
Webspecialist
Morgen is het vorbei en ik heb er nada van meegekregen, heerlijk ;)
  Bericht 
JonnyJohnson
F1 kenner '21
Heb af en toe wel gekeken, maar heb me wekker er niet voor gezet.
  Bericht 
R
Master
Kan ook niet aan die mondkapjesonzin buiten wennen. Geen sfeer zonder normaal publiek.
  Bericht 
Forza!
Master
 
Ik hoop dat iemand alle shots waarin de atleten in hun medaille "bijten" ff bij elkaar in een filmpje monteert. Iets voor luckytv ofzo. Lekker joh, wat voor sjokola zit er bij jou in?
Was eigenlijk wel grappig om te zien.
  Bericht 
Pita
Master
 
Ben blij dat het voorbij is, de programmering van NPO leek nergens op, als je een specifiek onderdeel wilde zien, dan kon je daar de hele dag op wachten. Bijna net als de formule 1 op Ziggo, programmering staat op een begintijd om 13.00 uur en dan kan je eerst nog 2 uur naar die chappies luisteren. Het is dat de echte liefhebber weet dan de race pas om 15.00 uur begint, dan kan je de tijd nog even wat beter gebruiken.
  Bericht 
Forza!
Master
 
Wat dat betreft is voetbal ideaal. precies bekend wanneer 1e en 2e helft begint, dan kun je alle gewauwel en reklame omzeilen.
  Bericht 
Pita
Master
 
Precies, wilde ik eigenlijk de 10 km van de dames wel even zien, zeggen ze een dag vooraf die zenden wij morgen om 15.00 uur uit, zet ik toevallig de TV aan om 13.00 uur, krijg je uitslag al te horen want de wedstrijd is allang geweest. Ze doen alles om de kijker maar zoveel mogelijk van de reclame te laten genieten.
  Bericht 
basjuh1981
Master
Je kan ook op Eurosport kijken.
 Pagina 1 van 2  [ 56 berichten ]

Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Leden gezien in dit onderwerp:

     
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
privacy policy